Travis Barker klapper tilbage til fanen med NSFW-kommentar om Kourtney Kardashian

Indholdsfortegnelse:

Travis Barker klapper tilbage til fanen med NSFW-kommentar om Kourtney Kardashian
Travis Barker klapper tilbage til fanen med NSFW-kommentar om Kourtney Kardashian
Anonim

Travis Barker tog til Instagram for at klappe tilbage af en fan, der rasede ham over hans hyppige PDA'er med sin forlovede Kourtney Kardashian Blink-182-trommeslageren delte et par billeder af sin træningsrutine for at promovere sit wellness-brand, da en fræk trold dukkede op i kommentarerne for at informere ham om, at han "slækker" for ikke at dele dampende snaps med Kourt i stedet - og T-Rav gik ikke glip af et slag med sit klap tilbage.

Travis Barker forsøgte at promovere sit varemærke, da en kommentator spurgte, om han var færdig med at sende dygtige billeder med Kourtney Kardashian

Rockeren prøvede lige at dele et par billeder for at promovere sit THC-fri cannabinoid-infunderede produktselskab, Barker Wellness, da en rabalder dukkede op i kommentarerne med et varmt bud og skrev: "No Kardashian finger op i a-s, tunge, tarme, nøgenhed, pda, osv osv. længere? Slapning."

Kommentatoren grinede af Travis og Kourtneys konstante intimitet. De to kan tilsyneladende ikke få nok af hinanden, uanset om det er på den røde løber eller derhjemme, og ifølge Kim Kardashian "ind imellem måltider og retter" til aftensmaden.

T-Rav og Kourt blev endda set hygge sig i studiet, mens Machine Gun Kelly arbejdede på vokalen til sin seneste plade Mainstream Sellout, og de delte endda øjeblikket med deres fans!

Travis Barker gik ikke glip af et slag og klappede tilbage til ventilatoren med sin egen NSFW-besked

Travis forstod ikke vittigheden og tog til kommentarerne for at klappe tilbage til brugeren og skrev: "Fik stadig fingeren op ad a-s, og mine tarme, var helt nøgen og fuld pda med min forlovede," og afsluttede sin note med en langfinger-emoji.

Fansene elskede det, og en bruger skrev: "Travis er en f-konge vild!" Og en anden tilføjede: "Lad være med at f-k med hans forlovede og hendes familie hahaha."

Da Kim Kardashian kiggede forbi The Ellen DeGeneres Show, sagde komikeren, at hun "kom til at være vidne til Kourtney og Travis uophørligt med at skændes," og tilføjede: "Det er hele tiden. Bogstaveligt t alt stod vi ved middagsbordet og ventede og de lavede ud." Yikes!

Parret blev spændt under en sprudlende ceremoni i Las Vegas, dog uden ægteskabstilladelse. Kourt forsvarede ægteskabet og henviste i stedet til brylluppet som et "øve" bryllup.

Anbefalede: