Brad Pitt blev næsten aflyst af Hollywood som statist

Indholdsfortegnelse:

Brad Pitt blev næsten aflyst af Hollywood som statist
Brad Pitt blev næsten aflyst af Hollywood som statist
Anonim

Hollywood er altid på udkig efter den næste store ting, og de kunstnere, der glider ind i den rolle, ender med at indstille sig på livet. I løbet af 90'erne blev Brad Pitt en af de hotteste unge stjerner i Hollywood, og i stedet for at tingene faldt af, fik Pitt mest ud af sin tid i rampelyset og blev en legende.

Manden har været en stjerne i årevis nu, og med masser af hitfilm vil der blive t alt om ham længe efter, at han er gået. Tidligere gjorde Pitt dog alt for at klare det, inklusive noget, der næsten ødelagde hans karriere.

Lad os tage et kig på, hvordan Brad Pitt næsten blæste det.

Brad Pitt er en stor stjerne

På dette stadium i sin berømte karriere er Brad Pitt en stjerne, der har haft ufattelige mængder af succes, og som har tjent millioner af dollars undervejs. Pitt har medvirket i succesfilm siden 90'erne, og når først skuespilleren fik en smagsprøve på mainstream-succes, ville han marchere fremad og aldrig se tilbage.

Thelma & Louise satte ham på kortet, og fra det øjeblik ville Pitt begynde at stable en imponerende liste af kreditter. Gennem årene medvirkede han i film som Interview with the Vampire, Fight Club, Troy, The Curious Case of Benjamin Button, 12 Years a Slave og Once Upon a Time in Hollywood.

Pitt har leveret fantastiske præstationer i årevis, og efter at have vundet sin første Oscar for Once Upon a Time in Hollywood, har skuespilleren set og gjort næsten alt, hvad en stjerne kunne håbe på.

Tidligere i sin karriere påtog Pitt sig dog meget mindre roller.

Han havde en ydmyg begyndelse

I stedet for at være en performer, der var i stand til at blive en breakout-stjerne efter blot ét projekt, måtte Brad Pitt tage sig tid til at blive en fremtrædende figur i filmbranchen. Tidligere i sin karriere indtog Pitt ikke-krediterede roller bare for at gøre sig bemærket, og det ville til sidst betale sig, da han begyndte at få erfaring.

Tilbage i 1987 var Pitt, der endnu ikke havde haft sin breakout-rolle i Thelma & Louise, i stand til at lande en række ukrediterede roller. Det år ville Pitt optræde i film som Hunk, No Way Out, No Man's Land og Less Than Zero. Tingene ville blive bedre fra det tidspunkt, da filmskabere begyndte at se, hvad den unge Pitt kunne bringe til bordet.

Ikke kun fik han roller på det store lærred, men tidligt lavede Pitt også tv-arbejde. Under sin kampagne i 1987 optrådte Brad Pitt i Another World, Growing Pains, Dallas og mere. Han ville fortsætte med at lave tv-skuespil, indtil han blev en stjerne, hvor hans optrædener blev få og langt imellem.

I løbet af denne tid i sin karriere forsøgte Pitt at skabe sig et navn og skille sig ud, mens han var statist. Dette endte med at få ham i problemer på settet til en film, længe før han blev en stjerne.

Han kom i varmt vand på sæt

Så, hvordan landede Brad Pitt sig selv i noget varmt vand, mens han prøvede at skille sig ud som ung skuespiller?

Som Pitt fort alte Collider: "Jeg var bare så spændt på at være der. Jeg lavede ekstra arbejde i omkring halvandet år, måske to år. Der var denne catch-22. For at få dit SAG-kort, skal du skulle have en linje, men for at have en linje skulle du have dit SAG-kort. Så der var denne Charlie Sheen/DB Sweeney-film, og jeg var statist. Det var en stor middagsscene, og de trak mig ud for at vær tjeneren."

"Jeg skulle skænke champagne, og jeg tænkte: 'Jeg vil prøve det!' Og så skænkede jeg Charlies glas. De havde en stor samtale. Jeg skænkede den næste skuespillers glas. Og så var der en ung kvinde for enden, og jeg skænkede hendes glas, og så sagde jeg: 'Vil du have noget andet?' Jeg hørte det 1. AD råbe, 'Klip! Skære!' Han kom hen til mig og sagde: 'Hvis du gør det igen, er du herfra!' Så jeg forstod det ikke," fortsatte han.

Efterhånden som fans fik set udspille sig over tid, fik Brad Pitt til sidst sit SAG-kort og blev til en af de mest populære skuespillere gennem tiderne. Det er en god ting, at Pitt ikke direkte blev fyret fra sættet den dag, da negativ mund-til-mund kunne have spredt sig i hele branchen og kunne have ødelagt hans spirende karriere.

Anbefalede: