Fans råber Rihanna for at bide Nicki Minajs skostil

Indholdsfortegnelse:

Fans råber Rihanna for at bide Nicki Minajs skostil
Fans råber Rihanna for at bide Nicki Minajs skostil
Anonim

Det er et stykke tid siden, Rihanna postede noget på Twitter, og hver gang hun kommer op til overfladen på sociale medier, råber fans straks til hendes side for at se, hvad den seneste opdatering er fra musikmogulen. Hun udgav ikke ny musik med sit seneste tweet, men hun producerede noget optimal underholdningsværdi.

Hun dukkede lige op på Twitter med et meget forførende indlæg om et hot nyt produkt, der blev udgivet under hendes Fenty Skin-label, men hun afslørede mere end blot sin ultrafit figur.

Rihanna afslørede tilfældigvis også de samme sko, som Nicki Minaj lige rokkede på sin sociale mediekonto.

Fans vil gerne vide, hvorfor Rihanna bider Nicki Minajs stil.

Rihannas næsten perfekte indlæg

Alle øjne var rettet mod Rihannas glitrende ben og perfekt tonede arme, mens hun sad perfekt til sit billede. Iført en hudtæt, kropsnær strikkjole i en fantastisk æggeskalsfarve var Rihanna en vision om ren skønhed, og billedet var en klar vinder, for så vidt det tiltrak hendes fans opmærksomhed.

Hendes billedtekst læst; "touch dat BUTTA baby. én ting ved BUTTADROP, det vil give, hvad den har til hensigt at give!!!"

Hendes forførende blik nedad lagde endnu større vægt på hendes krop, og da fans fulgte hendes blik… opdagede de hendes sko.

På trods af det faktum, at disse moderigtige sko måske er det hotteste inden for skomode lige nu, klappede fans tilbage af Rihanna, fordi hun bidde Minajs stil og prøvede at gøre den til sin egen.

Fans vejer ind

Fans er virkelig skuffede over Rihanna for at bide Minajs stil, men hun er så elsket en berømthed, at mange af hendes fans holder fast i håbet om, at dette måske ikke kunne være en fiasko så meget som et hint.

Mange fans kom frem for at antyde, at dette kunne være et bevidst trick, og antydede det faktum, at Rihanna og Nicki Minaj samarbejder om ny musik. De har trods alt begge teaset ny musik på det seneste, og det ville være dejligt at høre dem udgive et samarbejde.

Men andre fans er ikke helt så sikre på, at dette betyder noget mere end det faktum, at de begge bare elsker disse sko.

Fankommentarer inkluderer; "Så du fortæller mig, at de begge har skoene på, har lige fulgt hinanden på Instagram, begge holdt en pause, optræder til den samme koncert, og det hele er en tilfældighed?" såvel som; "Og de postede samme dag og fulgte hinanden på IG i går OMG."

Anbefalede: