Tristan 'Third Trimester' Thompsons 'New Girlfriend' afbildet for første gang

Indholdsfortegnelse:

Tristan 'Third Trimester' Thompsons 'New Girlfriend' afbildet for første gang
Tristan 'Third Trimester' Thompsons 'New Girlfriend' afbildet for første gang
Anonim

Den mystiske kvinde Tristan Thompson blev set holde i hånd med på sin ferie i Mykonos, Grækenland, er blevet afbilledet for første gang.

Tristan Thompson venter sit fjerde barn med sin ekskæreste Khloe Kardashian

Gossip Of The City har delt det første billede af den mystiske kvinde, der holder hånd med Tristan Thompson på gaderne i Grækenland. Hendes navn og stilling er ikke blevet afsløret. Den fantastiske brunette blev set feste med Thompson på natklubben Bonbonniere indtil de tidlige timer, rapporterer TMZ. Atleten forventer i øjeblikket den "forestående" ankomst af sit fjerde barn med sin ekskæreste Khloe Kardashian,38, via surrogat.

Tristan Thompson Basketball I Ben Topløst Soveværelse Holder Søn Jordyn True Thompson Sort sløjfe: Mystery Woman Langt brunette hår fejet til side
Tristan Thompson Basketball I Ben Topløst Soveværelse Holder Søn Jordyn True Thompson Sort sløjfe: Mystery Woman Langt brunette hår fejet til side

Basketballstjernen så godt ud med sin seneste erobring, mens han havde en skjorte med blomstermønster, sorte bukser og hvide sneakers. I mellemtiden viste hans kammerat sin lille figur i en figursyet orange kjole og sorte sandaler. E! Nyheder bekræftede sidste torsdag, at Khloe og Tristan venter en dreng. Khloes repræsentant bekræftede nyheden i en erklæring og tilføjede, at babyen blev undfanget i november. Datoen er nøglen, som den var før Khloe fandt ud af, at Tristan havde fået en søn med den personlige træner Maralee Nichols.

"Vi kan bekræfte, at True får en søskende, der blev undfanget i november," begyndte bombeerklæringen. "Khloe er utrolig taknemmelig for den ekstraordinære surrogat for sådan en smuk velsignelse. Vi vil gerne bede om venlighed og privatliv, så Khloe kan fokusere på sin familie."

Tristan Thompson og Khloe Kardashian 'Are Not Back Together'

Kilder siger, at selvom Khloe bekræftede, at hun venter endnu et barn, er hun og Tristan ikke blevet forsonet. En kilde tæt på familien oplyser, at parret "ikke er sammen igen" og "ikke har t alt med hinanden siden december uden for sager om medforældre." Trods overskriften har Tristan, som snart er far til fire, delt feriebilleder med sine 3,7 millioner følgere. Tristan tog til sine Instagram-historier i fredags og viste en storslået middag frem, han havde tilberedt af den berømte tyrkiske kok Nusret Gökçe, med tilnavnet S alt Bae. I et andet klip blev han set i gang med den berømte s altkrydderteknik.

For blot syv måneder siden var Tristan midt i en faderskabsskandale, efter at en kvinde ved navn Maralee Nichols påstod, at hun var gravid med deres barn. De undfangede barnet i marts 2021, mens Tristian stadig var i et forhold med Khloe. Nichols fødte deres søn, Theo Thompson, den 1. december, selvom Tristan offentligt nægtede, at barnet var hans.

Det var først i januar 2022, at NBA-stjernen indrømmede at være Theos far. Ifølge Nichols har Tristan ikke mødt sin søn. I et opslag, der blev delt på Instagram, undskylder Tristan offentligt over for Khloe for hans gentagne svindel. "Du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har forårsaget dig. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årene," skrev den 31-årige.

Udover seks måneder gamle Theo Thompson deler Tristan den fem-årige søn Prince med modellen ex Jordan Craig og sønnen True Thompson på fire med Khloe.

Anbefalede: