The Real Reason Little Mix Don't Along With Cardi B

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Little Mix Don't Along With Cardi B
The Real Reason Little Mix Don't Along With Cardi B
Anonim

2018 var et godt år for rapfejder - mest bemærkelsesværdigt rivaliseringen mellem Nicki Minaj og Cardi B "Bodak Yellow"-hitmageren havde mistet roen ved Harper's Bazaar ICONS Party i september samme år efter at have krydset veje med Minaj, som hun beskyldte for at tale dårligt om sin dengang nyfødte datter, Kulture.

Dette fik Cardi berygtet til at kaste sin sko i Minajs retning, før et slagsmål opstod og endte med, at den 28-årige forlod begivenheden med en kæmpe knude på hovedet, hvilket ubekræftede rapporter hævdede var resultatet af socialite Rah Ali forsvarer den ubestridte dronning af rap.

Mens Cardi aldrig viste nogen beviser, der ville inkriminere Minaj for nogen nævnt dårlig opførsel, ville de to kvindelige rapperes fejde nå nye højder i oktober 2018 efter en episode af Queen Radio, hvor "Super Bass"-toplisten t alte fiaskoen.

Efter et skænderi frem og tilbage om sociale medier hævdede Cardi, at hun havde afvist adskillige godkendelsesaftaler og samarbejder, fordi hun havde så travlt, og tilføjede, at alt, hvad hun havde afslået, senere blev videregivet til Minaj, bl.a. hendes indslag på nummeret "Woman Like Me" fra 2018 af den britiske pigegruppe Little Mix.

Sidstnævnte kom dog frem og afviste på det kraftigste Cardis kommentarer, da de ikke kun viste bevis på, at Minaj altid havde været deres førstevalg til indslaget, men at pigerne også var TeamNicki. Her er lowdown…

Little Mix Slam Cardi B

Efter at have hørt Minaj fortælle om skænderiet ved Harper's Bazaar-begivenheden på Queen Radio, spildte Cardi ingen tid på at hoppe på sociale medier for at prøve at rense sit navn på adskillige kommentarer fra "Monster"-rapperen.

For det første insisterede Cardi på, at Minaj "ikke kan holde trit med dine løgne", efter sidstnævnte sagde, at hun havde optagelser af sin rival, der blev angrebet efter at have søsat sig selv mod Minaj og hendes mandskab.

Under hendes optagelser af Queen Radio forblev Minaj fast ved, at hun ikke ville lægge videooptagelserne ud for at redde Cardi den forlegenhed, som New Yorker hævdede, at hun ikke fik tæsk, og at Minaj løj om at have nogen optagelser af slagsmålet, mens det fandt sted.

Hun fortsatte derefter med at insistere på, at den aftale, Minaj havde indgået med Diesel for at fronte deres seneste annoncekampagne, oprindeligt blev tilbudt Grammy-vinderen, men fordi hun havde været så optaget af andre karrierebevægelser, måtte hun afslå forslaget.

Og hvis det ikke var nok, så hævdede Cardi, at før Minaj hoppede på Little Mixs "Woman Like Me"-nummer, blev sangen først præsenteret for hende - men endnu en gang afviste hun nummeret, fordi hun havde allerede flere fremhævede sange i radioen, og hendes pladeselskab besluttede, at det var bedre ikke at lægge sig fast på hvert nummer bare for dets skyld.

På grund af dette sagde Cardi, at Minaj blev tilbudt en fremhævet plads på sangen, hvilket gav indtryk af, at "WAP"-underholderen var blevet den mest eftertragtede kvindelige rapper inden for hiphop.

“Så, den Woman Like Me-plade … Ja, jeg var nødt til at afslå den, fordi jeg laver en masse popplader, så jeg kan ikke overdrive mig selv, men det kom til mig først,” skrålede hun i en Instagram-video udsendt i oktober 2018.

Mens Minaj tog sig tid til at svare, følte Little Mix sig tilbøjelig til at rense luften og satte rekorden med det samme, fordi deres førstevalg altid havde været Minaj fra starten.

“Undskyld Cardi hun, men dette er teen. Vi har altid ønsket os dronningen (ingen skygge),« lød udtalelsen. "Vi tog med Nicki, fordi som vi har sagt gennem årene, har det været vores drøm at arbejde med hende siden begyndelsen."

Dette fik Minaj til at følge op med sit eget tweet, som lød: "Den eneste rapper i raphistorien, der kun kan tale om aftaler og sange, som hun angiveligt har afvist, fordi hun ikke kan tale om en vers hun nogensinde har skrevet. Svig."

Men det var stadig ikke overstået efter det, fordi TMZ så kom frem med deres kilder og bekræftede Little Mixs udtalelse om, at pigerne først henvendte sig til Minaj for at hoppe på banen, og tilføjede, at Cardi var deres backup-mulighed i tilfælde af, at Trinidadianeren -born superstar kunne ikke lide sangen.

"Cardi B var Little Mix's backup-mulighed for deres sang, fordi Nicki Minaj tog sin forbandet søde tid og fik dem til at gå i panik," bemærkede publikationen.

"De havde ganske rigtigt nået ud til Nicki først for at få hende med på deres hitsingle, men de havde brug for en plan B, da "Queen" MC trak hendes fødder med at indsende sit vers, og derefter blev ved med at omskrive det.

“Den plan B var Cardi – da Little Mix også havde udtrykt interesse for at arbejde med hende, da hun var den hotteste kvindelige rapper i spillet. Vi har fået at vide, at LM's pladeselskab pustede dem ned for at overholde deadline, så de ramte Cardis lejr med anmodningen."

Anbefalede: