Madonna har altid ønsket at arbejde med denne kunstner

Madonna har altid ønsket at arbejde med denne kunstner
Madonna har altid ønsket at arbejde med denne kunstner
Anonim

Ja, Madonna er en global superstjerne. Men det betyder ikke, at hun ikke er en total fangirl for andre skuespil eller skuespillere for den sags skyld.

For det første er Madge en stor fan af en 'Game of Thrones'-stjerne, så meget, at det gjorde tilskuere utilpas, når de hyggede sig til et prisuddeling sammen. Men hendes interesser strækker sig ud over tv, helt tilbage til 90'ernes elektroniske æra.

Utallige musikere nævner Madonna som deres inspiration, men Madonna har en kunstner, hun altid har været i ærefrygt for. Og for syv år siden tog hun til Reddit for at chatte om det.

I en AMA med fans spurgte en Redditor Madge, om hun nogensinde ville samarbejde med en bestemt kunstner. Men spørgsmålet var indlejret i et forslag om, at Pharell Williams også godkendte partnerskabet. Forslaget var, at Daft Punk skulle producere for Madonna.

Strålende idé, var enig, Madonna, og sagde "Jeg ville elske at arbejde med Daft Punk." Hun fulgte den kommentar op med "venter bare på, at de ringer tilbage."

Fans var glade for forslaget og blev enige om, at Madonna og Daft Punk (bestående af Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bang alter) ville være en episk mashup. Redditors gik endda så langt som at komme med portmanteaus til den resulterende gruppe: Punkadonna, Madaft Punk, Madone More Time, Madonnalogic, Daft Donna, Mad Punk.

Daft Punk går væk fra kameraet iført robothjelme
Daft Punk går væk fra kameraet iført robothjelme

Så episk og kreativt latterligt det hele end lyder, vil fans desværre aldrig komme til at se et samarbejde mellem Madonna og hendes muser. Selvom de kort delte en scene på et tidspunkt (tilbage i 2015), rapporterede Stereo Gum, var det bogstaveligt t alt bare det; står på scenen sammen.

Madonna, Daft Punk og en håndfuld andre stjerner så ud til at annoncere lanceringen af en musiktjeneste, men musikerne optrådte ikke sammen. Og det ser ud til, at Madge måske har forpasset en mulighed. Faktisk er de fra den 22. februar, ifølge en YouTube-video på Daft Punks kanal, ved at gå fra hinanden for altid.

Efter fire albums, 12 Grammy-nominer og næsten tre årtier tilsammen, var parrets splittelse mildest t alt uventet, bekræftede Slash Gear. Selvom 90'er-gruppen har eksisteret et stykke tid, var mange fans skuffede over at høre nyheden.

Og oddsene er, at Madonna er en af dem. Men fans kunne stadig krydse fingre for et samarbejde mellem Material Girl og mindst et af de tidligere medlemmer af Daft Punk. Der var jo ingen, der sagde, at de to ikke ville fortsætte med at nyde solokarrierer uafhængigt af hinanden.

Anbefalede: