Denne ikoniske 'Seinfeld'-episode blev næsten aflyst, fordi NBC hadede den

Indholdsfortegnelse:

Denne ikoniske 'Seinfeld'-episode blev næsten aflyst, fordi NBC hadede den
Denne ikoniske 'Seinfeld'-episode blev næsten aflyst, fordi NBC hadede den
Anonim

Sitcoms har altid haft en fantastisk måde at fange publikum på. Konkurrencen er hård, men når man tager afsted, kan den hive tonsvis af penge ind til netværket, mens den bliver fast inventar på tv. Se bare, hvad programmer som Friends og Modern Family var i stand til.

Seinfeld er et af de største shows nogensinde, men tingene var ikke altid så glatte bag kulisserne. Faktisk blev et af seriens bedste episoder næsten afskaffet af netværket, hvilket kunne have været ødelæggende for det unge show på det tidspunkt.

Lad os tage et kig tilbage på Seinfeld og se, hvorfor en klassisk episode næsten blev fjernet.

'Seinfeld' er en af de bedste sitcoms nogensinde

The 90 var et årti, der var fyldt med nogle virkelig fantastiske sitcoms, og selvom nogle shows teknisk startede i 80'erne, er de ofte samlet i 90'erne takket være de store fremskridt, de gjorde i løbet af det årti, der bragte os både Pearl Jam og AOL Instant Messenger.

Til dato anses Seinfeld for muligvis at være det største tv-show nogensinde, og det var en massiv sejr for NBC i 90'erne. Ja, NBC ville også fortsætte med at have andre massive hits som Friends, men Seinfeld bar banneret fra 80'erne og ind i 90'erne, mens det gav NBC millioner af loyale seere.

Med Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Michael Richards og Julia Louis-Dreyfus i hovedrollerne var Seinfeld en perle af et show, der gjorde alle de små ting rigtigt. Det var sjovt, relateret og geni alt udført hver eneste uge. Det tog noget tid for showet at nå sit fremskridt, men til sidst erobrede det fjernsynet og så sig simpelthen aldrig tilbage.

Fordi Seinfeld var så heldig at være i luften i 9 sæsoner og hele 180 afsnit, siger det sig selv, at serien var i stand til at give fans en række klassiske afsnit, der fortsat er lige så sjove og lige så relevante som de var, da de første gang debuterede på tv for alle de år siden.

Den har mange klassiske episoder

Når man kigger på IMDb og de episoder, som de har rangeret som de bedste, kom en række klassikere til tops. "The Opposite" fra 1994 er det højest vurderede Seinfeld-afsnit på webstedet, og det var i stand til at komme ud på toppen takket være at have utrolige 9,6 stjerner fra fansene.

"The Soup Nazi", "The Contest" og "The Outing" er alle lige under det øverste afsnit, hvilket blot viser, hvor fantastisk den episode er, og hvor heldige fansene var, der kunne tune ind på serie i sin bedste tid. Nok er der nogle duds drysset ind, men samlet set havde Seinfeld den ene fantastisk episode efter den næste.

Nu kan det være svært at tro, men der var episoder af Seinfeld, som ikke umiddelbart blev godt modtaget af netværket. Faktisk ønskede NBC fuldstændig at skrotte et afsnit, der fortsatte med at blive et af seriens bedste.

"Den kinesiske restaurant" blev næsten aflyst

Seinfeld Chinese Restaurant Episode
Seinfeld Chinese Restaurant Episode

Så, hvilket klassiske Seinfeld-afsnit blev næsten aflyst? Det viste sig, at det var "The Chinese Restaurant", der var tæt på at blive efterladt. Episoden fandt sted i løbet af seriens anden sæson, og hvis folk på netværket havde forkastet denne episode, er der ingen oplysninger om, hvordan det ville have påvirket seriens fremtidige succes.

Det bizarre ved denne særlige episode er, at den i bund og grund handler om hovedpersonerne, der venter på at blive siddende på en restaurant. Ja, de har alle deres egne ting, der foregår i episoden, men sandheden er, at denne episode i det væsentlige handler om ingenting, noget som showet til sidst blev kendt for.

Desværre var netværket ikke specielt interesseret i at sende afsnittet, i betragtning af hvor bizart det kom til udtryk.

Som Jerry Seinfeld bemærkede, "['Den kinesiske restaurant'] var det punkt, hvor netværket sagde: 'Du ved, vi forstår virkelig ikke, hvad du prøver at gøre med dette show, og vi tror det er forkert, men vi lufter det alligevel.' Jeg var begejstret over, at NBC indtog den holdning. Vi havde gjort nok gode ting på det tidspunkt, til at de var villige til at stole på os."

Heldigvis gav netværkets beslutning om at kaste terningerne og stole på processen sig på en dybtgående måde, da episoden blev en klassiker, der fortsat er en af de bedste i showets historie. Fra det tidspunkt fortsatte tingene med at falde på plads, og Seinfeld fortsatte med at have et af de mest legendariske løb i tv-historien.

Anbefalede: