The Real Reason Beans fra Even Stevens forlod Hollywood

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Beans fra Even Stevens forlod Hollywood
The Real Reason Beans fra Even Stevens forlod Hollywood
Anonim

Disney Channel har været et succesfuldt netværk i årtier, og det har givet plads til mange populære stjerner og hitshows. Det kan være svært at tro, men dette netværk hjalp stjerner som Britney Spears i gang, og det var ansvarligt for shows, der ændrede spillet.

Til dato er Even Stevens et af netværkets bedste shows. Beans er en klassisk karakter fra sitcom, og selvom han næsten blev spillet af en anden stjerne, fik Steven Anthony Lawrence koncerten.

Det er et stykke tid siden Lawrence havde slået et slag i branchen, så lad os tjekke ind og se, hvad den tidligere Disney Channel-stjerne har lavet.

'Even Stevens' Was A Classic Disney Channel Show

I 2000'erne var Disney Channel rødglødende med originale tilbud, der blev klassiske hits. Selv Stevens er ikke kun et af de bedste shows i den æra, men et af netværkets bedste shows nogensinde.

Med Shia LaBeouf, Christy Carlson Romano og et talentfuldt medvirkende i hovedrollerne var Even Stevens en sjov familie-sitcom med fokus på de to yngre børn, mens de navigerede sig vej gennem livet i Sacramento, Californien.

Det tog ikke lang tid, før showet blev et hit, og fans elskede hvert sekund af det. Den havde ingen mangel på sjove numre, citerbare linjer og endda nogle dumme sange. Bare spørg de fleste millennials, og de kan fortælle dig, hvornår vi tog til månen, og det er alt sammen takket være Ren Stevens.

Til sidst nåede showet sin afslutning efter 3 sæsoner og 65 afsnit. Et kort løb, men det efterlod en varig arv.

Som vi nævnte før, havde showet en fantastisk rollebesætning, og dette inkluderer en ung stjerne, der er genkendelig den dag i dag.

Steven Anthony Lawrence Played Beans

Den unge Steven Anthony Lawrence havde optjent nogle skuespilkreditter, før han landede sin rolle på Even Stevens, hvilket helt sikkert hjalp ham under den auditionproces. Han brugte endda en smart taktik for at få koncerten.

Da skuespilleren åbnede op for Vice, var han opmærksom på, hvordan han fik rollen i showet.

"Jeg havde et schtick, da jeg var barn: Jeg fort alte altid en vittighed i slutningen af en audition," sagde Lawrence. "Så jeg fort alte Even Stevens-produceren en vittighed, og da jeg fik siderne til næste tilbagekald, var min vittighed skrevet i manuskriptet. Jeg går, Åh Gud, jeg håber, jeg får rollen, fordi det bliver akavet, hvis min joke er herinde, og det er jeg ikke," sagde han.

Selv om han kun var en tilbagevendende karakter i starten, blev Beans mere fremtrædende i programmet. For at få det til at ske brugte Lawrence tid med folkene bag kulisserne i håb om at forbedre sine chancer for at blive ved.

"Jeg ville bare blive skrevet ind i det næste afsnit og det næste afsnit. Jeg ville ligesom gå og hænge ud med dem, så de vidste, hvem jeg var, og måske, forhåbentlig, komme tilbage til det," han sagde.

Beans efterlod i sidste ende et varigt indtryk på fans af showet. Lawrence selv blev ikke en stor kunstner som Shia LaBeaouf, men det betyder ikke, at livet har været kedeligt siden hans Disney Channel-dage.

Hvad han har lavet

Så, hvad i alverden har Steven Andrew Lawrence lavet siden showet? Nå, han har haft hænderne fulde.

Han åbnede op for Vice om at forlade virksomheden. Selvom han havde roller efter Even Stevens, gav familiemedlemmernes faldende helbred meget lidt tid til at komme til audition, hvilket reelt gjorde hans karriere kulørt.

"Du er en omsorgsperson, du skal være der for at skifte ble. Og det kan du ikke, når du er til audition. Det er fysisk umuligt. Det ville bare ikke fungere," sagde han.

Lawrence gik vir alt for år tilbage efter at have arbejdet med en julemand i et indkøbscenter, men for at finde ud af det var dette mere en hyldest til hans far.

"Far var virkelig til jul. Han var en stor Clark Griswold-fyr. Så det var min måde at føle mig tæt på ham i ferien og gøre noget fedt for folk," afslørede han.

Den tidligere Disney Channel-stjerne har også lyst til at åbne et skuespilstudie og erklærede, at han har givet unge virtuelle skuespiltimer.

Udenfor dette er Lawrence medvært for en podcast på YouTube, og han arbejder også på Cameo.

Steven Anthony Lawrence vil altid blive husket for at spille Beans, og det ville være fantastisk for ham at opnå sine drømme om at åbne et skuespilstudie for at hjælpe med at udvikle den næste generation af unge stjerner.

Anbefalede: