Hvor meget tjener Antony Starr for sin rolle som Homelander i drengene

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener Antony Starr for sin rolle som Homelander i drengene
Hvor meget tjener Antony Starr for sin rolle som Homelander i drengene
Anonim

Bliv træt af lette og sjove superheltetilbud i MCU'en? Nå, du er heldig! Der er projekter derude, der tager risici og skruer op for vanviddet. Genren har længe været påkrævet for projekter som dette, og nu hvor det bliver mere accepteret at få R-vurderinger, bliver vi behandlet med projekter som The Suicide Squad og The Boys.

The Boys er på vej til sæson tre, og showets succes kan tilskrives flere faktorer. En sådan faktor er dens casting, som er spot-on. Antony Starr har været utrolig som Homelander, og han bliver godt bet alt for rollen. Vi har detaljerne om hans løn nedenfor!

'Drengene' er i gang

En af de store ting ved The Boys er, at den ikke er bange for at tage superheltegenren ind på helt nye territorier. Det giver ingen slag, og fans sætter pris på, hvor sindssygt showet altid er villig til at blive.

Sæson tre er indstillet til at debutere i den nærmeste fremtid, og ligesom sæson to planlægger den at blive vildere og mærkeligere end før.

Ifølge sæsonens synopsis, "Det har været et år med ro. Homelander er dæmpet. Slagter arbejder for regeringen, overvåget af Hughie af alle mennesker. Men begge mænd klør efter at forvandle denne fred og ro til blod og knogler. Så da The Boys erfarer et mystisk anti-Supe-våben, får de dem til at styrte ind i The Seven, starte en krig og jagte legenden om den første superhelt: Soldier Boy."

Vi har hørt nogle bag kulisserne oplysninger om sæsonen, herunder at der er en scene, som Jensen Ackles, som spiller den førnævnte Soldier Boy, nægtede at filme. Ja, det er ved at blive vanvittigt, og fansene er her for det.

The Boys planlægger, at dets fans skal fortære sæson tre, og de har opbygget en loyalitet over for publikum, takket være flere faktorer, herunder dets velcastede karakterer.

Antony Starr er utrolig som Homelander

At sige, at Antony Starr gør et fantastisk stykke arbejde som Homelander, ville være en massiv underdrivelse. Det er svært at forestille sig nogen anden i rollen, og det var noget, som showrunners lagde mærke til.

Tidligt i audition-processen var Starr i stand til at vise, at han var den eneste mand til jobbet.

"Han havde dette bud på karakteren fra springet, det var den amerikanske helt, hvis maske knækker og afslører sociopatien nedenunder. Lige fra springet havde han det charmerende amerikanske smil, det nærmest game show smil down pat, men man kunne se det i øjenkrogene, at han var meget, meget farlig og psykotisk. Han var en slam dunk. Han var absolut den eneste skuespiller, vi stillede op til den rolle," sagde showrunner Eric Kripke om Starr.

Igennem hele seriens to sæsoner har vi set Homelander blive uhængt, selvom han har prøvet at vise en mere menneskelig side, mens han kom i forbindelse med sit barn. Som du kan forestille dig, vil alle øjne være rettet mod Homelander, når vi begiver os ind i sæson tre.

Antony Starrs tid som Homelander har bestemt sat ham på landkortet, og han tjener en pæn krone for at spille karakteren.

Starr tjener estimeret $400.000 pr. afsnit

Så, hvor meget tjener Antony Starr for hvert afsnit af The Boys? Ud fra, hvad der er blevet anslået, klarer skuespilleren det ganske godt for sig selv.

"Men fordi Starr optræder i hvert eneste afsnit af The Boys, markerer showet endnu et progressivt skridt for skuespilleren, i det mindste på budgettet for de shows, han laver, så stjernen anslås at tjene omkring $400 000 dollars pr. afsnit. Hvilket ville tilføje 3,2 millioner dollars pr. sæson," skriver Inspired Traveler.

Webstedet bemærker også, at Starrs løn sandsynligvis vil ændre sig, efterhånden som showet går frem mod fremtidige sæsoner.

"Selvom dataene er ukendte om budgettet for skuespillerne i The Boys, er de estimater, der er lavet afhængigt af nettoværdien af hvert af rollebesætningsmedlemmerne og populariteten af et tv-program. Hvilket betyder, at efterhånden som Amazon-dramaet fortsætter med at få mere succes, jo højere vil lønnen være for dets stjerner," fortsatte siden.

Dette er et solidt beløb for Starr at tjene, især fordi han ikke er hovedrollen i programmet. Typisk laver de førende kunstnere mere end at støtte dem. På grund af dette ville Starrs løn sandsynligvis være tæt på toppen af bunken.

Sæson tre af The Boys bliver en vild tur, og Antony Starr kunne meget vel øge sin løn, forudsat at Homelander kommer ud af sæsonen i live.

Anbefalede: