Kris Jenner håber, at hendes næste barnebarn kommer fra denne søster

Indholdsfortegnelse:

Kris Jenner håber, at hendes næste barnebarn kommer fra denne søster
Kris Jenner håber, at hendes næste barnebarn kommer fra denne søster
Anonim

Sammen med at være en forretningskvinde og en global berømthed ser det ud til, at Kris Jenner er født til at være matriark. Jenner er mor til seks børn og 11 børnebørn (det er bestemt svært at holde trit med alle børnene i familien i disse dage!), Jenner har åbnet op for, at hendes familie er det vigtigste i hendes liv.

Med Kylie Jenner, der føder i februar 2022, er Jenners familietal på et rekordhøjt niveau. Men det betyder ikke, at hun er overstået som bedstemor endnu. Matriarken har afsløret, at hun altid ville byde flere børnebørn velkommen.

Og specifikt, Jenner åbnede op om, hvem af hendes døtre hun håber, der bliver gravid næste gang. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvor Jenner ville elske at se sin næste baby komme fra, og om det ønske har nogen chance for at gå i opfyldelse!

Hvor mange børnebørn har Kris Jenner?

Udover at være matriark i en af de mest berømte familier i verden, er Kris Jenner nu også en stolt bedstemor. Og i betragtning af at hun selv har seks børn, har hun en del børnebørn at følge med!

Fra sin ældste datter, Kourtney, og Kourtneys eks Scott Disick, har Jenner tre børnebørn: Mason, Penelope og Reign. Fra sin næste datter, Kim, og Kims eks, Kanye West, har Jenner fire børnebørn: North, Saint, Chicago og Psalm.

Så fra sin næste datter Khloe har Jenner et barnebarn: True Thompson, hvis far er Khloes on-again-off-igen partner Tristan Thompson.

Rob Kardashian Jr., Jenners eneste søn og hendes yngste barn med sin eksmand, den afdøde Robert Kardashian Sr., har en datter med eksen Blac Chyna: Dream Kardashian.

Så har den yngste søster af Kardashian-Jenner-klanen, Kylie Jenner, hvis far er Caityln Jenner, to børn med sin partner Travis Scott: Stormi og Wolf.

I alt bringer det Kris Jenners børnebørn op på 11!

Kris Jenners seneste barnebarn, Wolf

Kris Jenners yngste barnebarn er Wolf Webster, det andet barn af Kylie Jenner, som blev født i februar 2022. Jenner væltede over Wolf på The Ellen Show og t alte stolt om ham, ligesom hun gør alle sine børnebørn.

"Han er så sød," sagde Jenner til Ellen DeGeneres. Jenner fortsatte med at forklare, at hun var på hospitalet, da Kylie fødte Wolf, og at han ligner sin storesøster, Stormi.

Jenner forklarede også, at Wolf blev født den 2-2-22, som hun mener er et engelnummer, der altid har været specielt for Kylie.

Hvilken datter håber Kris Jenner bliver gravid næste gang?

Selv om Kris Jenner har 11 børnebørn, er hun stadig spændt på at møde flere børnebørn i fremtiden. Jenner åbnede op for Ellen om, hvilken datter hun håber bliver gravid næste gang, og fans er ikke overraskede:

“Åh, wow. Tolvte barnebarn. Jeg synes, det ville være rart, hvis det var Kendall," sagde Jenner. "Hun er den eneste, der ikke har fået en baby."

Da DeGeneres spurgte, om Kendall Jenner gerne ville have en baby, svarede Jenner: "Jeg tror, hun i sidste ende ville elske at få en baby."

Hvad har Kendall Jenner sagt om at få babyer?

Kendall Jenner er en kærlig tante til 11 niecer og nevøer, og at dømme efter nogle af hendes kommentarer gennem årene, vil hun også gerne selv være mor en dag.

Tilbage i 2018 fort alte Kendall til Vogue, at hun ville have børn, men hun havde ikke travlt: "Jeg er klar til at vente. Jeg vil gerne have børn, men som 28 eller 29."

I en bonusscene af Keeping Up With the Kardashians, der blev sendt i juni 2021, afslørede Kendall over for søster Khloé, at hun følte, at hun fik "babyfeber".

“Jeg forstår det,” svarede Khloé. Vores børn er så søde, hvorfor ville du ikke have babyfeber?"

Hvilken søster vil have flere børn?

Selvom det ser ud til, at Kendall gerne vil have en baby en dag, er hun måske ikke den næste søster i familien, der bliver gravid. Us Weekly rapporterer, at Khloé Kardashian stadig gerne vil have sit andet barn og give True en lillebror eller -søster.

"Jeg vil have, at hun skal have en søskende. Hvis det er Guds plan," tweetede Khloé tilbage i 2021.

Tidligere samme år afslørede Revenge Body-værten, at hun ville overveje surrogacy i fremtiden. "[Min læge] sagde, at jeg ville være en højrisikobærer for en graviditet," forklarede hun på Keeping Up With the Kardashians.

"Jeg vil ikke komme nærmere ind på kameraet, men de sagde, at det er en 80 procents chance for, at jeg vil abortere."

Er Kris Jenner en god bedstemor?

Kardashian-Jenner-familien holder sig ikke tilbage, når det kommer til at dele deres liv med deres fans, og publikum har bemærket, at Kris Jenner er en kærlig bedstemor, som hendes børnebørn elsker.

Kaldet "Lovey" af sine børnebørn, Jenner er blevet set elske og tage sig af dem på kamera og har støttet alle sine børn i at føde og opdrage deres babyer.

Anbefalede: