Detaljer om Blac Chynas retssag mod Kardashians

Indholdsfortegnelse:

Detaljer om Blac Chynas retssag mod Kardashians
Detaljer om Blac Chynas retssag mod Kardashians
Anonim

Blac Chynas krig med Kardashians fortsætter, mens hun "genfokuserer" sin retssag mod dem på grund af "økonomisk og følelsesmæssig" misbrug. Fejden har stået på i årevis, men moderen til to besluttede for nylig, at hun vil fortsætte med at kæmpe for sine børn, kong Cairo Stevenson, hans førstefødte med Tyga, og Dream Kardashian, som er Rob Kardashians eneste barn. Her er alt, hvad du bør vide om denne rodede juridiske kamp.

Blac Chyna anklagede Rob Kardashian og Tyga for ikke at betale børnebidrag

For nylig tweetede Chyna, at hun ikke modtager børnebidrag fra sine babyfar. "Jeg måtte opgive 3 af mine biler … mine grunde … moral, tro, at være enlig mor, ingen støtte, jeg er en MAMA," skrev hun."Single ingen støtte og børnebidrag." Tyga klappede tilbage og sagde: "Jeg betaler 40.000 om året for min søns skole, og han bor med mig man-lør. Hvorfor skulle jeg betale børnebidrag lol." Selv Kardashian, som har været væk fra radaren i et stykke tid, afviste sin ekss påstande.

"Jeg betaler 37.000 om året for min datters skole," skrev han. "Jeg klarer hver eneste lægeudgift. Jeg betaler for alle hendes fritidsaktiviteter. Jeg har min datter fra tirsdag-lørdag. Hvorfor skulle jeg betale børnebidrag lol?" Det ser også ud til, at Chynas ekser går sammen mod hende denne gang. Tyga svarede på Kardashians kommentar og sagde: "@RobKardashianOfficial hvordan betaler du 3k mindre. Lad mig vide stikket!"

Rapperen har en lang historie med Kardashians. Han begyndte at date Kylie Jenner i 2014, da hun kun var 17. De gik i mindelighed tre år senere. "Der var absolut ikke én ting g alt med mig og T. Han og jeg vil altid, altid have et bånd," sagde Jenner senere i sit show, Life of Kylie."Der var ingen skør kamp, vi besluttede bare … Nå, jeg besluttede, at jeg er virkelig ung. Jeg vil ikke se tilbage om fem år fra nu og føle, at han tog noget fra mig, når han virkelig ikke er den type person."

Samme år efter deres brud begyndte Chyna at date Kardashian. Tyga afslørede på The Breakfast Club, at han advarede Kardashian om sit nye forhold. "Jeg fort alte ham, hvad stykket var," fort alte han. "Jeg fort alte ham, hvad han ville beskæftige sig med, ved du, hvad jeg siger? Da jeg var sammen med [Kylie], sagde jeg til ham, "bror, jeg var bare sammen med hende i tre, fire år. Dette er hvad du er ved at beskæftige dig med.'"

Blac Chyna sagsøger The Kardashians over hendes shows afslutning

I 2016 havde Chyna og Kardashian deres egen E! reality-serie, Rob & Chyna. Den blev sendt fra september til december samme år. De havde netop bekræftet deres forhold i januar. Året efter blev produktionen af deres shows sæson 2 sat "på hold."Netværket sagde, at det "ikke havde været i produktion i flere måneder", og at de planlægger at "følge [Kardashian]-familiens spor." Senere samme år anlagde Chyna en retssag mod Kardashian-familien og påstod dem for at "blande sig" med hendes shows fremtid.

"Blac Chyna vil bede Kris [Jenner] om millioner i kompenserende og straffende erstatning, Kim [Kardashian], Khloé [Kardashian], og Kylie [Jenner] for bagvaskelse, forsætlig indblanding i kontrakten og forsætlig indblanding i potentielle økonomiske fordele," sagde realitystjernens advokat, Lynne Ciani. "Chyna er meget begejstret for, at hun vil have sin dag i retten." Hun tilføjede, at hendes klients reality-tv-karriere var "permanent beskadiget" af Kardashians' indblanding. Den juridiske kamp er stadig i gang i disse dage.

Blac Chyna 'omfokuserer' sin retssag mod Kardashians

Efter anklagerne om børnebidrag udgav Chyna en opdatering om den igangværende retssag."Jeg er så taknemmelig for, at en jury endelig vil lytte til, hvad der virkelig skete bag lukkede døre - løgnene, der blev fort alt og skaden, der blev gjort," tweetede hun. "I slutningen af retssagen vil jeg stolt kunne fortælle King and Dream, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at rette op på den uret, der blev gjort mod mig. Og at det i livet er mit håb, at de vil være i stand til at stå op for sig selv, når det også betyder noget."

I 2020 nægtede en dommer Kardashians at afvise sagen på grund af "væsentlige beviser" indleveret af Chyna. Hun indsendte ikke-udsendte optagelser fra sit realityshows aflyste sæson 2. Nu planlægger hun at "genfokusere" sin retssag mod familien. "Jeg planlægger at fokusere min opmærksomhed på min retssag mod Kris Jenner og hendes døtre Kim, Khloe og Kylie, som starter om 13 dage," sagde hun i et tweet. "Da de fik mit nummer 1 hitshow dræbt tilbage i januar 2017, sårede det mig ikke kun økonomisk og følelsesmæssigt, det sårede mine smukke BØRN. Jeg tager dem i retten for at stå op for mine juridiske rettigheder og for at være et eksempel for mine børn på, at 'det, der er rigtigt, er rigtigt, det, der er forkert, er forkert.' Og det, de gjorde, var så forkert.

Anbefalede: