Pete Davidson kunne snart bo ved siden af Kanye

Indholdsfortegnelse:

Pete Davidson kunne snart bo ved siden af Kanye
Pete Davidson kunne snart bo ved siden af Kanye
Anonim

Kim Kardashians skilsmisse fra Kanye West er måske lige blevet afsluttet, men tingene bliver efter sigende alvorlige mellem hende og Pete Davidson. Så meget, at parret overvejer at flytte sammen.

Speaking to Us Weekly sagde en kilde, at tingene er gået hurtigt mellem Kim og Pete. "Deres forhold fortsætter med at vokse. De er meget sikre med deres forhold og taler fremtidsplaner og flytter sammen," fort alte insideren.

"De glæder sig til at holde ferie sammen denne sommer og have romantisk alenetid," tilføjede de. "Han vil bare gøre hende glad og gør op for ikke at kunne tage med hende til Kourtneys bryllup."

Kanye Lives flyttet ved siden af Kim tidligere i år

Kim ansøgte om skilsmisse fra Kanye West i februar 2021 efter at være blevet gift i 2014. Parrets skilsmisse blev først givet i marts.

Men før færdiggørelsen af deres skilsmisse, skabte Kanye overskrifter i januar for at købe et hus til $4,5 millioner direkte ved siden af det, han plejede at dele med Kim. Han udt alte offentligt, at han gjorde det for at være tæt på deres fire børn. Hvis Kim og Pete flytter sammen, betyder det, at parret muligvis bor direkte ved siden af Kanye, som har udt alt sin misbilligelse af Pete.

Tidligere i år deltog Kanye på en række sociale medie-tirader, hvor han smed en række mennesker, inklusive Kim og Pete.

Han gik endda så langt som at sige, at han vil "slå" komikeren i sin single "Eazy". Musikvideoen til sangen viser en animeret Kanye, der begraver Pete i live. På det tidspunkt hævdede Kanye også, at han var på en mission for at vinde sin fraseparerede kone tilbage.

Pete har været relativt stille om Kanye, siden han blev offentligt bekendt med sit forhold til Kim sidste år. Saturday Night Live-skribenten Dave Sirus udgav dog tekstbeskeder, som Pete angiveligt sendte til Kanye, der viser skuespilleren forsvare sin kæreste.

"Det er Skete. Kan du venligst tage et øjeblik og falde til ro. Klokken er 8.00, og det behøver ikke være sådan her," lød beskederne fra Pete.

På trods af konflikten har Kanye været relativt stille på sociale medier for nylig, mens Kim og Pete fortsætter med at blive tættere end nogensinde.

Anbefalede: