Jon Hamm har ingen interesse i at være en 'filmstjerne' som Tom Cruise

Indholdsfortegnelse:

Jon Hamm har ingen interesse i at være en 'filmstjerne' som Tom Cruise
Jon Hamm har ingen interesse i at være en 'filmstjerne' som Tom Cruise
Anonim

År efter at have charmeret alle som den dygtige Don Draper i Mad Men, har Jon Hamm fået alle til at snakke igen med sin præstation i Tom Cruise hovedrollen Top Gun: Maverick. Skuespilleren lagde det ikke skjul på, at han så gerne ville være med i filmen, efter at han hørte, at en efterfølger til den originale film fra 1986 var på vej.

Som nogle måske også har bemærket, elsker Hamm at diversificere sine projekter, måske mere end nogen anden skuespiller. Selvom han måske laver film og tv, er den indfødte i Missouri også glad for at lave annoncer. Faktisk er Hamm åben for at gøre flere og flere af dem, mens han insisterer på, at han ikke er en "24/7 filmstjerne" som Cruise.

Jon Hamm har lavet adskillige annoncer gennem sin Hollywood-karriere

Selv ud over Mad Men-verdenen har Hamm vist, at han er en rigtig reklamemand. Det er næsten som om han lever for det her og hvorfor ikke? Det er en anden form for historiefortælling, og Hamm elsker at se, hvor langt han kan skubbe det. "Det er en udfordring at fortælle en historie på 30 sekunder," forklarede skuespilleren.

"Det er en udfordring at få et budskab igennem på et minuts spot eller en 15-sekunders annonce eller hvad har du. Og der er så mange kreative måder at gøre det på i dag."

Selvfølgelig er nogle skuespillere begyndt i reklamer, før de flyttede op til film- og tv-roller. Men for Hamm er det meget sjovere at lave alt på samme tid. Der er trods alt også meget mere respekt for annoncer nu. "Det er ikke tabt for mig, at nogle af vores største filminstruktører fik deres start i det kommercielle rum, som Ridley Scott og David Fincher," sagde Hamm. "Det gamle stigma ved at lave reklamer er med rette skyllet væk."

I årenes løb har skuespilleren lavet voiceover-arbejde for Mercedes-Benz og American Airlines. På et tidspunkt medvirkede han også i en række reklamer for det canadiske selskab Skip the Dishes. "Det er lidt taget af og blevet sin egen ting," sagde Hamm om annoncerne. "Jeg bliver anerkendt i Canada som en honorær canadier."

For nylig medvirkede Hamm også i en morsom reklame for Apple TV+, hvor han påpeger, at Apples streamer har alle stjerner undtagen ham selv. I mellemtiden har skuespilleren også vandret ind i rom-com-reklamernes verden, da han spiller Flos kærlighedsinteresse i en række progressive reklamer.

I annoncerne spiller Hamm Flos gamle flamme, og det er svært at sige, om hun vil vælge ham frem for opsparinger og bundter i sidste ende.

På trods af sin succes insisterer Jon Hamm på, at han ikke er en "24/7 Movie Star" som Tom Cruise

For Hamm var det en lang vej til stjernestatus, og selv år efter hans store gennembrud husker han stadig dengang, hvor han næsten tænkte på at give op.

“Jeg flyttede ud til L. A.da jeg var 25, og jeg tænkte: 'Hvis jeg er 30, og jeg stadig venter på borde, er det tid til at gå videre til noget andet,' sagde han. “Jeg kan huske, at jeg fyldte 30 på settet af We Were Soldiers. Jeg var helt begejstret. Jeg fik en flok af mine venner til at flyve ned for at komme og se mig, og jeg tænkte: 'Jeg lever af at være skuespiller.' Og jeg gjorde det. Jeg klarede det under ledningen."

Det er virkelig en god ting, at Hamm holdt fast i det, for især efter Mad Men blev flere og flere film tilgængelige for skuespilleren. Han medvirkede i den Oscar-nominerede film Baby Driver og kort efter sluttede han sig til Rosamund Pike i krimidramaet Beirut. Hamm sluttede sig også til rollebesætningen i action-komedien Tag, som er baseret på en gruppe venner fra det virkelige liv, der fortsætter med at spille en årlig omgang tag som voksne mænd.

Senere spillede Hamm hovedrollen over for Oscar-vinderen Natalie Portman i rumdramaet Lucy in the Sky, som blev vist på Toronto International Film Festival. Skuespilleren medvirkede også i krimidramaet The Report, som er baseret på virkelige begivenheder omkring Senatets medarbejder Daniel J. Jones' undersøgelse af CIA's brug af tortur efter 9/11.

Det er klart, at Hamm har etableret sig som en filmstjerne, men skuespilleren ser det ikke sådan. "Tom Cruise, han er bare en filmstjerne," sagde skuespilleren. »Det er det, han gør, og han gør det meget godt. Men han er en filmstjerne 24/7."

Tja, Hamm insisterer måske på, at han ikke er en filmstjerne, men hans kommende projekter siger noget andet. Til at begynde med spiller han hovedrollen i den kommende krimikomedie Confess, Fletch, som ser ham genforenes med Mad Men-medspilleren John Slattery. Der er også den tidligere annoncerede overnaturlige thriller Off Season.

Hamm er også knyttet til mordmysteriekomedien Maggie Moore(s), som også har Tina Fey i hovedrollen. Filmen instrueres af Hamms gode ven Slattery. Og imellem alle disse film vil Hamm sandsynligvis optage et par reklamer bare for at holde tingene interessante.

Anbefalede: