En tidslinje for Madonna og Chers 30-årige fejde

Indholdsfortegnelse:

En tidslinje for Madonna og Chers 30-årige fejde
En tidslinje for Madonna og Chers 30-årige fejde
Anonim

Madonna og Chers forhold er blot endnu en episode i rækken af fejder forårsaget af den uskrevne regel om, at kun én kvinde kan regere musikindustrien. Begge sangere har årtiers hits under bæltet. Medierne omtaler Cher som popens gudinde, mens Madonna, som vi alle ved, er popens dronning. Disse etiketter kan faktisk have været årsagen til deres sammenstød.

Cher har allerede været i branchen i over to årtier, før Madonna kom på banen. De er begge talentfulde kunstnere, som også er ekstremt vokale, vovede og kontroversielle på hver deres måde. Det er ikke underligt, at Cher måske har følt sig lidt truet af Madonnas øjeblikkelige fremgang til berømmelse i 80'erne.

Men præcis hvordan begyndte oksekødet, og hvordan er deres forhold nu?

Cher sagde, at Madonna var uhøflig mod alle, da hun mødte hende

Da en interviewer sammenlignede Chers karriere med Madonna, sagde hun: "Der er noget ved hende, som jeg ikke kan lide. Hun er ond. Det kan jeg ikke lide." Moonstruck-stjernen holdt sig ikke tilbage og fort alte en historie om at møde Madonna, da hun kom over til sit hus. "Hun var bare så uhøflig over for alle. Det forekommer mig, at hun har så meget…Hun opfører sig som en forkælet møgunge hele tiden."

Cher mente, at Madonna burde have været mere "storsindet" med sin succes. Ved at bruge det udtryk ser det ud til, at Madonnas succes virkelig kom ind i Cher. Materialepigen var trods alt yngre og lige så provokerende. Og vi ved, at branchen har sin måde at slette den regerende popdronning, når en ny stjerne opstår. Enhver i Chers position på det tidspunkt ville også have følt sig defensiv.

Cher omtaler sarkastisk Madonna som hendes bedste ven

Da hun blev spurgt om, hvorvidt hun jogger som Madonna, svarede Cher: "Du mener ligesom min bedste veninde, Madonna?" Det var da alle vidste, at fejden var ægte. Cher havde gjort det klart, at hun ikke kunne lide Madonna. Men her gav hun på en måde medierne et signal om at sætte dem mere op imod hinanden.

I det samme interview forklarede hun også, hvad hun egentlig syntes om Madonna, da hun sagde, at hun var ond. "Jeg synes, hun er utroligt kreativ. Fordi hun ikke er ufatteligt talentfuld, hun er ikke smuk. Men hun er lidt uhøflig."

Cher Said Madonnas "Not Really A Great Great Singer"

Cher blev engang i et interview spurgt om hendes tanker om Madonnas kontroversielle projekter. Da hun blev spurgt, om hun syntes, at Like a Virgin-sangerinden tog det for langt, sagde hun: "Jeg har set hendes bog [Madonnas fotobog, Sex]. Jeg syntes nogle af billederne var virkelig interessante og virkelig smukke. Og jeg syntes, nogle af billederne var dumme."

www.instagram.com/p/BkV54bzhdWK/

Cher har i det mindste gjort det til en vane at starte med at give et par komplimenter om Madonnas arbejdsmoral, før hun kaster noget større nuance. Hun tilføjede også: "Jeg synes, hun er en stor stjerne. Hun er ikke rigtig en stor, fantastisk sanger. Hun er ikke rigtig en stor, fantastisk skuespillerinde, men hun er en af de største stjerner i verden. Så det er en speciel kunst - at kunne at forvandle alt, hvad du har, til - det er som at spinde halm til guld."

Cher sagde, at hun fik en tyktarm for at fejre Madonnas fødselsdag

På Cher's Watch What Happens Live-optræden læste Andy Cohen Chers svar til en fan, der spurgte, hvordan hun fejrede Madonnas fødselsdag. Igen, hvilket vakte opsigt, var hendes svar et almindeligt "Jeg fik en tyktarm." Cher grinede højt, efter at Andy havde læst tweetet, men hun gjorde det også klart: "Jeg har det helt fint med Madonna. Madge og jeg har gennemgået vores ting, men jeg har det helt fint med hende. Men kom nu, det [tweet] var sjovt."

På trods af de mange barske ting, Cher har sagt om Madonna, har de to ikoner til sidst fundet en måde at lappe tingene på. Det ser ud til, at de efterlod alt dramaet bag sig i 2017, da de blev set forenede kræfter til Women's March i Washington. Det var en begivenhed, der blev afholdt efter indsættelsen af deres fælles fjende, Donald Trump. Både Cher og Madonna har været højtråbende om ikke at kunne lide Trump.

Så det er en fejde mindre mellem to fantastiske kvindelige kunstnere. Cher er endda gået fra at skygge for Madonna på Twitter til at tiltale hende med et kaldenavn og heppe på hende. Vi vil gerne tro, at det var deres had til Trump, der gjorde dem tættere. To stærke kvindelige poplegender, der bruger deres platforme til at fremme ligestilling og retfærdighed? Vi kan ikke lade være med at stå.

Anbefalede: