Har Lady Gaga stadig sin Taylor Kinney-tatovering?

Indholdsfortegnelse:

Har Lady Gaga stadig sin Taylor Kinney-tatovering?
Har Lady Gaga stadig sin Taylor Kinney-tatovering?
Anonim

Når det kommer til Lady Gagas tatoveringer, er der virkelig for mange til at tælle. Selvom hun har indrømmet, at hendes favorit er tæt knyttet til sine fans, er der en anden, der vakte masser af opmærksomhed, da hun første gang blev farvet.

Den tatovering, der er dedikeret til Taylor Kinney, er meningsfuld og kunstnerisk. Men har Lady Gaga det stadig i dag, og hvordan har hun det med at have den påmindelse om sin eks med sin 24/7?

Lady Gagas Taylor Kinney Tattoo er et anker

Lady Gaga mødtes og begyndte at date Taylor Kinney i 2011. De blev forlovet i 2015, og gik derefter fra hinanden i 2016 omkring det tidspunkt, hvor hun arbejdede på 'A Star is Born'. Men i mellemtiden havde de nogle gode stunder sammen.

Faktisk for år siden, da hun og Taylor var i et relativt nyt forhold, tegnede Lady Gaga en særlig tat på hendes brystkasse som en hyldest til ham. Det var i hvert fald, hvad fans antog.

Tatoveringen, som er et anker, minder om den musikvideo, som Gaga og Kinney mødtes på, siger kilder. Videoen var til 'You and I', og i den var Lady Gaga en havfrue, mens Taylor var hendes kærlighedsinteresse.

Lady Gaga citerede endda sit øjebliksbillede af tat med "New Tat. Stamp of His Mermaid", hvilket fik fans til at spekulere i, at tat var en direkte minde om hendes tid med Taylor. Det eneste spørgsmål er, om Lady Gaga stadig har tatoveringen i dag, næsten fem år senere?

Har Lady Gaga stadig sin Taylor Kinney-tatovering?

Siden hun nu er skilt fra Taylor Kinney, fjernede Lady Gaga så sin ankertatovering? Fans kan gå ud fra, at hun ikke gjorde det, af én hovedårsag: Lady Gaga erkender fortrydelser og går forbi dem – hun sletter dem ikke.

Faktisk lader det til at være hendes mantra med alle ting; hun har endda åbnet op for sin tragiske historie, og hvordan den har formet, hvem hun er i dag. Det ser ud til, at en tatovering til en gammel kæreste ikke ville stå højt på prioriteringslisten med hensyn til at slette ting fra Gagas liv.

Selvfølgelig fik hun dækket alle sine tats til 'A Star is Born', selvom anker-tat'en ikke var synlig. Ikke at Lady Gaga norm alt skjuler sit blæk. Selvom hun holder den ene side fri for tatoveringer for at honorere sin fars ønsker, har Lady Gaga omkring 20 tatoveringer over hele kroppen.

Men det virkelige spørgsmål er, om hun vil tilføje endnu en tat til samlingen til ære for sin nuværende skønhed, Michael Polansky? Kun tiden (eller måske Gagas tatovør) vil vise det!

Anbefalede: