Enough Is Enough On The Kardashians Season Finale

Indholdsfortegnelse:

Enough Is Enough On The Kardashians Season Finale
Enough Is Enough On The Kardashians Season Finale
Anonim

Det ser ud som om den anden dag, at Kardashian-familien lancerede deres nye show på Hulu, men ligesom det er vi nået til sæsonfinalen - og med Khloe Kardashian afslutter sæsonen med at få en tiltrængt lukning, og TV's mest berømte familie slutter på en høj tone.

I løbet af de sidste par måneder har fans været vidne til, hvordan Kardashian-Jenner-familien ser tilbage på, hvor langt de er nået, samt deres vækst siden deres rejse begyndte tilbage i 2007.

Undervejs har vi set mange afgørende øjeblikke for familien, fra Kims værtssted på Saturday Night Live, til hendes skilsmisse fra Kanye West, til Kourtneys forlovelse med Travis Barker.

I sidste uge så vi, da Kim videresendte nyheden om Tristan Thompsons snydskandale til sin yngre søster. Men et ildevarslende "To Be Continued" betød, at publikum blev efterladt på kanten af deres pladser i en uge og ventede på at se, hvordan det hele ville udvikle sig.

Så hvordan gik det så? Lad os tage et kig.

Khloe har det fint - men hun har brug for plads

I kølvandet på nyheden om Tristans tredje indiskretion, samles Kardashian-familien for at tage fat på situationen. Et medlem, der dog ikke er til stede, er Khloe selv.

Det ser dog ud til, at Khloe klarer sig bedre end forventet.

Selvom hun betror Kendall Jenner, at hendes angst havde fået hende til at besvime på et tidspunkt, og Kris bekymrer sig om, at hun måske holder for meget inde, fortæller Khloe via skriftestolen, at hun på dette tidspunkt har håndteret situationen så mange gange, at hun føler sig "immun" over for det. En hjerteskærende åbenbaring i sig selv - men som grundlæggeren Good American indrømmer, har den simpelthen givet hende, hvad hun har brug for for endelig at komme videre - lukning.

At have den lukning giver Khloe en chance for at se alt fra en 300 fods udsigt, og hun trækker på skuldrene, og hun er sikker på, at Tristan havde utallige flere affærer … de andre kvinder i de tilfælde havde simpelthen ikke sagt noget om det.

Af netop den grund fortryder Khloe ikke den anden (eller tredje!) chance, hun gav Tristan. Tværtimod afslører hun, at hun helst vil være kendt for at give utallige chancer. Nu hvor hun er blevet udnyttet for tredje gang, har hun ingen skyldfølelse fremad - og hun ved, at der ikke var mere, hun kunne have gjort.

Kim, på den anden side, ryster

Khloe er måske over hele situationen, men når det kommer til Kim, er hun ikke helt så forstående.

Faktisk slipper Skims-grundlæggeren sit raseri løs mere end én gang i finalen. Midt under familiemødet giver Kim udtryk for, at hun ville ønske, at familien ikke altid var så forstående, når det kom til, at andre mennesker rodede – en uhyggelig påmindelse om hendes reaktion på Tristans anden indiskretion, for et par år tilbage. Senere udtaler hun, at hun er over, at folk har fat i Khloe for en andens handlinger.

"Alle jer trolde på internettet, der får Khloe til at føle sig som det største lort, jeg vil finde hver og en af jer og…ikke true jer på tv," joker hun, før hun vender tilbage til en mere seriøs tone. Kim beder seerne om at tænke på personen på den anden side af deres uvenlige ord.

Pete Davidson Cracks Another Mention

På trods af at Pete Davidson ikke optrådte i denne sæson af The Kardashians, har han modtaget adskillige omtaler i løbet af de sidste par uger, og finaleafsnittet er ingen undtagelse fra reglen.

Khloe taler med Scott Disick og fosser over, hvor inspireret hun er af Kims forhold til SNL-alunen. Hun tilføjer endda, at det nemme ved deres forhold er præcis, hvad hun håber på i fremtiden: "Kærlighed burde ikke være så svært!"

Pete får også en omtale, efter at kreditterne er rullet - selvom han denne gang laver en cameo. Nå, en stemme komo, men vi tager hvad vi får. Vi håber på næste sæson, at vi ser ham på vores skærme!

I slutningen af dagen handler Kardashians om familie

Pete er måske Kims kærlighedsinteresse, men når det kommer til sjælevenner, er det et mærke, hun måske bare reserverer til sin familie.

Gennem alle sæsonens op- og nedture (og dens forløbere for den sags skyld), er en ting, der er forblevet konstant, Kardashian-familiens kærlighed og støtte til hinanden.

Kim er på vej til at blive advokat (og hun spøger, hendes næste stop kan være medicinstudiet), Khloe ser frem til, hvad fremtiden bringer, og Kourtney er lige blevet den nye Mrs Barker. Men i deres kerne er de stadig Kardashian-søstrene, og hinandens ride-or-die.

The Kardashians er muligvis flyttet til et nyt netværk, men det er én ting, der aldrig vil ændre sig. Hele den første sæson streames nu på Hulu.

Anbefalede: