Kim Kardashian har 'ingen lyst' til at blive førstedame, da Kanye lover at løbe igen

Kim Kardashian har 'ingen lyst' til at blive førstedame, da Kanye lover at løbe igen
Kim Kardashian har 'ingen lyst' til at blive førstedame, da Kanye lover at løbe igen
Anonim

Husk du den svage mulighed Kim Kardashian kunne blive vores næste førstedame?

Jamen ifølge en ny rapport har den 40-årige "intet ønske om" at være i embedet og mener, at hendes mand er "vildfarende" for at ville stille op som præsident.

SKIMS-grundlæggerens ægteskab siges at være på klipperne med kilder, der hævder, at hendes forhold til Kanye West er "ud over reparation."

Kardashian har dog problemer med at beslutte sig for, om hun vil afslutte sin næsten syv-årige juridiske forening med Kanye West People, skrev onsdag.

En familieinsider fra ugebladet sagde: "Kim og Kanyes ægteskab er umuligt at reparere."

"Kim er over Kanyes kaos, og på dette tidspunkt vil hun bare fokusere på børnene og sit eget liv."

En kilde til People sagde: "Hvis jeg skulle sige det sidste strå, tror jeg, det var en kombination af præsidentkandidaten og hans Twitter-råb."

"Det skabte kaos derhjemme. Og selvom Kim er udmærket klar over sine problemer og forsøgte at hjælpe ham, indså hun, at det var nytteløst."

Den 19. juli 2020 holdt han et kampagnemøde i South Carolina. West begyndte at græde foran mængden, da han afslørede, at han og Kim havde overvejet at abortere deres datter North.

Men på trods af at have tabt valget trist, stiller den 21-dobbelte Grammy-vinder op i 2024.

Rapperen "Gold Digger" gik på en Twitter-tirade, da han hævdede, at Kardashian forsøgte at få ham spærret inde af medicinske årsager.

Han sammenlignede sig selv med Nelson Mandela og foreslog, at filmen Get Out handlede om ham.

West hævdede også, at han havde "forsøgt at blive skilt", siden Kim angiveligt mødte rapperen Meek Mill for at tale om fængselsreformen på Waldorf Hotel.

Han kaldte også sin svigermor Kris Jenner "Kris Jong-Un" og anklagede parret for "hvid overherredømme." De fleste af hans tweets blev hurtigt slettet.

I sidste ende "er parret ikke på samme side" ifølge People insider.

Kilden sagde: "Kim ved, hvad hun vil med sit liv, og Kanye er konstant over alt."

"Hun har ikke travlt med at søge skilsmisse. Men det er i hendes sind."

For dage siden blev det rapporteret, at Kanye var "misundelig" på, hvor meget tid hans kone har brugt på fængselsreformen og deres fire børn.

"Kanye er jaloux på den mængde tid, Kim har dedikeret til fængselsreformen og børnene," fort alte en kilde til Us Weekly.

"Kanye ønskede, at familien skulle flytte til Wyoming på fuld tid. Det er der, han ser denne retning i sit liv gå. Kim ser bare ikke deres liv på fuld tid i Wyoming."

Anbefalede: