Tjener Daniel Radcliffe stadig penge på 'Harry Potter' nu?

Indholdsfortegnelse:

Tjener Daniel Radcliffe stadig penge på 'Harry Potter' nu?
Tjener Daniel Radcliffe stadig penge på 'Harry Potter' nu?
Anonim

Daniel Radcliffe har penge nok til sit navn, til at han kunne genskabe en hel Gringotts og fylde den med guldmønter. Men tjener han stadig penge på de film, der gjorde ham berømt?

Daniel Radcliffe ved, han er heldig med penge

De fleste fans ved, hvor ydmyg Daniel Radcliffe er, selvom hans nettoværdi ikke er på hitlisterne. Men det, der gør ham mere indtagende som en for-the-people-skuespiller, er, at han indser, hvor heldig han har været. I interviews har Radcliffe uddybet, hvordan han indser, at han er heldig, at han ved adskillige lejligheder har været på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Han indser også, hvor utrolig heldig han har været for at tjene penge nok til, at han ikke behøver at arbejde, hvis han ikke vil.

Alligevel siger Daniel også, at han vil arbejde og i bund og grund bevise sig selv ved at arbejde hårdt. Han ønsker tydeligvis ikke at blive set som en tidligere barnestjerne, og hans lange indie-cv siden ' Harry Potter' blev pakket ind er et bevis, der understøtter hans holdning.

Han har måske ikke den bedste mening om filmindustrien som helhed, men Daniel Radcliffe har heller ikke tænkt sig at forlade den med det første. Alligevel kunne han trække sig tilbage, når som helst han vil, selv uden fremtidige udbetalinger fra HP.

Spørgsmålet, fans har, er dog, om Daniel stadig river i dejen fra filmserien i disse dage.

Får Daniel Radcliffe 'Harry Potter' roy alties?

Fans har altid været nysgerrige efter, hvordan Daniels 'Harry Potter'-arv har påvirket hans liv. De ved allerede, at Daniel bliver fulgt af tvangstanke fans, kan næsten ikke fange en pause, når det kommer til overskrifter om ham (inklusive rygtet om, at han havde COVID, når han ikke gjorde det), og kæmpede i starten for at bryde ud af barnestjerneformen.

Alligevel var 'Harry Potter' en betydningsfuld milepæl for Daniel og i virkeligheden hans udgangspunkt for en kontinuerligt voksende karriere og filmportefølje. Sagen er den, at han ikke arbejder for at tjene penge i disse dage. I stedet tjener pengene ligesom sig selv.

Baseret på, hvad fans ved om filmindustrien og roy alty-systemet, ser det ud til, at Daniel (og de andre hovedrollemedlemmer) modtager pengestrøm fra 'Harry Potter' den dag i dag. Men fans, der er mere vidende, når det kommer til brancheretningslinjer, påpeger, at hver skuespiller får roy alties, og det er anderledes end at få en del af et projekts indtægt.

Mens efterspurgte skuespillere måske tjener procentpoint – en slags frynsegode for at være hovedattraktionen – ville trioen fra 'Harry Potter' ikke have haft stjernekraften til at klare sådan en aftale. I stedet bemærkede kyndige fans, at hver eneste gengivelse af 'Harry Potter' til offentligt forbrug betyder dollars i lommerne på filmens stjerner.

Ja, 'Harry Potter' tjener stadig roy alties

Det er tydeligt, at filmserien stadig tjener roy alties, især fordi så mange tv-stationer kan lide at genudsende filmene, plus streamingtjenester er nu ved at deltage i replay-handlingen. Som ekspertfans forklarede, på det europæiske marked administrerer "forv altningsselskaber" roy alties for skuespillere.

I USA er det norm alt studier, selvom der også er aftaler, som skuespillere kan indgå med organisationer som Screen Actors Guild (teknisk set en fagforening) for at sikre, at de får deres kontingent. Restkontrol kan dog variere meget afhængigt af, hvordan det pågældende kreative materiale er blevet brugt. Betalinger sker generelt efter en fast tidsplan, siger fans, generelt kvartalsvis, to gange om året eller en gang om året.

Hvor meget tjener Daniel Radcliffe på 'Harry Potter' nu?

Den eneste ting, fans stadig ikke kan finde ud af, er, hvor mange penge Daniel kommer med fra sin tid i 'Harry Potter'-serien. Sikker på, hans første optrædener på film kan have haft en fast pris. Men det er svært at beregne roy alties.

Daniel har ikke offentligt bekræftet, hvor meget cash flow han har fra sine barnestjerneår (hvem ville det?), så fans er overladt til at spekulere.

Som Daniel tidligere har indrømmet, er han "meget dårlig til at være berømt" og ser på penge på en meget anderledes måde end andre berømtheder. Men i et interview citerede han også en ven (som var hans garderobeperson for 'Harry Potter'), som sagde, at penge skulle give en person en vis "frihed" til at gøre, hvad de vil i livet.

Og det er tydeligt, at Daniels lønsedler, fra HP og andet, giver ham mulighed for at gøre præcis, hvad han vil (selv mens horder af fans fortsætter med at jagte ham). Så hver gang han beslutter sig for at trække sig tilbage fra skuespil – forhåbentlig årtier fra nu – vil han stadig få pension i Harry Potter-stil.

Anbefalede: