Shane West havde en hemmelig musikkarriere takket være 'A Walk To Remember

Indholdsfortegnelse:

Shane West havde en hemmelig musikkarriere takket være 'A Walk To Remember
Shane West havde en hemmelig musikkarriere takket være 'A Walk To Remember
Anonim

Der er ingen mangel på fans, der spekulerer på, hvad der skete med Shane West efter A Walk To Remember. Manden var en absolut hjerteknuser. Ikke alene blev Mandy Moore lidt forelsket i ham, men det samme gjorde alle andre, der så Adam Shankman-filmen. På så mange måder var Shane den ideelle romantiske hovedrolle til filmen baseret på en Nicholas Sparks-roman.

A Walk To Remember er bredt set som en af de bedste Nicholas Sparks-film, men det gjorde ikke ligefrem Shane West til et kendt navn. Men han er fortsat med at optræde i mellem en hemmelig musikkarriere…

Why Shane West blev medvirkende i 'A Walk To Remember'

Shane West fort alte Vulture, at grunden til, at han gik op for rollen som Landon Carter i A Walk To Remember, egentlig skyldtes, at han havde brug for et job. Han var mere eller mindre i starten af sin karriere, og chancen for at spille den romantiske hovedrolle i en Nicholas Sparks-historie var for god til at lade være.

"Jeg tror ikke, jeg var særlig kræsen på det tidspunkt, men jeg havde den luksus at være med i et tv-program på det tidspunkt, der hed Once and Again. Jeg havde lavet to teenagefilm før A Walk to Remember det, for studiefilm, gjorde det bare ikke så godt, økonomisk. Jeg elskede Nicholas Sparks-historien; jeg elskede straks instruktøren, Adam Shankman. Jeg kendte selvfølgelig til Mandy Moore, men jeg kendte ikke til hende som skuespillerinde, " forklarede Shane.

"Du ville ikke lave for mange teenagefilm og ikke have dem til at gøre det godt. Men denne var så speciel i historie og indhold. Adam sagde noget med det samme i slutningen af projektet, "Værste- I tilfælde af scenarie bragte vi castet sammen. Du skal bare vide, at I alle sammen har lavet en fantastisk film. Om nogen ser den eller ej, er ligegyldigt. Bare vær stolt af det, I gjorde.' Og det er sådan set vores tanker, der går ind i det. Det var en fantastisk historie, og den fortjente at blive fort alt. Men vi vidste selvfølgelig ikke, hvad der ville ske."

Shane Wests musik er i 'A Walk To Remember'

På mange måder var Shane den perfekte person til at spille den konstant rugende Landon Carter. Men fans ved måske ikke, at han var særlig egnet til rollen på grund af hans jagt på berømmelse som frontmand for et band i den evigt uhyggelige punkrock-genre.

"Det er endnu en grund til, at jeg tror, jeg fik [rollen]," forklarede Shane. "På det tidspunkt spillede jeg lidt af en grublende søn på Once and Again. Jeg havde et band, som jeg prøvede at få gang i. Jeg var altid til rock and roll og punkrock, så i overgangsperioden var det venlig af mig."

Mens Mandy Moore var kendt for musik (som var stærkt omt alt i A Walk To Remember), var der ingen, der vidste, at Shane også var nysgerrig på feltet. Et udsnit af Shanes arbejde blev dog vist i filmen, efter at instruktøren fik nys om, hvad Shane lavede.

"Mit lille band dengang hed Average Joe, men vi spillede bare for sjov. Intet var ophavsretligt beskyttet. Da vi skrev denne sang ["So What Does It All Mean?"] og soundtracket accepterede det, vi kunne ikke få rettighederne til Average Joe, og vi havde ingen idé om, hvad vi skulle navngive os selv i løbet af de 24 timer at gøre det. Så vi smed bare vores efternavne på det, [og] det ligner et advokatfirma Så hvis du dybest set ser på soundtracket, tror jeg, der står West, Gould, Fitzgerald eller sådan noget, som bare er vores efternavne. Senere ændrede vi [vores navn] til Jonny Was. Men det fede ved det var Jeg vidste, at Mandy fik musik på soundtracket. Jeg vidste, at det var en del af aftalen - som hun burde. Jeg tog en sang op, jeg havde skrevet og troede, den ville fungere til filmen, alt efter om de ville have den slags stil. af musik eller ej. De sagde: "Se, vi elskede demoen, men du skal bruge pengene på at producere det rigtigt, og jeg kan ikke love dig noget. Selv når du bruger t penge, vi kan stadig ikke acceptere dem.' Vi kastede terningerne, tog op til Oakland, og vi optog med Sandy Pearlman, som er berømt fra Blue Öyster Cult-dagene. [Vi] fik den produceret ordentligt, og vi fik en guldplade ud af den, så det er ret pænt."

Sangen endte på soundtracket og var endda med i filmen, da Landon trak op i Mustangen for at sløre barnet i begyndelsen af historien.

"Der er et øjeblik, hvor du kan høre høj rockmusik, før jeg slår bilnøglerne fra. Det er sangen. Det er Adam, der gør det. Det behøvede han ikke at gøre. De kunne bare have slået den på soundtrack som en sang, som ingen hørte."

Hvilket band var Shane West i?

Efter Shane og hans bandkammerater forvandlede Average Joe til Jonny Was, fandt de hurtigt ud af, at det ikke var den nemmeste vej at forfølge en musikkarriere. I stedet ville Shane bruge mere tid på skuespil. Selvom han fandt sig selv i et andet band…

"Virkeligheden satte ind. Vi blev til Jonny Was, og jeg begyndte at arbejde på ER, og omkring det præcise tidspunkt havde jeg lavet en film kaldet What We Do Is Secret, der var baseret på dette old-school punk-rock-band kaldet Germs. I virkeligheden sluttede jeg mig faktisk til dem. De fandt sammen igen, og jeg begyndte at synge for dem i formentlig fem eller seks år [indtil 2009]. Vi turnerede rundt, og det var ret vildt. Det var meget underjordisk, og ER var meget imødekommende, selvom de nok ikke vidste halvdelen af tiden, at jeg ville stikke af og spille et show. Men det var sådan en fantastisk oplevelse. En dag bliver jeg nødt til at skrive om det, men det kurerede på en måde mine pop-punk-forhåbninger på det tidspunkt."

Anbefalede: