The 'What Men Want' Cast: Hvem har den højeste nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

The 'What Men Want' Cast: Hvem har den højeste nettoværdi?
The 'What Men Want' Cast: Hvem har den højeste nettoværdi?
Anonim

What Men Want udkom i 2019, og selvom den modtog blandede anmeldelser, vil de fleste være enige om, at rollebesætningens skuespil var en fornøjelse at se. Især Taraji P. Henson, som var i spidsen, fik stor ros for sin præstation. Filmen var løst baseret på What Women Want, Mel Gibson-filmen fra 2000.

De fleste af skuespillerne havde en masse erfaring, da de blev rollebesat i filmen, og som sådan havde mange af dem allerede bygget en betydelig formue. Men hvem er den rigeste rollebesætning? Lad os finde ud af det.

10 Max Greenfield - $3 millioner

Starter denne liste er Max Greenfield, med en nettoværdi på 3 millioner USD. Denne skuespiller har bygget sin formue med sine optrædener i meget succesrige film og serier, såsom Veronica Mars, Modern Men, New Girl og mange flere. Han havde også en kort rolle i Gilmore Girls. Derudover sluttede han sig til skuespillerne i American Horror Story i seriens femte sæson.

9 Tamala Jones - $4 millioner

Tamala Jones' første skuespillerrolle var en gæsteoptræden i sitcomen California Dreams. Derefter begyndte hendes karriere at stige. Hun medvirkede i For Your Love og The Tracy Morgan Show, og senere havde hun tilbagevendende roller i The Parent 'Hood and Veronica's Closet. Nogle af de film, hun har arbejdet på, inkluderer Booty Call og The Wood. Hun er nu $4 millioner værd.

8 Wendi McLendon-Covey - $5 millioner

Wendi McLendon-Covey havde en ganske imponerende karriere før What Men Want. Hun begyndte at spille skuespil på college, og efter sin eksamen sluttede hun sig til en populær improvisationskomediegruppe i Los Angeles kaldet The Groundlings.

Hendes gennembrud var filmen Bridesmaids i 2011, og efter det medvirkede hun på projekter som What to Expect When You're Expecting, The Single Moms Club, Blended, Think Like a Man Too og mange flere. Hun har i øjeblikket en nettoformue på 5 millioner USD.

7 Josh Brener - $5 millioner

Josh Brener er i øjeblikket 5 millioner dollars værd, og hans formue kommer hovedsageligt fra hans skuespillerjob og hans arbejde som voiceover-skuespiller. Bortset fra What Men Want, optrådte han i et par afsnit af House of Lies og The Big Bang Theory. Han gav også stemme til Neeku Vozo i Star Wars Resistance, Donatello i Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles og Dylan Dalmatian i 101 Dalmatian Street.

6 Kellan Lutz - $5 millioner

Nogle af læserne kender måske Kellan Lutz for hans rolle som Emmett Cullen i The Twilight Saga. Den svimlende succes med filmatiseringerne af disse bøger bidrog bestemt i høj grad til skuespillerens nettoværdi på 5 millioner dollars. Han udt alte også titelkarakteren i filmen Tarzan, spillede Hercules i 2014-filmen The Legend of Hercules og spiller i øjeblikket i FBI: Most Wanted. Kellan har en separat karriere som model og var med i Calvin Klein X-undertøjskampagnen i 2010.

5 Pete Davidson - $8 millioner

Pete Davidson er mest kendt for sit fantastiske arbejde på Saturday Night Live og for sit højprofilerede engagement med Ariana Grande. Han er et af de yngste medvirkende i SNL's historie, da han kun var 20 år gammel, da han blev udvalgt, og hans karriere har ikke gjort andet end at vokse siden da.

Han filmede en komediespecial i 2016, og i 2019 lavede han en kort serie komedieshows med John Mulaney, kaldet Sundays with Pete & John. Hans nuværende rapporterede nettoformue er $8 millioner.

4 Aldis Hodge - $10 millioner

Aldis Hodge havde et hårdt liv, da han voksede op, men med hårdt arbejde og talent formåede han at opbygge sin formue på $10 millioner. Han startede sin skuespillerkarriere i 90'erne, da han kun var et barn, og optrådte i film som Die Hard with a Vengeance og Bed of Roses. Han fortsatte derefter med at arbejde på Straight Outta Compton, Leverage, og lagde også stemme til King, Wrecka i 52 afsnit af serien A. T. O. M.

3 Erykah Badu - $10 millioner

Erykah Badu tjente det meste af sin nettoformue på $10 millioner med sit arbejde som sangerinde og sangskriver. Hun har bygget en utrolig imponerende karriere for sig selv, startende med hendes debutalbum, Baduizm, som blæste alle væk med sin næsten øjeblikkelige succes. Albummet blev certificeret tredobbelt platin. Siden da har hun udgivet fantastisk musik, samtidig med at hun indimellem har satset på skuespil.

2 Taraji P. Henson - $25 millioner

Stjernen i What Men Want har samlet en formue på $25 millioner, og det er egentlig ikke overraskende, når man gennemgår sit CV. Taraji P. Hensons gennembrud var i filmen Baby Boy sammen med Tyrese Gibson i 2001. Hun blev nomineret til en Oscar for sit arbejde i The Curious Case of Benjamin Button, og hun har medvirket i flere film lavet af hendes gode ven Tyler Perry, herunder The Family That Preys og I Can Do Bad All By Myself.

1 Tracy Morgan - $70 millioner

Øst på listen er Tracy Morgan med en nettoformue på $70 millioner. Han begyndte sin karriere som Saturday Night Live-cast-medlem i 90'erne, og senere medvirkede han i sin kollega Tina Feys sitcom 30 Rock, hvor han fik en Emmy-pris. Han er i øjeblikket stjernen i The Last O. G. og spiller Tray Barker. Nogle af hans mest populære værker inkluderer First Sunday, Adam Sandlers The Longest Yard og hans komediespecialiteter, Tracy Morgan: Bona Fide og Tracy Morgan: Staying Alive.

Anbefalede: