Jennifer Gray slår eks-Johnny Depp ud som 'Crazy, Paranoid

Jennifer Gray slår eks-Johnny Depp ud som 'Crazy, Paranoid
Jennifer Gray slår eks-Johnny Depp ud som 'Crazy, Paranoid
Anonim

Johnny Depp fortsætter med at forsvare sit omdømme midt i hans igangværende injuriesag mod sin ekskone Amber Heard. Men en af skuespillerens eks-kærester, Jennifer Grey, t alte for nylig om sin tid med ham, og hun har ikke sukker-coatet oplevelsen. Dirty Dancing-stjernen har netop udgivet sin nye erindringsbog Out of the Corner, som dykker dybt ned i hendes liv i Hollywood. Dette inkluderer hendes berømte roller, erfaring med plastikkirurgi og selvfølgelig farverig datinghistorie. Jennifer henviser til Johnny ved navn i bogen, og selvom hun siger, at tingene var gode i starten, begyndte forholdet at blive værre, jo længere de var sammen.

Jennifer sagde, at Pirates of the Caribbean var så forelsket i hende, at han foreslog inden for to uger efter mødet i 1988. De adopterede også en hund sammen, en pekineser ved navn Lulu, kort efter at have været sammen. "Hun var vores øvebaby og en til at holde mig med selskab, når Johnny var ude af byen," sagde Jennifer om hvalpen.

Men Jennifer fortsatte med at sige, at afstanden begyndte at blive et problem. "Johnny pendlede hver uge frem og tilbage fra Vancouver, men var begyndt mere og mere regelmæssigt at komme i problemer: slagsmål i barer, træfninger med politiet," forklarede skuespillerinden.

Jennifer sagde, at Johnny begyndte at gå glip af fly tilbage til L. A. for at komme for at se hende. Da han lavede dem, beskrev hun hans adfærd som stadig mere kontrollerende og uberegnelig.

Jennifer gav en teori om, hvorfor Johnnys opførsel begyndte at ændre sig, og skylden for stresset i hans karriere. "Jeg tilskrev hans dårlige temperament og ulykkelighed, at han følte sig elendig og magtesløs til at forlade [tv-programmet] 21 Jump Street," skrev hun.

I sidste ende varede Johnny og Jennifers forlovelse mindre end et år. Hun hævder, at hun slog tingene af, efter at han spøgte hende for at deltage i et møde.

Johnny har i årevis benægtet anklager om misbrug fra sin ekskone, Amber Heard, som nu er kommet til hovedet under den igangværende jury-retssag. Til gengæld har han anklaget hende for følelsesmæssigt og fysisk misbrug. Men med undtagelse af Jennifer Gray har mange af skuespillerens tidligere partnere udt alt sig til støtte for ham og nægtet enhver problematisk adfærd.

Winona Ryder – der datede skuespilleren fra 1989 til 1993 – fort alte i 2020, at hun havde svært ved at tro på anklagerne mod Johnny om overgreb.

Vanessa Paradis har gentaget lignende udtalelser. Hun var i et forhold med Johnny i over et årti fra 1998 til 2012, og de deler to børn. Hun udt alte, at Ambers påstande "intet ligner den sande Johnny, jeg har kendt, og fra min personlige erfaring i mange år kan jeg sige, at han aldrig har været voldelig eller voldelig mod mig."

Amber er klar til at indtage standen i denne uge. Hendes juridiske team har tidligere sagt, at de vil fremlægge beviser for at bevise, at Johnny fysisk, følelsesmæssigt og seksuelt misbrugte skuespillerinden under deres årelange ægteskab.

Anbefalede: