Hvem var Joseph Quinn før Stranger Things?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var Joseph Quinn før Stranger Things?
Hvem var Joseph Quinn før Stranger Things?
Anonim

Skuespiller Joseph Quinn steg til international i år takket være sæson fire af Netflix-hittet Stranger Things. I den portrætterer han teenageren Eddie Munson, og fans blev hurtigt forelskede i både Quinn og den karakter, han spiller. Den 29-årige brite har dog arbejdet i branchen i over et årti.

I dag ser vi nærmere på nogle af de vigtigste projekter, som skuespilleren var en del af, før han kom til Stranger Things. Fra at optræde i Game of Thrones til at spille hovedrollen i en miniserie sammen med Helen Mirren – fortsæt med at scrolle for at se nogle af Joseph Quinns hidtil mest afgørende roller!

10 Han spillede Koner i Game Of Thrones

Lad os starte med det mest berømte projekt, som Joseph Quinn var en del af før Stranger Things. Quinn portrætterede Koner i et afsnit af HBO's hitshow Game of Thrones. Showet havde premiere i 2011, og det kørte i otte sæsoner, før det sluttede i 2019. Game of Thrones er baseret på fantasy-romanerne af George R. R. Martin, og det har en ensemblebesætning. Serien har i øjeblikket en vurdering på 9,2 på IMDb.

9 Han spillede Arthur Havisham i Dickensian

Dickensisk plakat
Dickensisk plakat

Næste på listen er BBC One-dramashowet Dickensian, hvor Joseph Quinn spillede Arthur Havisham i 19 afsnit. Dickensian havde premiere i 2015, og den sluttede efter en sæson. Showet - som foregår i Charles Dickens fiktive verdener - har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb.

8 Han spillede Billy Knight In Strike

I fire afsnit af BBC One-krimidramaet Strike portrætterede Joseph Quinn Billy Knight. Showet havde premiere i 2017, og det er baseret på Cormoran Strike-kriminalromanerne, som blev skrevet af J. K. Rowling under pseudonymet Robert Galbraith.

Strike-stjerner Tom Burke og Holliday Grainger, og den har i øjeblikket fire sæsoner. I skrivende stund har serien en vurdering på 7,9 på IMDb.

7 Han spillede Tom In Make Up

Lad os gå videre til dramafilmen Make Up fra 2019. I den portrætterer Joseph Quin Tom, og han spiller sammen med Molly Windsor, Stefanie Martini, Theo Barklem-Biggs, Lisa Palfrey og Elodie Wilton. Make Up har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb, og den tjente lidt over 30.000 USD ved billetkontoret.

6 Han spillede Tsarevich Pavel i Catherine The Great

Næste på listen er HBO-miniserien Catherine the Great. I den spiller Joseph Quinn Tsarevich Pavel, og han spiller sammen med Helen Mirren, Jason Clarke, Rory Kinnear, Gina McKee og Kevin R. McNally. Miniserien viser kejserinde Catherine II af Ruslands regeringstid fra 1764 til hendes død i 1796. Katarina den Store består af fire afsnit, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb.

5 Han spillede Grunauer i Overlord

I 2018 kunne Joseph Quinn ses i action-gyserfilmen Overlord. I den portrætterede skuespilleren Grunauer, og han spillede sammen med Jovan Adepo, Wyatt Russell, Mathilde Ollivier, John Magaro og Gianny Taufer. Filmen fortæller historien om flere amerikanske soldater bag fjendens linjer under Anden Verdenskrig. Overlord har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb, og det endte med at indtjene over 41,7 millioner dollars ved billetkontoret.

4 Han spillede Enjolras i Les Misérables

Lad os gå videre til Joseph Quinn som Enjolras i miniserien Les Misérables, som er baseret på den franske historiske roman fra 1862 af Victor Hugo.

Showet havde premiere i 2018 og udover Quinn har det også Dominic West, David Oyelowo, Lily Collins, Adeel Akhtar og Johnny Flynn i hovedrollerne. Les Misérables består af seks afsnit, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,8 på IMDb.

3 Han spillede PC Dixon In Small Axe

I 2020 fik fans at se Joseph Quinn i antologishowet Small Axe, der havde premiere på Amazon Prime Video. I det første afsnit spiller Quinn PC Dixon, og han spiller sammen med Letitia Wright, Shaun Parkes, Malachi Kirby, Rochenda Sandall og Alex Jennings. Showet fortæller historierne om vestindiske immigranter i London fra 1960'erne til 1980'erne - og det har i øjeblikket en vurdering på 7,8 på IMDb.

2 Han spillede Ralph i Timewasters

Joseph Quinn scene
Joseph Quinn scene

Joseph Quinn portrætterede Ralph i det satiriske tidsrejseshow Timewasters fra 2017. Udover Quinn medvirkede showet også med Adelayo Adedayo, Daniel Lawrence Taylor, Kadiff Kirwan og Samson Kayo. Timewasters følger medlemmerne af en helt sort jazzkvartet fra South London, mens de rejser til 1920'erne og 1950'erne. I skrivende stund har serien en vurdering på 6,5 på IMDb.

1 Han spillede Leonard Bast i Howards End

Til sidst vil Joseph Quinn afslutte listen som Leonard Bast i miniserien Howards En d. Showet er baseret på E. M. Forsters roman af samme navn fra 1910, og udover Quinn har det også Hayley Atwell, Matthew Macfadyen, Philippa Coulthard, Joe Bannister og Rosalind Eleazar i hovedrollerne. Miniserien havde premiere i 2017, og i skrivende stund har den en vurdering på 7,2 på IMDb.

Anbefalede: