Twitter reagerer på Jordyn Woods, der bærer en dristig gennemsigtig kædekjole, mens hun spiser middag med sin NBA Beau

Twitter reagerer på Jordyn Woods, der bærer en dristig gennemsigtig kædekjole, mens hun spiser middag med sin NBA Beau
Twitter reagerer på Jordyn Woods, der bærer en dristig gennemsigtig kædekjole, mens hun spiser middag med sin NBA Beau
Anonim

Jordyn Woods' fødselsdag er stadig dage væk, men det så ud til, at den barmfagre bombe ville fejre den festlige lejlighed lidt tidligt i år.

I lørdags deltog den 23-årige i sin fødselsdagsmiddag med nære venner og familiemedlemmer på The Nice Guy i West Hollywood, Californien.

Ved hendes ankomst blev tilskuerne dog sludder af den sociale medie-stjernes vovede kjole, da hun bar en meget afslørende gennemsigtig kædekjole med pasties, der dækkede hendes brystvorter.

Kylie Jenners tidligere bestie blev ledsaget af sin NBA-kæreste Karl-Anthony Thomas, da parret blev mødt af en gruppe fotografer, mens de fandt vej til indgangen til berømthedshotspottet.

Fans på Twitter summede efter at have stødt på billederne og sagde, at Woods så fantastisk ud i sit outfit, mens andre roste socialite for hendes meget tydelige vægttab.

I mellemtiden havde andre draget sammenligninger fra Woods' kjole med den, Amber Rose tidligere havde båret til MTV Video Music Awards - men folk efterlod generelt positive kommentarer.

Tilbage i juni skabte Woods overskrifter, da Kardashians diskuterede hendes snydskandale med Tristan Thompson tilbage i 2019.

Under genforeningsafsnittet af Keeping Up With the Kardashians var Khloe Kardashian meget højrøstet og sagde, at hun havde "tilgivet" sin søsters tidligere BFF og sagde: "Jeg tror, det er en kæmpe misforståelse.

“Det er også det, hvor nogle fortællinger ikke er så sjove at formidle og spredes som en steppebrand. Jeg har faktisk tweetet, jeg har faktisk lavet Insta-stories, jeg har ikke noget nag til Jordyn. Jeg tror, folk laver fejl. Folk lever, og de lærer. Og jeg tilgiver begge parter, sagde hun.

"Jeg tilgiver Jordyn, ellers ville jeg være en fange i mit liv," sagde hun ved genforeningen. "Jeg er nødt til at tilgive disse mennesker for mig. Og det er op til dem at tilgive sig selv og være ansvarlige og lære."

Jenner fortsatte, "Jordyn og jeg havde en snak efter det. Da vi var venner, troede vi aldrig, at vi ikke ville være venner. Det var en slags ting fra den ene dag til den anden, og du ved, da hun gjorde noget ved min familie, det føltes som om hun gjorde noget ved mig."

Anbefalede: