Har Idris Elba udelukket sig selv fra at løbe til næste 007?

Indholdsfortegnelse:

Har Idris Elba udelukket sig selv fra at løbe til næste 007?
Har Idris Elba udelukket sig selv fra at løbe til næste 007?
Anonim

Det er næsten tre år siden, Daniel Craig bekræftede, at No Time to Die ville være hans svanesang-indslag som James Bond. Siden da har der været uendelige rygter og debatter om, hvem der ville være bedst egnet til at træde ind i den legendariske karakters sko.

Flere navne i Hollywood var forbundet med rollen, som kun nogensinde er blevet spillet af kaukasiske mænd. Craig selv argumenterede offentligt for, at Bond aldrig skulle portrætteres af en kvinde, et synspunkt, der så ud til at have en stærk opbakning på sociale medier.

Lily James, Priyanka Chopra, Emilia Clarke og Thandie Newton er alle blandt en lang række af skuespillerinder, der blev tippet til at være med i opløbet. Ud over mere konventionelle kandidater som Tom Hardy og Henry Cavill er flere mandlige farvede skuespillere også blevet rygtet om at være oppe i prestigen som den næste 007.

New Zealander instruktør og skuespiller Taika Waititi har åbent afsløret, at han er interesseret i koncerten.

Idris Elba er endnu en stjerne, der konstant har været i centrum for spekulationerne med hensyn til castingprocessen til den næste James Bond.

Idris Elba har været en stærk favorit til at erstatte Daniel Craig

Så snart Daniel Craig annoncerede sine planer om at forlade James Bond-franchisen, var Idris Elba et af de allerførste navne, der blev knyttet til hans afløser. Selvom disse rygter i første omgang kølede af, dukkede de op igen tidligere i år, da det blev rapporteret, at han var tilbage i samtaler om jobbet.

For at tilføje brændstof til ilden, navngav selv Pierce Brosnan – Craigs forgænger som Bond – Elba som en af hans to yndlingsskuespillere til at træde ind i rollen.“Daniel var storslået, og han kan gå væk med hovedet opad, skuldrene tilbage. Han efterlod virkelig et uudsletteligt præg på franchisen,” fort alte Brosnan til PEOPLE Magazine i juni sidste år.

Da han blev spurgt, hvem han troede ville passe godt som næste, sagde han: "Idris Elba kommer til at tænke på… Idris er sådan en kraftfuld tilstedeværelse og en så stor tidligere stemmespænding. Han ville være storslået."

Den irske skuespiller anerkendte også Venom-stjernen Tom Hardy som en fremragende kandidat. "Tom kan virkelig tygge møblerne op, bare være en bolddreng - både [han og Idris Elba] kan," sagde Brosnan.

Hvad har Idris Elba sagt om at være den næste James Bond?

Med al den snak, der hvirvler rundt om hans potentiale til at blive den næste James Bond, er Idris Elba fortsat med sit arbejde, der tilsyneladende er usammenhængende. Han medvirkede senest i en overlevelses-thrillerfilm med titlen Beast, som allerede er gået i stykker efter knap to uger i billetkontoret.

Det var mens han promoverede billedet, at Elba t alte om sine chancer for at blive castet som den seneste iteration af 007. I et interview med The Wall Street Journal så han ud til at indikere, at det var usandsynligt, at han rent faktisk ville ende med at spille Obligation.

“Jeg tror, det kunne være rigtig godt castet, og jeg ser frem til den, der får det,” forklarede Elba, inden han derefter tilbød ansvarsfraskrivelsen: “[Men] når jeg ser mig i spejlet, gør jeg det ikke se James Bond."

Dette eftertrykkelige svar var lidt af en afvigelse fra emnet for skuespilleren, som tidligere har været mere ydmyg omkring det. Elba t alte først om, hvorvidt han ville være den næste Bond i 2019, og så ud til at udtrykke en stærk interesse.

Idris Elba ønsker ikke bare at blive kendt som "den sorte James Bond"

Midt i al den tidlige larm om, at Idris Elba var en stærk kandidat til at blive James Bond, fulgte et stort oprør fra nogle, der mente, at karakteren skulle fortsætte med at blive spillet af en hvid mand.

Andre hævdede endda, at han allerede var for gammel til rollen, selvom fans af The Wire-stjernen klappede tilbage over disse påstande. For så vidt angår farven på hans hud, der blev brugt til at diskvalificere ham, foreslog Elba, at dette kunne være en af de store afskrækkende midler til, at han virkelig ville have rollen.

“Man bliver bare modløs, når man fra et generationssynspunkt får folk til at sige: 'Det kan ikke være'. Og det viser sig virkelig at være min hudfarve, sagde han i samtale med Vanity Retfærdig. Og hvis jeg så får det, og det ikke virkede, eller det virkede, ville det så være på grund af min hudfarve?”

Elba var endnu en gang ganske komplimenterende for karakteren og kaldte ham 'eftertragtet, ikonisk [og] elsket.' Det ser dog ud til, at diskursen omkring hans egnethed har afskrækket ham - i hvert fald for øjeblikket.

Anbefalede: