Kim Kardashian spiser faktisk ikke det, hun promoverer i denne annonce

Indholdsfortegnelse:

Kim Kardashian spiser faktisk ikke det, hun promoverer i denne annonce
Kim Kardashian spiser faktisk ikke det, hun promoverer i denne annonce
Anonim

Kim Kardashians seneste samarbejde med Beyond Meat bliver ikke modtaget godt, efter det blev afsløret, at realitystjernen faktisk ikke spiser produktet i annoncen.

I videoen introduceres Kim som den nye Chief Taste Consultant for det plantebaserede brand. Klippet blev delt til hendes personlige Instagram-konto. "Jeg er trådt ind i hjælpen med mit største aktiv," siger Kim. "Min smag." Kim fortsætter derefter med at prøve en række retter, der formentlig er lavet med Beyond Meat, inklusive en taco og en burger.

"Nu hvor jeg er Beyond Meat's Chief Taste Consultant, har der aldrig været et bedre tidspunkt at komme videre," siger Kim, da videoen slutter.

Beyond Meat gav en pressemeddelelse, der beskrev Kims nye rolle, og forklarede: "Kim vil fremhæve mærkets lækre, nærende og bæredygtige produktportefølje med hendes signaturopskrifter og engagerende kreativt indhold."

Den virkelige grund til, at Kim nægter at spise ud over kød

Men siden videoen blev lagt ud, har ørneøjede fans påpeget, at Kim ikke ser ud til at spise varerne i reklamen. I en scene, for eksempel, tygger realitystjernen med munden, men har et perfekt glas hamburger i hånden uden bidemærker.

På et andet tidspunkt i videoen tager en kok en hel tallerken med kyllingemørder væk, som Kim ikke ser ud til at have lavet et indhug i, rapporterer ET Canada.

Kommentarerne til indlægget var hyperfokuserede på Kims falske spisning. "Dette er mere end kød, så godt, at du ikke engang behøver at spise det," skrev en person. "Hamburgeren blev ikke bidt," sagde en anden følger, mens en anden tilføjede: "Dette er ligesom Kendalls pepsi-reklame."

Indtil videre har Kim eller Beyond Meat reageret på den skæbnesvangre kampagne.

Der har været mange teorier om, hvorfor Kim faktisk ikke spiser maden i reklamen, og nogle antyder, at det er en diætrestriktion, eller at hun simpelthen ikke kan lide mærkets produkter.

Men The Takeout påpeger, at reklamer tager flere optagelser til perfektion. Mange af de samme scener vil blive optaget igen og igen. Hvis Kim skulle tage en rigtig bid mad hver gang, ville det være mere, end hun kunne klare. At spise rigtig mad på et sæt kan også skabe praktiske problemer, der koster alle mere tid, som hvis maden udtværer skuespillerens makeup eller kommer i tænderne.

Taken er, at det ikke er unorm alt, at skuespillere afholder sig fra rent faktisk at spise mad under en scene (selvom de ser ud til det), men det er ironisk i betragtning af, at Kim promoverer sin kærlighed til et fødevaremærke.

Anbefalede: