Denne berømte instruktør sammenlignede Johnny Depp med en seriemorder

Indholdsfortegnelse:

Denne berømte instruktør sammenlignede Johnny Depp med en seriemorder
Denne berømte instruktør sammenlignede Johnny Depp med en seriemorder
Anonim

De seneste begivenheder omkring Johnny Depp har virkelig polariserede meninger om skuespilleren. Pirates of the Caribbean-stjernen har været involveret i en retssag mod sin ekskone Amber Heard, som han sagsøgte - og vandt imod - i en bagvaskelsessag, der blev afholdt i Fairfax County, Virginia.

Depp vandt i sagen, og juryen tildelte ham i alt 15 millioner dollars fra Heard i kompenserende og strafferetlige skader, selvom retspræsidenten reducerede det samlede beløb til 10,35 millioner dollars.

Heards advokater har allerede annonceret planer om at appellere afgørelsen og insisterer på, at deres klient 'absolut ikke kan betale' det beløb, som retten har bemyndiget. Aquaman-skuespillerindens nuværende anslåede nettoformue er faktisk mere end 2 millioner dollars mindre, end hvad hun nu lovligt skylder sin eksmand.

Støj fra Depps lejr tyder på, at han ikke vil forfølge en fuldbyrdelse af dommen. Ikke desto mindre er der stadig blandede meninger om skuespilleren og hans handlinger under hans forhold til Heard og i løbet af den nylige retssag.

Af al sensationslysten omkring Depp lige nu, lyder intet helt så ekstremt som en reference fra en af hans tidligere instruktører.

Johnny Depp arbejdede sammen med instruktør Florian Henckel Von Donnersmarck i 'The Tourist'

2000'erne kunne med rimelighed omtales som toppen af Johnny Depps skuespillerkarriere. Det var trods alt i det årti, han opnåede superstjernestatus for sin portrættering af den meget populære karakter af kaptajn Jack Sparrow i de første tre Pirates of the Caribbean-film.

Det tredje billede i den filmserie fik titlen Pirates of the Caribbean: At World's End og blev udgivet i 2007. På tidspunktet for dets produktion var det den dyreste film nogensinde lavet i historien med et budget på omkring $300 millioner.

Det er ikke overraskende, at Depp og co. var stor værdi for pengene, da filmen indtjente mere end det tredobbelte beløb ved billetkontoret, og endnu en efterfølger (med titlen On Stranger Tides) blev annonceret og planlagt til premiere i 2011.

Under pausen mellem At World's End og On Stranger Tides blev Depp udtaget til at spille en karrierekriminel, der forklædte sig som matematiklærer i Columbia Pictures romantiske thriller, The Tourist.

Den tyske filmskaber Florian Henckel von Donnersmarck var instruktør med ansvaret for projektet.

Hvorfor lignede Florian Henckel Von Donnersmarck Johnny Depp med en seriemorder?

The Tourist modtog en blandet pose succes, da den blev bredt belyst af kritikere, men viste sig at være et hit ved billetkontoret. Fra et produktionsbudget på omkring $100 millioner var filmen i stand til at bringe næsten $278,3 millioner tilbage fra billetsalget.

Angelina Jolie sagde ja til at medvirke i filmen som et stop, mens hun ventede på at arbejde på et større projekt. Som sådan ville det ikke have været så chokerende for hende at se kritikere og publikum stille spørgsmålstegn ved hendes manglende kemi med Johnny Depp, på trods af at hun spillede elskere.

På det førende kritikerwebsted Roger Ebert blev Florian Henckel von Donnersmarck også kaldt ud. 'Der er en måde at lave en film som The Tourist på, men Florian Henckel von Donnersmarck finder ikke den måde', lød en stikkende anmeldelse.

I dette bittersøde efterspil af filmen blev von Donnersmarck interviewet af Vulture, hvor han lavede den sensationelle sammenligning. Ifølge instruktøren var Depps ønske om at få sin karakter til at føle sig så 'normal' som muligt årsagen til, at han sammenlignede ham med seriemordere.

Arbejder Florian Henckel Von Donnersmarck stadig i Hollywood?

Johnny Depp er kendt for sine omfattende fysiske transformationer til roller, som han plejede at gøre i Pirates of the Caribbean, og for nylig for en Donald Trump-parodifilm.

Florian Henckel von Donnersmarcks interviewer til Vulture-profilen mente, at Depp ikke ændrede sig for meget for sin rolle i The Tourist, men instruktøren opfordrede ham til at se meget nærmere på karakteren.

"Hvis du ser på [Depps karakters] styling, er det på en måde ret usædvanligt. Okay, han er matematiklærer, og han har langt hår? Det er mærkeligt," sagde von Donnersmarck.

Dette var skuespillerens forsøg, hævdede han, på at udforske 'den såkaldte everyman' - som en seriemorder ville. "Vi ved, at fra at læse om seriemordere, hvad siger deres naboer? "Åh, han var sådan en gennemsnitlig fyr." Og så viser han sig trods alt ikke at være så gennemsnitlig," tilføjede han.

Selv om han bor i Los Angeles, arbejder Von Donnersmarck ikke direkte i Hollywood. Hans seneste film var et tysk romantisk drama med titlen Never Look Away, som ikke desto mindre blev nomineret til to Oscars og en Golden Globe i 2019.

Anbefalede: