Fans bliver vilde efter Madonnas 'Nirvana-gengivelse' af 'Smells Like Teen Spirit

Indholdsfortegnelse:

Fans bliver vilde efter Madonnas 'Nirvana-gengivelse' af 'Smells Like Teen Spirit
Fans bliver vilde efter Madonnas 'Nirvana-gengivelse' af 'Smells Like Teen Spirit
Anonim

Madonna er en virkelig tidløs legende.

Alt og alt, hvad hun gør, bliver virkelig ikonisk på alle måder, og hendes talent både vok alt og gennem hendes dansebevægelser er absolut ubestridt og respekteret over hele kloden. Hver gang hun optræder eller udgiver noget nyt, er det en dristig udtalelse, der efterlader et varigt indtryk.

Madonna erklærer frimodigt sin tilstedeværelse med sit nye, lyserøde hår og klædt i tøj så stramt, at det kunne have været malet på, og Madonna demonstrerer for verden, at hun kan tage en ikonisk sang, tilføje sin flair til den og bringe det tilbage til livet på den måde, som kun en musikalsk guru kan gøre.

Flyt over alle, Madonna er dukket op igen, og du vil ikke gå glip af dette.

Madonna's Rendition Of Teen Spirit

Madonnas visuelle repræsentation af Smells Like Teen Spirit er langt fra den grunge-video, der oprindeligt blev udgivet af Nirvana tilbage i 1991. Kurt Cobain debuterede på en grungy gymnastiksal med entusiastiske cheerleaders og en orangefarvet video, der fokuserede meget på musikinstrumenter, der spilles. Madonna satte sit helt eget twist på det visuelle, da hun kom ud af en graffiti-beklædt bærbar potte med sit lyserøde hår, fiskenet og overdimensionerede støvler.

Hun flirter gennem de første øjeblikke af videoen, sætter sit ben på fuld skærm og springer ind og ud af det bærbare toilet med solbriller på og derefter med skyggerne væk fra ansigtet. Hele tiden kan fans ikke undgå at blive forelsket i hendes utrolige fortolkning af denne vildt populære sang, der dominerede 90'erne og stemplede Kurt Cobain til permanent superstjernestatus.

Fans Lap It Up

Madonnas bud på denne sang er drastisk anderledes end originalen, og fans svælger det hele sammen.

Valger at bruge et kædeledshegn som sin baggrund, Madonna drapererer sig mod det, læner sig op ad det og bliver til sidst fastspændt mod hegnet på en provokerende måde af sin kæreste Ahlamalik Williams.

Madonnas stemme er rå, sprød og dybere end hvad hendes andre sange skildrer. Der er en uhyggelig følelse, der følger med, hvordan hun forlænger ordene og tilføjer sit eget sukker og krydderi til sangen, og fans sætter pris på, at hun sætter sit spin på den og skaber en helt ny energi end den originale sang.

Kommentarer på hendes fanside inkluderer "yaaas, Madonna, Queen" og "invented grunge". Mange andre var hurtige til at tilkendegive, at de mener, at denne teaser er et forvarsel om store ting, der kommer fra denne legendariske kunstner.

Madonna gav passende kredit til KurtCobaine, da fans hoppede ombord på denne utrolige tur ned ad memory lane.

Anbefalede: