Sandheden om Julia Foxs skøre outfits

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Julia Foxs skøre outfits
Sandheden om Julia Foxs skøre outfits
Anonim

Måneder efter hendes kontroversielle flirt med Kanye West fortsætter Julia Fox med at skabe overskrifter af et par grunde - hendes fejde med Azealia Banks, hendes kommentarer til Cara Delevingnes bizarre opførsel og hendes skøre outfits. Uncut Gems-stjernen har vist sig offentligt med det mest sære udseende. Det startede med hendes Ye-influerede denim- og læderøjeblikke plus hendes karakteristiske sorte grafiske øjenskygge.

Nu er hun kommet ind i sin egen stil - ved at bruge mudder til at genskabe sin dristige øjenskygge, iført denimbukser udskåret som bh-top og designerundertøj til dagligvareindkøb. Her er den virkelige historie bag hendes "opmærksomhedssøgende" mode.

Hvordan Kanye West påvirkede Julia Foxs stil

I januar 2022 lavede Interview Magazine et indslag på West og Fox kaldet "Date Night". I artiklen afslørede skuespillerinden, at "Ye instruerede en hel fotoshoot for mig, mens folk spiste" på Carbone i New York City. "Hele restauranten elskede det og heppede på os, mens det foregik. Efter middagen havde I en overraskelse til mig. Jeg mener, jeg er stadig i chok," skrev hun om dengang. "I havde en hel hotelsuite fuld af tøj. Det var enhver piges drøm, der gik i opfyldelse. Det føltes som et rigtigt Askepot-øjeblik. Jeg ved ikke, hvordan han gjorde det, eller hvordan han fik det hele der i tide. Men jeg var så overrasket. Som, hvem gør sådan noget på en anden date? Eller en hvilken som helst date!"

Dengang omt alte pressen Fox som Ye's nye muse. Hendes store virale øjeblik kom, da hun t alte om det på Call Her Daddy-podcasten i februar 2022. "Ja, lidt, måske. Jeg tror det," sagde hun om at være den hjerteløse hitmagers nye inspiration."Jeg mener, jeg var Josh Safdies muse, da han skrev Uncut Gems [som hun udt alte som 'unka jahms']." I det samme interview indrømmede Fox også at have klædt sig ud som Yes ekskone, Kim Kardashian "Nå, vi har båret nogle lignende looks, som jeg kendte på det tidspunkt at have dem på," forklarede hun. "Jeg vidste, at Kim havde båret det tidligere, men jeg syntes, det var fedt, at hun havde båret det."

Mastermindet bag Julia Fox's seneste skøre outfits

I maj 2022 satte Dazed sig sammen med Fox' stylist, Briana Andalore, for at tale om deres mangeårige modesamarbejde. "Jeg mødte Julia, da jeg var 16 – vi mødtes faktisk første gang på gaden. Så mødtes vi igen til en fest, hvor hun havde en kat, og jeg havde en rygsæk fuld af ukrudt, så det var lidt ligesom en tændstik lavet. i himlen," sagde hun om mødet med PVT Chat-stjernen. "At vokse op i New York var ret sindssygt. Vi var på klubtur i en alder af 13, 14, og vi var begge skøre festpiger."

Andalore t alte om at klæde Fox på og sagde, at det hele bare føles naturligt. "[Julia og jeg] går bare gennem livet og eksisterer i vores egen slags verden, i vores familie, i vores lille enhed her," fort alte stylisten. "Det er så sjovt at klæde hende på – det er egentlig ikke som et job. Vi hænger bare ud, og jeg siger, du skal tage det på, eller vi skal sænke det eller skære det her." Hun tilføjede, at da West kom til, var de i stand til at hæve deres "budget"-udseende, og det blev hele denne "30 Day Challenge".

"Jeg mener, Kanye kom med, og det var netop denne utrolige nye ressource, der betød, at alt var muligt," huskede hun. "Jeg havde allerede alle disse færdigheder i så mange år, når det kom til at lave tøj – jeg føler, at jeg bogstaveligt t alt kunne få hvad som helst til at se ud – men når du har et godt budget og har en masse fantastiske venner, der kan arbejde med tingene og lave ting sker med et øjeblik, alt ændrer sig. Så vi løb lidt med det." Det hjalp også, at de alle delte den samme vision.

"Han var super modtagelig over for os og vores ideer. Det startede som en 30 dages udfordring, hvor han sagde: "Lad os få hendes 30 looks i 30 dage. Se, hvad du kan finde på," Andalore sagt om dengang. "Så vi sagde: 'Okay, lad os gå!' Vi gjorde det på to dage, eller måske endda mindre. Vi fik lavet alle disse læderbukser til hende på 48 timer, vi fik skabt et fyldigt look fra den ene dag til den anden. Det var en udfordring, men det var også et fantastisk øjeblik, hvor vi alle sammen var som, woah, det her sker."

På spørgsmålet om, hvordan hun finder på Foxs unikke udseende, sagde Andalore, at det altid handler om at bryde "formlen for kommende skuespillerinder", og bemærkede, at "Julia har en mystisk, mørk energi, der er humørfyldt og bare meget, meget cool. Og jeg tror måske, at det ikke altid kom til udtryk i hendes stil, da hun blev kendt som skuespillerinde."

Anbefalede: