Hvorfor Pete Davidson ikke ville optræde i 'The Kardashians

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Pete Davidson ikke ville optræde i 'The Kardashians
Hvorfor Pete Davidson ikke ville optræde i 'The Kardashians
Anonim

Enhver, der er fan af Kardashian/Jenner-familien, var helt sikkert knust, da reality-tv-stjernerne i 2020 annoncerede, at deres show Keeping Up with the Kardashians var ved at være slut. Heldigvis annoncerede familien kort efter, at de medvirker i et nyt reality-tv-show kaldet The Kardashians, som havde premiere i april 2022 på Hulu.

I dag kigger vi nærmere på Kim Kardashians kæreste Pete Davidson, som endnu ikke optræder i reality-tv-programmet. Fra hans holds mening om, at Saturday Night Live-stjernen optræder på Hulus The Kardashians, til hvad Kim Kardashian har sagt om en potentiel Pete Davidson-komeo – bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

8 Pete Davidson og Kim Kardashian begyndte at date i 2021

Ifølge Who's Dated Who begyndte Kim Kardashian og Pete Davidson at date i oktober 2021. Som fans sikkert allerede ved, ser de to stjerner ud til at have sat gang i tingene, da Kim Kardashian var vært for Saturday Night Live sidste efterår. I november 2021 afslørede en kilde tæt på parret: "Kim og Pete dater og har det sjovt sammen."

7 Kim og Pete ramte virkelig

Kilden fortsatte: "Pete er en romantiker og gør alt for at få Kim til at føle sig speciel. Kim synes, Pete er hysterisk, og han får hende konstant til at grine, men de har også haft forbindelse på et dybere plan. " Siden de begyndte at date, er de to blevet opdaget sammen ved adskillige lejligheder, og Kim Kardashian afslørede endda, at Pete Davidson har et par tatoveringer dedikeret til hende.

6 Kim Kardashian har endnu ikke filmet med Pete Davidson til 'The Kardashians'

I et interview med Variety afslørede Kim Kardashian, at hun endnu ikke har filmet med Pete Davidson. Det nye reality-tv-show havde premiere på Hulu den 14. april, og selvom fans ikke havde set Davidson på det endnu - fik de set masser af Kourtney Kardashians partner Travis Barker.

5 Pete Davidson optræder muligvis i anden sæson af 'The Kardashians'

Mens Kim Kardashian sagde, at hun ikke har filmet med sin kæreste endnu, afslørede hun, at hun ikke er imod det. "Jeg har ikke filmet med ham," sagde Kim. "Og jeg er ikke modstander af det. Det er bare ikke, hvad han gør. Men hvis der skete en begivenhed, og han var der, ville han ikke bede kameraerne om at komme væk. Jeg tror, jeg kan filme noget virkelig spændende på vej, men det ville ikke være for denne sæson. Du skal bare se, men jeg er altid åben og ærlig, og det bliver jeg aldrig, så du vil helt sikkert få den der ærlighed og åbenhed, når det kommer til det forhold, jeg er i. Jeg forklarer helt klart, hvordan vi mødtes, og hvem der nåede ud til hvem og hvordan det skete, og alle de detaljer, som alle gerne vil vide. Jeg er bestemt åben for at tale, og jeg forklarer det bestemt." At dømme ud fra dette kan fans måske komme til at se lidt af Pete Davidson i den næste sæson af Hulu-showet.

4 Pete Davidsons team vil ikke have ham på 'The Kardashians'

Kim Kardashian ser ud til at være åben over for tanken om, at Pete Davison skal optræde i The Kardashians, men hans hold er ikke så optimistisk. En kilde til Page Six sagde, at folk tæt på Davidson ikke vil have ham med i reality-tv-showet.

"Hans karriere er taget fart, hvad skal han bruge det her til," sagde insideren. "Før han mødte Kim, vidste ingen, hvad han lavede." Ifølge kilden tror Petes venner, at det ville lægge pres på Pete Davidsons og Kim Kardashians forhold at deltage i reality-tv-showet.

3 Kim Kardashian og Pete Davidson bliver langsomt mere offentlige

Mens Kim Kardashian og Pete Davidson har været knyttet til hinanden siden oktober 2021, var det først i år, at de to blev Instagram-officielle. I marts 2021 postede Kim to billeder med Pete på sin profil på sociale medier, og hun skrev dem med "Hvem bil skal vi tage?!" Udover deres Instagram-debut som par, havde de to også deres event-debut i år - i hvert fald sådan set. Den 7. april deltog de begge i premieren på The Kardashians, men som tidligere nævnt - de gik ikke den røde løber sammen.

2 Pete Davidson støtter Kardashians' nye reality-tv-show

Mange håbede, at Pete Davison ville gå på den røde løber sammen med Kim Kardashian ved premieren på The Kardashians. Reality-tv-divaen gik dog på tæppet alene, men Pete Davidson var der og støttede hende. "Han er her for at støtte mig. Det er min ting," sagde Kim. "Jeg tror ikke, det er hans ting at være heroppe sammen med mig. Så jeg er bare så glad for, at han er her." Efter premieren var Kim Kardashian og Pete Davidson sammen med Kourtney Kardashian og Travis Barker til en afterparty.

1 Kim og Pete er bare ikke klar til at være så offentlige med deres kærlighedsliv

Det ser ud til, at Kim og Pete endnu ikke er klar til at sætte deres kærlighedsliv i søgelyset. Men i betragtning af, at Kim medvirker i et reality-tv-show, er nogle dele af deres forhold nødt til at blive diskuteret på det.

Anbefalede: