Ray Liotta kaldte Clint Eastwood overvurderet, her er hvorfor

Indholdsfortegnelse:

Ray Liotta kaldte Clint Eastwood overvurderet, her er hvorfor
Ray Liotta kaldte Clint Eastwood overvurderet, her er hvorfor
Anonim

Skuespillere, instruktører, fans, familie og venner er fortsat med at hylde den prisvindende stjerne Ray Liotta, hvis uventede død i sidste uge sendte chokbølger over filmindustrien. Før han døde, planlagde den berømte skuespiller at blive gift med sin forlovede Jacy Nittolo, som han mødte første gang i 2019.

Nittolo førte an med en smuk hyldest til sin faldne elsker og sagde i et Instagram-opslag, at "han var den smukkeste person indvendigt og udvendigt, jeg nogensinde har kendt… og selv det er en underdrivelse."

Instruktør Martin Scorsese hyldede også Liotta og kaldte ham en 'entydigt begavet' og 'modig' performer. Parret arbejdede sammen i hvad der uden tvivl er skuespillerens bedste præstation nogensinde - i den biografiske krimidramafilm fra 1990, Goodfellas.

Udover det kæmpehit efterlader Liotta også en arv fra en imponerende portefølje af mange andre fantastiske film, inklusive Field of Dreams, Wild Hogs og Hannibal, blandt andre. Han vil også blive husket som en straight shooter, der mente, hvad han sagde, og sagde, hvad han mente.

Et perfekt eksempel på det var i 2017, hvor han kaldte en legendarisk stjerne for '80'ernes og 90'ernes mest overvurderede skuespiller'.

Ray Liotta kaldte Clint Eastwood 'Den mest overvurderede skuespiller i 80'erne og 90'erne'

Ray Liotta var med i et afsnit af Watch What Happens Live med Andy Cohen, da spørgsmålet om den mest overvurderede skuespiller fra 80'erne og 90'erne blev stillet til ham. Værten Andy Cohen gav også ansvarsfraskrivelsen, at Liotta ikke kunne vælge sig selv.

Goodfellas-stjernen tog sig knap tid til at overveje spørgsmålet, før han udnævnte Unforgiven-skuespilleren Clint Eastwood som sit valg. Så uberørt var Liotta over valget, at da folk i studiet begyndte at grine af det, vendte han sig om og svarede: "Jeg gider ikke noget!"

Liotta optrådte på Watch What Happens Live sammen med Jennifer Lopez, hans medspiller fra NBC-krimidramaserien Shades of Blue. Cohen fik dem til at spille et spil kaldet 'Plead the Fifth', hvor han skiftedes til at stille dem svære spørgsmål om deres personlige eller professionelle liv.

Liotta blev også spurgt, hvem af alle de førende damer, han havde arbejdet med, var den værste kysser. Endnu en gang afslørede han så nonchalant sit svar: Sigourney Weaver, som han spillede sammen med i den romantiske krimikomedie fra 2001, Heartbreakers.

Har Ray Liotta nogensinde arbejdet med Clint Eastwood?

Da han mødte sin alt for tidlige død den 26. maj, var Ray Liotta i Den Dominikanske Republik og arbejdede på en af en række film, som han var på vej, og som fik titlen Dangerous Waters.

I november sidste år afsluttede han også optagelserne til den 29. april 1992, en film af The Iceman-instruktøren Ariel Vromen, som i øjeblikket er i postproduktion. Ifølge IMDb fortæller billedet historien om 'en butiksejer [der] skal redde sin søn fra en vred pøbel under 1992 L. A.-oprøret efter Rodney King-dommen.'

Den 29. april 1992 har en imponerende rollebesætning sammen med Liotta, herunder O'Shea Jackson Jr. og hans far, Ice Cube, samt Fast & Furious-stjernen Tyrese Gibson. Også i rollebesætningen i en stor rolle er Clint Eastwoods søn, Scott.

Liottas kommentarer til Watch What Happens Live With Andy Cohen var tilsyneladende lavet i spøg og forhindrede ham bestemt ikke i at arbejde med Scott Eastwood. Han kom dog aldrig til at arbejde på nogen større projekter med selveste Clint Eastwood.

Blev J. Lo nødt til at besvare nogle svære spørgsmål om 'Se hvad der sker live med Andy Cohen'?

Jennifer Lopez blev ikke skånet for de ubehagelige spørgsmål fra Andy Cohen. "Jennifer, du sagde i et interview, at du blev frigivet til fem gange i dit liv," poserede Cohen. "Nævn en, som du afviste."

På tidspunktet for interviewet var der næsten tre år til den dag, hvor J. Los skilsmisse med sin tredje mand, Marc Anthony, blev afsluttet i juni 2014. Hun havde også engang været forlovet med skuespillerkollegaen Ben Affleck i 2002, men afsluttede det forhold i januar 2004.

Ingen vidste, hvem den mystiske femte mand var, og Ray Liotta tilføjede spændingen ved spørgsmålet ved at foreslå: "Drake, ikke?" I modsætning til sin medspiller var sangerinden dog ikke i stand til at være ligefrem, og valgte i stedet at påberåbe sig den femte. J. Lo har naturligvis været forlovet to gange siden, inklusive i øjeblikket med Affleck igen, efter at de genoplivede deres romantik to årtier senere.

Efter Liottas bortgang skrev hun en dybtfølt hyldest til ham på sin Twitter-konto og sagde, at hun følte sig heldig at have haft muligheden for at 'arbejde med og lære af ham'.

Anbefalede: