Hvad Shane West har lavet siden 'A Walk To Remember

Indholdsfortegnelse:

Hvad Shane West har lavet siden 'A Walk To Remember
Hvad Shane West har lavet siden 'A Walk To Remember
Anonim

This Is Us er et af de mest spændende tv-dramaer i de seneste par år, og Mandy Moore er i øjeblikket gravid og optager en ny sæson. År før Mandy Moore spillede hovedrollen som Rebecca Pearson, var hun med i den romantiske film A Walk To Remember med Shane West.

Efter at have spillet hovedrollen i den succesrige Nicholas Sparks-film, hvad har Shane West så lavet? Folk hører ikke meget fra ham i disse dage, selvom han har arbejdet ret regelmæssigt siden hans tur som Landon i den hjertevarme film. Lad os tage et kig på, hvor hans karriere gik fra filmen fra 2002.

Making Music

Nogle sjove film fra 2000'erne klarede sig dårligt økonomisk, men A Walk To Remember var en succes. Derefter påtog West sig ikke et væld af hovedroller, men hans opmærksomhed var fokuseret på endnu en kreativ forfølgelse.

Shane West var med i bandet Jonny Was, og det lyder som om, musik var en stor del af hans liv både før, under og efter han optog filmen A Walk To Remember.

I et interview fra 2003 med Buffalo News t alte han om, at han havde nogle indie-film, som han kunne være en del af, men han var begejstret for sit band. Han sagde: "Jeg vil måske lave et par uafhængige i januar. Jeg ville tage en pause og fokusere på bandet. Vi har ret stramme sange. Jeg er seriøs omkring det, og de er bestemt seriøse omkring det."

shane vest
shane vest

Han t alte også om bandets tidligere navn, Average Joe. West forklarede: "Vi plejede at blive kaldt Average Joe. Average Joe var bare gennemsnitlig, så typisk for en titel, at da vi forsøgte at beskytte den, fik vi problemer, fordi der dybest set var for mange bands, tøjfirmaer og alt det der" blev også kaldt Average Joe. West skrev en melodi "om en hjemløs person" i B altimore, og det blev navnet på bandet.

Det lyder som om, Shane West var glad for at tage lidt af en time-out fra skuespilbranchen, så han kunne lave musik, og fans er glade for at vide, at han lavede det, han elskede.

En mislykket film

Selvfølgelig har ingen succeser hele tiden, og da West gik over til at producere, gik det ikke så godt.

Shane West var en executive producer på en film, der slet ikke endte med at klare sig særlig godt.

Ifølge Nicki Swift fortæller filmen What We Do Is Secret historien om Germs, et punkband fra Los Angeles. Det giver mening, at West ville have involveret sig i projektet, da han har spillet i mange bands og bestemt er i musikverdenen. Desværre var det en fiasko. Nicki Swift påpeger, at filmen indtjente lidt mere end $58.000 glob alt. West endte med at spille hovedrollen i filmen som Darby Crash.

Andre roller

I 2003 spillede Shane West hovedrollen som Tom Sawyer i The League of Extraordinary Gentlemen.

Efter den film påtog han sig et par andre filmroller, men intet er for mindeværdigt. West gjorde det lidt bedre på tv, idet han spillede Michael på Nikita fra 2010 til 2013 og John Alden på Salem fra 2014 til 2017.

West fort alte Collider.com, at han elskede at arbejde på Nikita og følte, at det var et spændende projekt at være en del af. Han sagde: "Jeg så på andre tv-shows. Det var den første pilotsæson, som jeg var en del af, siden jeg gjorde Once & Again. Jeg var ikke sikker på, om jeg overhovedet ville. Jeg ville bare ind der og se, hvad der foregik, fordi så meget på fjernsynet har ramt af på det seneste, og filmverdenen er faldet fra hinanden, på mange måder i verden, og forsøgt at komme sig. Det er derfor, du ser så mange fantastiske skuespillere og så mange film skuespillere på tv nu. Skrivningen er bedre, og den virker bare."

Selvfølgelig, eftersom fans elskede at se Moore og West i A Walk To Remember, er der et naturligt næste spørgsmål: Ville han have en rolle i This Is Us? Ifølge en UPI-historie fra 2019 sagde han, at det helt sikkert kunne ske, men at det skulle føles som det "rigtige" at gøre. Han sagde: "Jeg føler, at hvis det var rigtigt [ville jeg gøre det]… så skulle det være den rigtige måde at gøre det på. Jeg er 100 procent interesseret. Vi har faktisk t alt om det, men du ville vil have det til at være noget særligt. Jeg ville ikke gøre det] bare for at komme ind, men [jeg vil have] noget, der går et sted hen."

Det er fedt at lære mere om, hvad Shane West har lavet siden sin hovedrolle i A Walk To Remember. Selvom han har set en vis succes, som hans tv-roller på Nikita og Salem og hans tid med hans band Jonny Was, producerede han også en film, der ikke klarede sig godt i billetkontoret. Wests karriere er en stor lektion i, hvordan alle oplever op- og nedture, og det er okay, så længe nogen søger efter mening og lykke i det, de gør.

Anbefalede: