Blev Lorne Michaels taget i at lyve om Steve Carells SNL-audition?

Indholdsfortegnelse:

Blev Lorne Michaels taget i at lyve om Steve Carells SNL-audition?
Blev Lorne Michaels taget i at lyve om Steve Carells SNL-audition?
Anonim

Igennem årene har SNL fungeret som affyringsrampe for adskillige karrierer. Men at undlade at komme med i showet betyder ikke slutningen … det betyder bare, at muligheden skal komme andre steder fra. Det var tilfældet for Lisa Kudrow, der trods afslaget endte med at trives på Friends.

Jim Carrey er et andet navn, der kommer til at tænke på, skuespilleren blomstrede som komedies ansigt i 90'erne og ind i begyndelsen af 2000'erne.

Selv om nogle er hurtige til at placere Steve Carell i denne kategori, holder det måske ikke ligefrem… Ifølge Lorne Michaels mislykkedes Steve Carell sin audition. Men via Twitter havde Steve Carell en anden opfattelse af præcis, hvad der havde fundet sted… Lad os finde ud af det.

Lorne Michaels nævnte, at Steve Carell mislykkedes i sin audition

Der er en lang liste over bedste skuespillere og skuespillerinder, der ikke kom på SNL. Måske blandt de mest overraskende, omfatter folk som Jim Carrey, Stephen Colbert og tilsyneladende Steve Carell.

Lorne Michaels diskuterede sagen, "Stephen Colbert og Steve Carell gik til audition. Der var masser af mennesker, som du ville se, hvor geniale de var, men du vidste på et eller andet niveau, at det ikke ville fungere."

"Lisa Kudrow gav en genial audition, men det var på det tidspunkt, hvor det var Jan Hooks og Nora [Dunn]. Jeg var ikke til Jim Carrey audition, men en, der var der sagde: "Det gør jeg ikke 'tror ikke Lorne ville kunne lide det', og de tog sikkert fejl, men det gør ikke noget."

Andre publikationer såsom IMDb nævner, at Carell næsten optrådte i showet i løbet af 1995-æraen, selvom The Office-skuespilleren blev udfordret af ingen ringere end Will Ferrell.

"I 1995 gik Steve Carell til audition til showet sammen med sin kone, Nancy Carell. Hun blev castet, det var han ikke. Da han var vært for showet i 2005, udt alte Carell, at Will Ferrell slog ham for pladsen, " IMDb trivia foreslår.

Nå, manden selv, Steve Carell, havde et andet syn på sin oplevelse sammen med det langvarige sketchkomedieshow. Ifølge skuespilleren fejlede han ikke kun auditionen, men faktisk kom han aldrig til audition i første omgang…

Steve Carell udt alte på Twitter, at han aldrig var til audition til showet i første omgang

Åh, Twitters kraft. Tilbage i 2015 indtog den norm alt stille Steve Carell platformen og henvendte sig til en udtalelse fra en fan. I tweetet udt alte personen, at hun var chokeret over, hvordan SNL lod personer som Steve Carell glide under hans audition. Skuespilleren svarede dog og hævdede, at han aldrig fik prøvet rollen, ellers ville han have sprunget chancen.

"De talenter, der slap væk… Lorne Michaels afslører Stephen Colbert, @SteveCarell, @JimCarrey & Lisa Kudrow alle til audition til SNL!"

Carell svarer, "@JoelleGarguilo @JimCarrey Trist at sige.. Jeg har aldrig været til audition for SNL. Ville have været i gang, men blev aldrig spurgt."

Carell t alte om en audition under en åbningsmonolog på SNL, men som det viser sig, var det hele en joke og en del af handlingen.

"Det var en åbningsmonolog-joke. Har aldrig været til audition," sagde Carell yderligere til en anden fan via Twitter.

Skuespilleren ville få sit øjeblik i showet, idet han var vært flere gange. Og selvfølgelig, da han var vært i 2018, var det et stort hit i ratingafdelingen.

Steve Carell var vært flere gange, og vurderingerne steg i vejret

I 2018 vendte skuespilleren tilbage til sin tredje værtsperiode. Igen var han en stor succes, og tilbagevenden blev slynget på grund af en Office-genforening under åbningssekvensen af showet.

Som forventet rapporterede Deadline, at tallene for episoden steg i vejret, især sammenlignet med ugen før.

"Efter en 10-års pause vendte Steve Carell tilbage til sit tredje ophold som vært for Saturday Night Live i aftes. Afsnittet, med den musikalske gæst Ella Mai og en mini Office-genforening, havde i gennemsnit 4,4 Live+samme dag husstandsvurdering på de målte markeder og en vurdering på 1,7 voksne 18-49 på markederne med lokalbefolkning målere," Deadline anført.

"Saturday Night Live var nattens 1-udsendelse på de 4 store netværk og gik op fra den foregående sæsons laveste."

Hvem ved virkelig, hvordan SNL kunne have set ud, hvis Carell var blevet en grundpille.

Anbefalede: