How The Obscenely Dark Muppets Most Wanted Changed Kermit The Frog Memes Forever

Indholdsfortegnelse:

How The Obscenely Dark Muppets Most Wanted Changed Kermit The Frog Memes Forever
How The Obscenely Dark Muppets Most Wanted Changed Kermit The Frog Memes Forever
Anonim

Alle har set Evil Kermit-memet. Uanset omstændighederne, ser en god Kermit The Frog med hovedrollen på hans onde tvillinges tilslørede, skyggefulde ansigt ud til at være anvendelig… især i denne tid. Mens visse berømtheder, såsom Leonardo DiCaprio, har fundet sig selv genstand for populære memes, har franchisefilm en tendens til at blive brugt mest. Stars Wars er sandsynligvis den første ting, der kommer til at tænke på i betragtning af den latterlige mængde af Obi-Wan memes derude. Men The Muppets plejer at være de bedste kandidater til at blive memed, sandsynligvis på grund af hvor underholdende det er at korrumpere ellers sunde karakterer.

Men Kermit The Frog var allerede noget korrumperet af ejerne af The Muppets, da The Muppets Most Wanted udkom i 2014. Bortset fra at skabe Kermits onde tvilling, Constantine, og (utilsigtet) det ustoppeligt populære meme, satte det også den elskede karakter på et lovligt mørkt sted … et sovjetisk Gulag. Enhver, der ved noget om historien, er klar over, at der skete nogle virkelig forfærdelige ting i Gulags under Stalins kommunistiske styre. Alligevel mente skaberne af den populære familiefranchise, at det var helt passende at låse deres mest elskede karakter inde i et sådant miljø…

6 Hvorfor Kermit Frøen blev sat i Gulag

Selv om det er sandt, at Muppets-skaberen Jim Henson oprindeligt ønskede, at hans karakter skulle være R-rated, blev franchisen til sidst synonymt med familieunderholdning. Men ifølge et interview med MEL Magazine, mente instruktøren og medforfatteren af Muppets Most Wanted, James Bobin, det var helt naturligt at sætte Kermit i en Gulag. Hele filmen var en hyldest til filmen The Great Muppet Caper fra 1981, som var en eventyr-/mysteriefilm. Derfor kunne deres efterfølger også dykke ned i et mørkere territorium, mens de spillede sjov med den på den muntre Muppet-måde.

"Idéen om at sætte Kermit i Gulag opstod naturligt, da vi udviklede historien," James Bobin, som også instruerede Muppets-filmen fra 2011 med Jason Segel. "Vi vidste, at vi ville lave en slags identitetsbytte-kaper-film, og [medforfatter] Nick [Stoller] og jeg tænkte, at det ville være fantastisk at have en ond version af verdens pæneste, venligste, mest anstændige at være [Kermit]. Og selvfølgelig vidste vi komisk, at det at have ingen af Muppets - bortset fra Animal - indså, at skiftet ville blive sjovt."

5 The Origin Of Kermit The Frog's Evil Twin

Efter at have fundet ud af, at Kermit var Muppet, der ville modtage den onde tvilling, besluttede James og Nick, at han ville blive kaldt "Constantine".

"Constantine opstod, fordi 'den kolde krigs russiske skurk' i høj grad var en trope af den slags 1970'er og 1980'er kaperfilm, vi parodierede. Specifikt var general Orlov fra Octopussy meget en inspiration," James forklaret til MEL Magazine."Navnet 'Konstantin' kom, fordi jeg ville have den russiske ækvivalent til 'Kermit', som er et gammeldags navn populært i USA i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Så jeg forskede lidt i gammeldags russiske navne; 'Constantine' blev ved med at komme op, og jeg følte, at det passede godt til et skurknavn. Så da Constantine var en russisk skurk, gav det bare mening at komme fra et Gulag, og det virkede som et fantastisk sted at have Kermit ude. af hans element."

Kermit ender selvfølgelig med at blive forvekslet med sin onde tvilling og smidt ind i Gulag, mens Constantitne befaler The Muppets for at udføre røverier over hele Europa sammen med Ricky Gervais' karakter. Men meget af filmen foregår inde i Gulag, hvor det er meningen, at Kermit skal lide og miste sig selv for at blive genfødt til en leder.

4 Gør Muppets Most Wanted Gulag Funny

Mens James og Nick fortsatte med at dykke ned i mørkt territorium ved at rulle Kermit ind i Gulag klædt som Dr. Hannibal Lector fra The Silence Of The Lambs, finder de snart smarte og søde måder at parodiere situationen på. Mens hele miljøet afgiver en følelse af en meget mørk og alt for ægte historie (og nutid, i nogle tilfælde), befolkede Nick og James fængslet med elskelige og morsomme karakterer, hvoraf de fleste blev spillet af meget berømte skuespillere. Og selvfølgelig bliver Kermit til sidst deres leder, hvilket inspirerer hver af dem til at finde deres selvtillid meget på samme måde, som han gør med sine Muppet-venner.

3 Muppet Most Wanted skabte nogle af de bedste Muppet Memes

Joe Hennes, en Muppets super-fan og ejeren og redaktøren af deres fanside, Tough Pigs, fort alte MEL Magazine, at han er overrasket over, at Muppets Most Wanted aldrig tog fart.

"Jeg ved ikke lige, hvorfor det var det. Jeg plejede at holde disse Muppet-begivenheder for fans for et par år siden, og hver gang jeg spurgte publikum, der faktisk havde set Muppets Most Wanted, var det meget få mennesker, der rakte deres hænder op. - og disse var fans til en Muppets-begivenhed! Uanset hvad har filmen skabt nogle af de mest genkendelige Muppet-memes. Som, 'We're Doing a Sequel' er blevet lidt af et meme," forklarede Joe. "Jeg er ikke sikker på, hvorfor denne film - når den ikke var så vellykket - har skabt så mange memes. Måske er det fordi disse billeder kommer ud af venstre felt. Vi har aldrig set Kermit i fængsel før, og vi har aldrig set ham tale med en ond dobbeltgænger før, så disse billeder er virkelig sjove, og de skiller sig ud blandt de utallige andre Kermit-memer."

2 Hvorfor The Evil Kermit Meme er så populær

Mens der er mange Kermit-memer, der er blevet populære, inklusive den af ham, der nipper til Lipton-teen, er 'Evil Kermit'-meme let det mest berømte.

Hannah Jane Parkinson, en skribent på The Guardian, der skrev artiklen "Evil Kermit: The Perfect Meme for Terrible Times", mener, at dette skyldes, at billedet er "det perfekte djævel-på-skulder-meme for disse tider". af geopolitisk global fortvivlelse, når fristelsen er at kaste hænderne i vejret og bukke under for vores værste impulser."

1 Hvorfor er frøen Kermit i så mange memer

"Med hensyn til hvorfor Kermit på en måde er blevet 'King of the Memes' i første omgang, tror jeg, det har at gøre med Kermits 'everyman'-persona," sagde Joe Hennes til MEL Magazine. "Han er Tom Hanks fra Muppets, og det har at gøre med, at han er en slags blank tavle. Han er bare grønt stof og øjne - det er det. Den samme grund til, at han er hvermand i disse film, er den samme grund til, at nogen kan tage et billede af Kermit, smække noget hvid tekst på der, og vi kan alle relatere, og vi ved alle, hvad han tænker."

Anbefalede: