How Peacemaker redefinerer John Cenas karriere

Indholdsfortegnelse:

How Peacemaker redefinerer John Cenas karriere
How Peacemaker redefinerer John Cenas karriere
Anonim

Den elskede WWE-superstjerne, legende og eftertragtede skuespiller John Cena er ikke fremmed for det store lærred og en kæmpe fandom. Efter at have været på forkant med WWE, har han fanget og fortsætter med at fange fans med sin vittige charme og humor, ubestridelige talenter, mejslede fysiske sammensætning og uundskyldende karisma.

Efter for nylig at have fejret sit 20-års WWE-jubilæum og med premieren på hans rekord-hurtige HBO Superhelte-serie Peacemaker, er John Cena klar til at tage det store lærred med storm og efterlade et velfortjent præg som en af Hollywoods yndlingsskuespillere. Når Peacemaker gør netop det, er her nogle interessante fakta, der fører til, at John Cena lander sin rolle på Peacemaker, og hvordan det unægteligt ville skyrocket hans filmkarriere.

9 Peacemaker-karakter gentaget fra succesfilmen Suicide Squad

Peacemaker stammer fra den populære DCEU-film Suicide Squad, som havde premiere i biografer og på HBO Max i august 2021. Den medvirkede nogle af de største navne i Hollywood som Idris Elba, Margot Robbie og Viola Davis. Selvom den titulære karakter blev dræbt af Bloodsport (spillet af Idris Elba), blev det vist i slutningen af filmen, at Peacemaker faktisk ikke døde. Peacemaker ser ud til at være her for at blive i DC Extended Universe, og seerne lever for det.

8 Antihelten Christopher Smiths fødsel

Efter at være blevet født fra Suicide Squad, leverer Christopher Smith, også kendt som Peacemaker, imponerende øjeblikke og hård patriotisme, selvom de er politisk ukorrekte. En voldsdrevet patriot og selvretfærdig psykopat, der vil gøre alt, så længe han kan retfærdiggøre det i sit lands navn. Han lever efter sit motto: "Jeg aflagde et løfte om at have fred, uanset hvor mange mennesker jeg skal dræbe for at få det."

7 John Cena var ikke det første valg til at spille Peacemaker

Selv om skuespilleren sagde ja til sit livs rolle, før han overhovedet vidste, hvad der blev præsenteret for ham af showskaberen James Gunn, var han ikke den første, der valgte at spille Peacemaker. I et interview med Esquire Middle East udt alte Cena: "Jeg er ikke sikker på, at jeg var James' førstevalg til Peacemaker. Og jeg er ligeglad. For jeg blev til sidst spurgt, og når du bliver spurgt, gør du det bedste, du kan levere."

6 John Cena blev afvist til at spille en superhelt to gange

Med den store succes Peacemaker har haft, hvem skulle have troet, at John Cena blev afvist for en superhelterolle ikke én, men to gange. Efter at have haft en stensikker start på at bryde ind i filmindustrien, blev han mødt med skuffelser med at spille de roller, han havde eftertragtet så længe. Han fandt Shazam interessant og ville have rollen, men fik den aldrig. Han prøvede også til rollen som Cable i Deadpool 2, der til sidst gik til Josh Brolin. Nu ser alt ud til at have fungeret helt ok for stjernen.

5 Anti-Hero Persona står i kontrast til Wrestling Superhelte og aldrig opgiv karakter

Med sit travlhed, loyalitet og respektmantra er John Cena unægtelig blevet en superhelt i ringen, der har t alt om aldrig at give op. Nu er denne karakters wannabe-superhelte-persona med antihelte-handlinger, som er skudt ind i superstjernestatus, i kontrast til Cenas WWE-kerneværdier og oprigtige dyder. Peacemaker er mangelfuld, sårbar og hensynsløs i fredens navn og absolut ikke dydig. Dette stemmer ikke overens med den version af John Cena, WWE-universets fans har kendt og elsket så længe. Dette viser kun Peacemaker-skuespillerens alsidige dygtighed.

4 Peacemaker hjalp Cena med at nå et større publikum

Peacemaker forbliver den held, Cenas karriere har haft brug for. For en person, der har ønsket at spille en rigtig superhelt og nå den skuespilmilepæl som en anden wrestler, der blev filmstjerne, Dwayne Johnson (The Rock), var hans vid og humor i stand til at fange publikum, og hans WWE-erfaring i koreograferede segmenter og manuskriptskuespil muliggjorde en omhyggelig udførelse.

3 First Breakout Lead Rolle slår rekorder

John Cena var allerede et kendt navn i skuespillet og helt sikkert wrestlingverdenen, før han fik denne livsændrende rolle som Peacemaker. Han havde filmpriser på sit navn, lige fra Trainwreck til Bumblebee, såvel som Fast & Furious-serien F9 og meget mere. Med stjernen i spidsen for dette hitshow blev det registreret, at seriefinalen i Peacemaker havde den største enkeltdagsforestilling for en HBO Max Original-serie, hvilket satte en ny seerrekord for streamingtjenesten.

2 John Cena ser frem til at vende tilbage til sæson 2

Efter det blev annonceret, at showet ville vende tilbage til sæson 2, tog John Cena til sociale medier for at kommentere, hvor begejstret han var for at gentage sin rolle. Han sagde: "Jeg er spændt på at vende tilbage og skabe mere fred i sæson 2." For en, der leverede bemærkelsesværdigt, kan seerne ikke vente med at se ham på det store lærred igen.

1 Peacemaker var intet som Cena havde gjort før, og han leverede mere end forventet

John Cena har udt alt, at han påtog sig rollen som Peacemaker, fordi det tilbød ham et blankt tavle. Der var ingen sko at udfylde, og han tænkte på muligheden for at udforske en karriere, ingen havde gjort før. Mens hitserien omdefinerer Cenas karriere som filmstjerne, har Cena vist sig at være den bedste mand til rollen, for en mand, der er relativt ny i DCEU. The Guardian har kaldt Cena for seriens stærkeste egenskab.

Anbefalede: