Kanye West klapper tilbage til Kim Kardashian for at have forsøgt at "gastænde" ham

Indholdsfortegnelse:

Kanye West klapper tilbage til Kim Kardashian for at have forsøgt at "gastænde" ham
Kanye West klapper tilbage til Kim Kardashian for at have forsøgt at "gastænde" ham
Anonim

Kanye West klapper tilbage af Kim Kardashian, efter at hans ekskone bad ham om at stoppe med "fortællingen", at han ikke måtte se sine børn. Ye reagerede ved at målrette Kim i en række Instagram-opslag og beskylde realitystjernen for at prøve at "gaslight" ham og sige, at hun morer sig med at prøve at køre ham "ud over kanten."

Kanye satte også sit syn på Pete Davidson, som han siger prøvede at "lege med ham", efter han for nylig pralede med at være i seng med rapperens kone.

Kanye Wests påstande om, at han ikke kunne se sine børn, var ifølge Kim Kardashian kun en fortælling

Yes påstande kom, efter at hans ekskone endelig kaldte ham ud i går og beskyldte ham for at male en "fortælling", om at han ikke får sine børn at se. Kommentaren må have irriteret Ye, fordi han skød tilbage ved at hævde, at hans børn ikke må gå til søndagsgudstjeneste, og at Kim er omhyggelig med tidsplanerne.

"Vær venlig at stoppe med denne fortælling," hævdede Kim i en siden-slettet kommentar. "Du var lige her i morges og hentede børnene i skole."

“Mine børn fik ikke lov til at gå til søndagsgudstjeneste i går, og der er flere gange, hvor tidsplanerne blev ændret i sidste øjeblik, hvilket gjorde mig fremmed som forælder, hvilket gudskelov er ulovligt,” sagde Ye tilbage. "Min familie er blevet knust, mit navn er blevet trukket og droppet."

Kanye hævdede også, at hans ekskone forsøgte at 'gastænde' ham, men at hende og Pete bare var 'bønder i et større spil'

Ye havde også et par ord om Pete Davidson og sagde, at han har "forsøgt at spille med ham, siden SNL skete."Pete mødte Kim, da hun var vært for Saturday Night Live tilbage i oktober, og mens komikeren har forsøgt at holde sig ude af fejden, fort alte han for nylig rapperen at "roe sig ned." Efter Ye nægtede, pralede komikeren med at være i seng med sin kone.

Yeezy-mogulen hævdede derefter, at hans ekskone syntes, det var "sjovt" at prøve at køre ham "ud over kanten", hvilket han siger ikke har virket. Rapperen indrømmede, at han med held har undgået at gøre noget, der kunne føre til et tilhold, trods flere forsøg på at tænde for ham.

"Mange baby-mødre leger sådan her over hele verden," sagde Ye. "Men ingen vil lege med mig eller mine børn, jeg ved, at Kim og SKETE er bønder i et større spil."

Det er næppe første gang, rapperen har beskyldt sin eks for at gøre det svært for ham at se sine børn. I januar hævdede Kanye, at hans ekskone holdt ham fra hans datters fødselsdagsfest ved at tilbageholde adressen, og at han i sidste ende var nødt til at få den fra Travis Scott.

Anbefalede: