Twitter slår Carrie Underwood og hævder Kelly Clarkson som elitevinderen af 'American Idol

Indholdsfortegnelse:

Twitter slår Carrie Underwood og hævder Kelly Clarkson som elitevinderen af 'American Idol
Twitter slår Carrie Underwood og hævder Kelly Clarkson som elitevinderen af 'American Idol
Anonim

Fans er rasende over nyheden om Carrie Underwood, der kan lide et tweet, der vedrører antimaskeregler. Det eneste, der skulle til, var et klik på en knap, for at stjernen kunne møde så meget had.

Fans på Twitter lagde mærke til Underwoods tilsyneladende godkendelse af Matt Walshs besked, og det var nok til, at de kunne flyve af håndtaget. Carrie bliver trukket på sociale medier som en "anti-vaxxer."

På en eller anden måde blev den mangeårige American Idol-debat bragt ind i blandingen. Det har været en løbende samtale i årevis om, hvem der er den største stjerne, der kommer fra franchisen… Underwood eller Clarkson.

Da Underwood står over for al denne offentlige granskning, gør fans det meget klart, hvem elitevinderen af American Idol er.

Carrie Underwoods Twitter-side

Fans lagde mærke til videoen på Underwoods side.

Carrie-Underwood-Twitter-Likes
Carrie-Underwood-Twitter-Likes

I videoen giver den konservative udtryk for sine bekymringer med hensyn til, hvad det at få børn til at bære masker er at lære dem.

Matt Walsh udtaler, hvordan det er at lære børn at tro, at "luften er giftig, at alle omkring dem er syge," og "at tvinge børn til at bære masker bør betragtes som "misbrug", hvilket modtog bifald fra de deltagende forældre mødet. Walsh fortsatte: "Hvad nu hvis en forælder tvang sit barn til at bære fodboldhjelm hele dagen hver dag af frygt for faldende kokosnødder og meteorer?" argumenterede han. "Hvis du så det, ville du sige, at han er misbrug."

GLAAD politisk konsulent Jeremy Hooper tweetede: "Det er ikke kun, at Carrie Underwood kunne lide et antimaske-tweet. Det er, at Carrie Underwood kunne lide et antimaske-tweet fra Matt Walsh, en af de mest uagtsomt histrioniske stemmer om emnet at beskytte børn mod COVID."

Fans reagerer

Tilsyneladende flygter alle Carrie Underwood-fans til Kelly Clarkson nu.

@PrincessDJXO tweetede: "Mig, da jeg fandt ud af, at @carrieunderwood er anti-masker og vaxxer. Jeg kan virkelig godt lide hende og troede, at hun var en kæreste og havde sund fornuft. Det okay, fordi Kelly Clarkson er dronningen af Idol."

@danaschroath skrev: "Jeg har altid vidst, at Kelly Clarkson var overlegen i forhold til Carrie Underwood, glad for at alle andre indser det nu!"

Kelly Clarkson kan opleve, at hendes Spotify- og Apple Music-streams er ved at stige. Carrie Underwood på den anden side har endnu ikke kommenteret sagen.

Anbefalede: