Har Elon Musk faktisk planer om at få flere børn?

Indholdsfortegnelse:

Har Elon Musk faktisk planer om at få flere børn?
Har Elon Musk faktisk planer om at få flere børn?
Anonim

Med en aktuel nettoværdi på omkring $219 milliarder er Elon Musk den rigeste mand på planeten. Hvis Tesla- og SpaceX-grundlæggeren er i stand til at få sin vilje, kan han også blive den rigeste person på i alt to planeter; Musk planlægger at bringe liv til Mars med SpaceX indstillet til at sende bemandede missioner til planeten inden 2030.

Men hjemme på denne planet har milliardæren travlt med at bygge noget andet end en rumkoloni; en stor familie.

Elon Musk har i alt syv levende børn, selvom han og hans første kone tog imod en søn, der desværre døde på grund af SIDS som spæd. Der er dog et rygte om, at Amber Heards baby kan være Musks, men indtil videre er det i det mindste kun spekulationer.

Nu hvor han har fem børn med sin eks, plus to børn med sin on-off-partner Grimes, planlægger Elon at fortsætte med at dyrke sin afl?

Elon Musk har allerede syv børn

Elon Musk mistede sin førstefødte søn Nevada Alexander Musk tilbage i 2002 i en alder af 10 uger. Det fik ham og hans kone, den canadiske forfatter Justine Wilson, til at prøve IVF. Som et resultat, fødte Wilson tvillingerne Griffin og Xavier Musk i april 2004. Det skal dog bemærkes, at Xavier indgav en ansøgning om at ændre sit navn til Vivian Jenna Wilson i år, og officielt er han ikke længere en Musk.

Før Musk og Justine Wilson blev separeret i 2008, fødte sidstnævnte tre trillingesønner i januar 2006. Parret navngiver dem Kai, Saxon og Damian og deler forældremyndigheden over de fem børn.

Siden da har Musk fået yderligere to børn med sangeren Grimes, som han har været kærester med siden omkring 2018.

Musk og Grimes har både en søn og datter sammen, selvom sangerinden indrømmede, at de to var gået fra hinanden engang omkring ankomsten af deres datter. Deres forholdsstatus kan svinge endnu mere, da Musk siden er blevet sat i forbindelse med en anden kvinde, men i betragtning af deres forkærlighed for af-og-på parforhold, spekulerer fans på, om Grimes og Elon vil forsones og få endnu flere børn sammen.

Elon Musk mener, at befolkningssammenbrud er et alvorligt problem for planeten Jorden

Musk har haft travlt det seneste år og forhandlede for nylig en aftale på $44 milliarder om at købe Twitter. På samme platform havde han i juli sidste år hævdet, at mennesker var livets vogtere og ønskede, at det skulle bringes til Mars. På en anden tråd havde Musk delt bekymring over det stigende salg af voksenbleer sammen med det svindende salg af babybleer i USA. Milliardæren hævdede eftertrykkeligt under en Wall Street Journal-begivenhed i december sidste år, at civilisationen ville smuldre, hvis folk ikke fik flere børn.

"Der er ikke nok mennesker. Jeg kan ikke understrege dette nok, der er ikke nok mennesker. Lave og hurtigt faldende fødselstal er en af de største risici for civilisationen. Alt for mange "gode, kloge mennesker" synes, der er for mange mennesker i verden, og at befolkningen vokser ud af kontrol. Det er fuldstændig modsat. Hvis folk ikke får flere børn, vil civilisationen smuldre. Mærk mine ord."

Musk fortsatte med at spøge med, at han selv prøvede at være et godt eksempel og var nødt til at "praktisere, hvad han prædikede", hvilket var grunden til, at han fik så mange børn.

Elon Musk vil helt sikkert have flere børn

Selv om han måske spøger lidt med at gøre sit til at øge den planetariske befolkning, har Elon sagt, at han vil have flere børn tilføjet til sin afl. Hvem han vil have dem med, er selvfølgelig til debat.

Us Magazine rapporterede i marts 2022, at Grimes og Elon ønskede mindst to børn mere sammen, selvom det i samme artikel erklærede, at parret var gået fra hinanden, mens deres surrogat var gravid og ikke rigtig var 'sammen'.

Elon understregede, at de to stadig så hinanden ofte og var "semi-adskilte, men stadig elsker hinanden", hvilket ikke er den konventionelle ramme for at byde flere børn velkommen, men måske lige hvad Grimes og hendes kæreste har brug for.

Som Grimes bemærkede i et interview, er ikke-parret "meget flydende" og "bedste venner", hvilket lyder som et godt fodfæste at vokse en familie på.

Anbefalede: