Dette er de 10 rigeste BFF'er i Kardashian-Jenner-klanen

Indholdsfortegnelse:

Dette er de 10 rigeste BFF'er i Kardashian-Jenner-klanen
Dette er de 10 rigeste BFF'er i Kardashian-Jenner-klanen
Anonim

Det er ingen hemmelighed, at enhver, der bliver venner med Kardashian-Jenners, straks hæver deres berømmelse, da den berømte reality-tv-familie har formået at blive utrolig succesfuld. Dagens liste tager et kig på, hvilke berømtheder familien hænger ud med, så fortsæt med at rulle for at finde ud af det.

Udover det er de kendte på vores liste også rangeret efter, hvor rige de er, og førstepladsen går til en ikonisk berømthed, der i øjeblikket har en anslået nettoværdi på $300. Fra modeller som Gigi og Bella Hadid til musikere som Justin Bieber og Sia - fortsæt med at scrolle for at se, hvilke celebs, der hænger ud med Kardashian-Jenners, der kom på listen!

10 Addison Rae - nettoværdi $5 millioner

TikTok-stjernen Addison Rae sparker listen i gang, som begyndte at hænge ud med Kourtney Kardashian i begyndelsen af 2020. De to damer tilbragte stort set hele året sammen (og de dokumenterede det på sociale medier), og det virker bestemt som om Addison Rae er blevet en nær ven af familien. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Addison Rae i øjeblikket at have en nettoværdi på $5 millioner.

9 Emily Ratajkowski - nettoværdi $8 millioner

Næste på listen er modellen Emily Ratajkowski, som også er en nær ven af familien. Ovenfor kan Emily ses hænge ud med Kourtney Kardashian ved en branchebegivenhed - men Emily krydser også ofte stier med Kendall Jenner, da begge damer er meget succesfulde modeller. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Emily i øjeblikket at have en nettoværdi på $8 millioner.

8 Jaden Smith - nettoværdi $8 millioner

Lad os gå videre til Will Smith og Jada Pinkett-Smiths søn - skuespilleren Jaden Smith. Jaden - der voksede op med Kendall og Kylie Jenner og endda rygtes at have datet de to søstre - forblev en nær ven af familien gennem årene.

I øjeblikket er Jaden ifølge Celebrity Net Worth anslået til at have en nettoværdi på $8 millioner.

7 Jonathan Cheban - nettoværdi $9 millioner

En anden Kardashian-Jenner-ven, der kom på dagens liste, er Jonathan Cheban a.k.a. den selvudråbte Foodgod. Enhver, der har set Keeping Up With the Kardashians, ved helt sikkert, at Jonathan ofte optrådte i showet. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Jonathan i øjeblikket at have en nettoværdi på 9 millioner dollars.

6 Hailey Baldwin - nettoværdi $20 millioner

Næste på listen er modellen Hailey Baldwin, som har været nære venner med Kendall og Kylie Jenner i årevis, som enhver, der følger nogen af dem på sociale medier, sikkert ved. Hailey - som ofte ses ude og rundt med de to søstre, især medmodellen Kendall - vurderes i øjeblikket at have en nettoværdi på 20 millioner dollars, ifølge Celebrity Net Worth.

5 Bella Hadid - nettoværdi $25 millioner

Apropos modeller - den næste på listen er Bella Hadid, som også er kendt for at hænge ud med Jenner-søstrene ret meget. Bella - som ser ud til at være særligt tæt på Kendall Jenner, da begge damer rejser meget sammen til runwayshows og fotoshoots - anslås i øjeblikket at have en nettoværdi på $25 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

4 Gigi Hadid - nettoværdi $29 millioner

Ja - Bella Hadids storesøster Gigi er også kommet på dagens liste, og hun er en smule rigere end Bella. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Gigi Hadid i øjeblikket at have en nettoværdi på $29 millioner.

I betragtning af at Gigi Hadid også er en super succesfuld model, kommer det ikke som en overraskelse, at hun ofte bliver set hænge ud med sin søster Bella - såvel som medmodellerne Kendall Jenner og Hailey Baldwin.

3 Sia - nettoværdi $30 millioner

Næste på listen er musikeren Sia, som ifølge Celebrity Net Worth i øjeblikket har en anslået nettoværdi på $30 millioner. Enhver, der har set de seneste sæsoner af Keeping Up With the Kardashians, ved helt sikkert, at Sia har gjort en del optrædener. I modsætning til de fleste celebs på dagens liste, ser Sia ud til at være gode venner med hele familien - og ikke kun én søster i særdeleshed.

2 Justin Bieber - nettoværdi $285 millioner

Hailey Baldwins mand, den canadiske musiker Justin Bieber, er også kommet på dagens liste. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Justin Bieber i øjeblikket at have en nettoværdi på 285 millioner dollars. Enhver, der følger Kendall og Kylie Jenner på sociale medier, ved helt sikkert, at de to søstre har været tætte med den canadiske popstjerne i en del år, og de deltog endda i Justin og Haileys bryllupsceremoni.

1 Paris Hilton - nettoværdi $300 millioner

Ingen ringere end reality-tv-stjernen og forretningskvinde Paris Hilton, der pakker listen op på førstepladsen. Som fans ved, voksede Kim Kardashian op med at være nære venner med Paris, og mens Paris plejede at være den mest berømte reality-tv-stjerne, og Kim var hendes sidemand – i dag er Kim bestemt mere berømt og succesfuld. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Paris Hilton i øjeblikket at have en nettoværdi på 300 millioner dollars.

Anbefalede: