Tristan 'Third Trimester' Thompson laver Cameo i Drakes nye polytema-video

Indholdsfortegnelse:

Tristan 'Third Trimester' Thompson laver Cameo i Drakes nye polytema-video
Tristan 'Third Trimester' Thompson laver Cameo i Drakes nye polytema-video
Anonim

Tristan Thompson bliver i øjeblikket trukket over hele sociale medier, efter at han optrådte i Drakes nye musikvideo med polygami-tema.

Videoen kom få timer efter, at Tristan Thompsons side babyskandale blev vist i 'The Kardashians'-episoden

Ved midnat ET den 17. juni droppede Drake sit syvende studiealbum "HONESTLY, NEVERMIND." Den canadiske rapper havde også premiere på videoen til sin hovedsingle "Falling Back". Drake spiller en nervøs brudgom, der er klar til at gifte sig med 27 brude. Tristan Thompson ses give Drake en peptalk, mens han spiller sin bedste mand.

Timingen af videoen har fået mange fans til at give Thompson et sideblik, da det kom få timer efter, at hans seneste snydskandale blev afsløret i seriefinalen i The Kardashians.

Thompson blev set spørge den Grammy-vindende rapper, om han var okay, som svarede: "Ja, jeg er klar", mens de forberedte sig til ceremonien. "Det føles ikke rigtigt, vi kasserer det, vi går hjem, det er færdigt," sagde Thompson forud for det falske jødiske bryllup.

Tristan Thompson indrømmet at være far til et barn bag Khloé Kardashians ryg

Kim Kardashian var forfærdet, efter at hun læste en historie på DailyMail.com, som udelukkende afslørede, at den tidligere NBA-spiller havde indrømmet at være far til et barn bag sin lillesøster Khloé Kardashians ryg.

Da Kim trøstede Khloé over telefonen, hørte man Khloe bryde sammen i gråd, da hun smed Tristan for at "ydmyge" hende med endnu en offentlig skandale.

Fans var i vantro, efter at Tristan Thompson optrådte i Drakes video

Efter Thompsons cameo i "Falling Back" blev afsløret, fik det chokerede fans til at tweete deres fornøjelse.

"Drake giftede sig virkelig med 23 kvinder i sin nye 'Falling Back'-musikvideo og havde Tristan Thompson som sin bedste mand. hilarious," skrev en person online.

"tristan thompson er den bedste mand i den faldende video, mens drake gifter sig med flere kvinder…..det giver mening," skrev en anden.

"Ikke drake at få Tristan Thompson i en MV om, at han gifter sig med flere kvinder, Khloe vil aldrig tage en pause," kommenterede en tredje.

"IKKE TREDJE TRIMESTER TRISTAN SPILLER DEN BEDSTE MAND I DRAKE'S POLYGAMIST BRYLLUPSTEMA MUSIKVIDEO TIL FALLINGBACK, HVOR HAN GIVER GIFT MED 72 BBL-SØSTER, GIVER DEN BORDSTEDELIGE DAG EFTER EPISODEN AF BEBY-HINDRAM" TILBAGE PÅ KARDASHIANS," læste et vredt tweet.

Anbefalede: