Neil Patrick Harris afviste næsten denne komedieklassiker

Indholdsfortegnelse:

Neil Patrick Harris afviste næsten denne komedieklassiker
Neil Patrick Harris afviste næsten denne komedieklassiker
Anonim

At være en barnestjerne er utroligt hårdt, og nogle børn kommer ikke uskadt ud af rampelyset. Dem, der får berømmelse tidligt, har en chance for en lang karriere, men nogle suser ud og forsvinder lynhurtigt.

Neil Patrick Harris var en barnestjerne i 80'erne, og han har formået at få en varig karriere i Hollywood. Uanset om det har været et nyt show som Uncoupled for Netflix eller dukker op i Matrix-serien, kan fans stadig ikke få nok af den tidligere barnestjerne.

Harris havde en breakout-rolle i 2000'erne, der satte scenen for hans massive tilbagevenden, men han gik næsten rollen videre. Lad os se, hvad der skete!

Neil Patrick Harris Was A Child Star

I løbet af 1980'erne blev Neil Patrick Harris berømt i et lille show kaldet Doogie Howser, M. D., et show om en strålende ung læge, der skal navigere sig gennem sine teenageår, samt sit hospitalsarbejde.

I fire sæsoner og næsten 100 afsnit var Doogie Howser et uhyre populært program, som folk ikke kunne få nok af. Det var en fast bestanddel i mange stuer i dens høje år på den lille skærm, og det gjorde Neil Patrick Harris til et kendt navn.

For nylig modtog Doogie et moderne bud på Disney+, men Harris var ikke involveret i produktionen, noget som fans af originalen var chokeret over.

Som mange andre barnestjerner var Harris forbundet med sin breakout-rolle i årevis, og han kæmpede for at genvinde den berømmelse, han engang nød som ung.

Til sidst var skuespilleren i stand til at fortsætte sin op ad bakke og nåede et helt nyt niveau af berømmelse.

Han havde en massiv genopblussen af, hvordan jeg mødte din mor

I løbet af 2000'erne lykkedes det Neil Patrick Harris at skabe noget, som kun få tidligere barnestjerner kan: Han fandt fornyet berømmelse som en ældre performer.

Han var i stand til at lande noget solidt filmarbejde, der vendte skuden i hans karriere (mere om det om et minut), men de fleste kender ham bedst fra hans tid på TV's How I Met Your Mother, en af de sin tids største sitcoms.

Showet, der kørte fra 2005 til 2014, var præcis, hvad tv-publikummet ledte efter i den periode, og rollebesætningen var fremragende udvalgt til deres roller. Selvom de alle viste sig at passe perfekt, var det Harris, der regelmæssigt stjal showet som Barney Stinson.

Karakteren var enormt populær, men mange mennesker har kigget tilbage på ham, og nogle ser ham nu som problematisk.

Harris har det ikke nødvendigvis på samme måde.

"Så jeg tænker på Barney som denne mærkelige anti-superhelt, der, når han fejlede, bare ville finde på en historie for at få ham til at lykkes," sagde han engang om sin berygtede karakter.

Harris bemærkede også, at der ikke er noget, nogen kan gøre ved, at noget bliver set i bakspejlet, hvilket er en gyldig pointe.

At se, hvad Harris var i stand til med sin karriere, er virkelig imponerende, og det er endnu mere imponerende, når man tænker på, at han næsten videregav projektet, der virkelig hjalp med at få tingene i gang igen.

Neil Patrick Harris afviste næsten Harold & Kumar

"Jeg gik i panik, fordi jeg troede, at jeg bare ville være numsen af en joke i en film. Jeg var i konflikt. Jeg ringede til min agent. De sendte mig manuskriptet. Jeg læste manuskriptet, og det var sjovt, " fort alte skuespilleren Vanity Fair.

Dette var bestemt ikke en nem position for ham at være på. Tidligere barnestjerner har været numsen af vittigheder i årevis, og Harris troede tydeligvis, at denne film simpelthen ville slå ham ned på skærmen for et par billige grin.

"Jeg satte en rytter i min kontrakt om, at de ikke kunne lave nogen komedie om mig, uden at jeg havde godkendt det. Jeg er ret beskyttende over for Doogie Howser-kanonen, og jeg står ved indholdet af det show, så Jeg ville ikke have, at Harold & Kumar skulle få det til at virke som om, jeg var respektløs over for min fortid," fortsatte han.

Harris gik igennem med cameoen, og i et separat interview gav skuespilleren yderligere detaljer om sin tid i filmen.

"Jeg var nødt til at spille denne virkelig, ja, rodede version af mig selv, og de lod mig improvisere en masse. Så jeg slikkede ting og tørrede ting. Bare en normal dag på arbejdet," han sagde engang.

Der var selvfølgelig ingen måde at vide det, men denne cameo ændrede alt for skuespilleren. Det eneste, der skulle til, var et par dages arbejde, og pludselig var hans karriere oppe at køre igen.

Anbefalede: