Johnny Depp har forbindelse til fans gennem TikTok for at give en 'vigtig' besked

Indholdsfortegnelse:

Johnny Depp har forbindelse til fans gennem TikTok for at give en 'vigtig' besked
Johnny Depp har forbindelse til fans gennem TikTok for at give en 'vigtig' besked
Anonim

Johnny Depp steg til berømmelse i 1987 og har velsignet vores skærme i løbet af de sidste par årtier og har bestemt sat sit præg i skuespillerverdenen, efterhånden som han har gjort fremskridt gennem sin karriere.

Han er bedst kendt for sin rolle som kaptajn Jack Sparrow i Pirates Of The Caribbean og Edward i 1990'erne filmen Edward Scissor Hands.

I stedet for at spille hovedrollen i en stor film, var det faktisk en populær tv-serie 21 Jump Street, der lancerede Johnny til stjernestatus. Serien var en tv-politiserie, der så Depp spille rollen som en meget ung betjent Tom Hanson.

Det har dog ikke altid været en nem tur for skuespilleren. Han har tidligere åbnet op for personlige udfordringer, han har stået over for i forbindelse med tidligere depressionsanfald, såvel som økonomiske kampe, som han engang stod over for i en sværere periode af sit liv.

For nylig har han befundet sig i en intens kamp mod sin ekskone, som har fremsat flere alvorlige krav mod ham.

Johnny Depp sluttede sig til TikTok, da retssagen sluttede

Johnny og Amber har kæmpet en turbulent kamp i retten, hvor Johnny sagsøgte for ærekrænkelse mod en udtalelse, hun offentliggjorde i Washington Post for fire år siden. De to fremsatte begge påstande om vold i hjemmet, men juryen så ud til at læne sig op i Johnnys favør og malede Amber i et mindre gunstigt lys.

Under retssagen har mange Johnny Depp-fans vist deres støtte på underlige og vidunderlige måder. Mens nogle fans lavede virale memes, der blev delt rundt om på internettet som vanvittige, gik nogle endnu længere og bragte alpakaer til retsbygningen som et svar på en påstand, han fremsatte om aldrig at vende tilbage til Pirates Of The Caribbean.

Mange fans så også ud til at 'fragte' Johnny og hans advokat, Camille Vasquez. Parrets memer har oversvømmet internettet, og mange har endda spurgt, om de kunne være kærester.

Men andre har stillet spørgsmålstegn ved, om deres skønnede 'nærhed' i virkeligheden er et taktisk træk for at komme ind i Amber Heards hoved. Kropssprogsekspert Judi James har endda foreslået, at parrets karismatiske interaktioner kunne være et forsøg på at øge hans likeability.

Den endelige dom i retssagen mod Johnny Depp og Amber Heard blev afgjort tidligere på måneden og fandt Heard skyldig i at bagvaske Johnny på alle tre punkter. Han er blevet belønnet med $10 millioner dollars for kompenserende skader og $5 millioner dollars i straffeskadeserstatning.

Efter at have set over seks ugers retstid med ørneøjne, virkede internettet begejstret over den endelige dom. Der var dog også nogle Amber Heard-fans, der mente, at den endelige dom var uretfærdig og hævdede, at den kunne være skadelig for andre kvinder.

Johnny Depp ønskede en måde at komme i kontakt med fans på

Tidligere på ugen mandag, få dage efter den endelige dom blev offentliggjort, oprettede Johhny Depp en TikTok-konto og fik iøjnefaldende 10 millioner følgere på mindre end 24 timer efter hans første indlæg. Den 58-årige delte en taknemmelig besked til alle sine fans via den populære videodelingsplatform og undertekster montageklippene fra retssagen med følgende udtalelse:

"Til alle mine mest skattede, loyale og urokkelige tilhængere. Vi har været sammen over alt, vi har set alt sammen. Vi har gået den samme vej sammen. Vi gjorde det rigtige sammen, alt sammen fordi I var ligeglade. Og nu vil vi alle sammen komme videre. I er som altid mine arbejdsgivere, og endnu en gang er jeg begrænset til ingen måde at sige tak på, andet end blot ved at sige tak. Så tak. Min kære & respekt, JD"

Selvfølgelig virkede fans begejstrede for Johnnys besked på platformen, idet de delte deres kærlighed og støtte i kommentarerne. Det var dog ikke alle, der var så betaget af skuespillerens besked om taknemmelighed på TikTok, og du har måske ikke svært ved at gætte, hvem det var.

I et mere dystert svar på den endelige dom, gentog Amber Heard en stærk følelse af bitterhed i hendes offentlige budskab. I sin udtalelse hævder Heard, at efter dommen 'skrider kvinders rettigheder tilbage', og at budskabet til ofre for vold i hjemmet er 'at være bange for at stå frem og sige fra'.

En stor del af internettet tog dog ingen tid til at sige deres mening, hvilket gjorde det klart, at påstandene i Heards udtalelse ikke var virkeligheden. Det lader til, at Heard bestemt ikke er tilfreds med resultatet af retssagen.

Hvad er Camille Vasquez' tanker om dommen?

Siden Johnny Depp postede sin første TikTok til fans, har mange også råbt på at vide, hvad Camille Vasquez mener om nogle af Amber Heards påstande. Camille gjorde det klart, at MeToo-bevægelsen ikke blev ignoreret, så dommen ville lande i Johnnys favør, samt at det var 'Amber Heards egne ord, der hjalp juryen til at nå sin dom'.

Faktisk gjorde Camille Vasquez et så godt stykke arbejde i Johnny Depps retssag, at hun er blevet forfremmet af Brown Rudnick, advokatfirmaet hun arbejder for. Selvom hun helt sikkert er tilfreds med dommen i retssagen, virker en forfremmelse i slutningen af det hele virkelig som kirsebæret på toppen af kagen.

Anbefalede: