10 af King Princess' bedste Instagram-outfits

Indholdsfortegnelse:

10 af King Princess' bedste Instagram-outfits
10 af King Princess' bedste Instagram-outfits
Anonim

Mikaela Strauss, kendt under sit kunstnernavn, King Princess, er en utrolig talentfuld musiker. King Princess er en indie popsangerinde, der skaber fantastisk musik, producerer for andre musikere og skriver sine egne sange. Hendes musik kredser ofte om hendes kærlighedsliv og har gjort et betydeligt indtryk på hendes LGBTQ+-fans, da mange af hendes sange handler om at navigere i livet som medlem af det fællesskab.

King Princess er en ekstremt talentfuld kunstner i mange egenskaber, og hendes modesans viser, at det er sandt. Hendes Instagram er oversvømmet med billeder, der viser hendes sans for stil, hvilket helt sikkert vil inspirere alle, der ser dem. Fortsæt med at læse for at se 10 af King Princess' 10 bedste Instagram-outfits.

10 Læder

Dette fotografi af King Princess blev lagt på hendes Instagram og viser ikke kun et fantastisk udseende, men også hendes kærlighed til Cher. Dette outfit består af en overdimensioneret, sort læderjakke, parret med en enkel, hvid t-shirt under.

Detaljerne og tilbehøret i dette outfit er det, der bringer det til live, inklusive guldhalskæden, solbrillerne med små indfatninger og den sorte baseballhat med ordet "Cher" skrevet henover.

9 Calvin Klein

Outfittet vist på dette Instagram-billede viser et af King Princess' looks til et show. Den viser et af hendes mere simple outfits, som tilfældigvis også er i hendes signaturstil, bestående af en almindelig, hvid tanktop, Dickies-bukser og Calvin Klein-bokserbukser, der er let slidte højtaljede.

Dette almindelige look blev forstærket med nogle detaljer som rhinsten på hendes bukser og et par sorte, små solbriller.

8 Lacoste

KP postede dette billede, der viser hendes lufthavnsstil. Rejselooket var komplet med en oversize sweater og et ikonisk par enorme solbriller. De firkantede solbriller i skildpaddeskal dækker næsten hendes ansigt fuldstændigt og skaber en cool stemning.

Sweateren, en Lacoste, rød, grøn og blå stribet del, er enkel, men tilføjer nok detaljer til at gøre dette look komplet. Denne lufthavnspåklædning fungerer bestemt, og King Princess' Instagram viser, at hun fortsætter med at bære disse briller ret ofte.

7 Sparkles

King Princess har været stjernen i mange fotoshoots, og den, der er vist på hendes Instagram her, viser et af hendes bedste outfits til dato. Dette look, som blev optaget til forsiden af Wonderland magazine, viser KP's sans for stil fejlfrit.

Outfittet på billedet består af en glitrende, sølvbh-top, parret med et par beige, plaid bukser, der tilføjer et andet element til looket. King Princess bærer ingen smykker og har et simpelt makeup-look, hvilket gør bukserne og toppen til det centrale fokus.

6 SNL

King Princess fik sin Saturday Night Live-debut i 2019, og tøjet til hendes sæt på showet var utroligt.

Den på dette Instagram-billede viser, hvad der ser ud til at være et skræddersyet outfit til sangeren, bestående af en langærmet, mesh-skjorte med rullekrave, parret med et par bukser i samme farveskema som toppen. Outfittet blev lavet komplet med tilføjelsen af tykke, lagdelte kædehalskæder.

5 Stephan Colbert

På et andet talkshow bar King Princess et mere dristig outfit med lyse farver. Dette look, som King Princess havde under sin optræden på The Late Show med Stephen Colbert, består af en unik, korset-stil, knappet top i en klassisk rød.

Hun parrede den sjove top med et lige så dristige par bukser, en hvid buksestil med en perledetalje på siden. Sangerinden bar rød læbestift og simpel makeup til dette outfit, hvilket skabte et perfekt fashion statement.

4 T-shirt

Dette look fra King Princess kombinerer enkelt og dekadent perfekt. Outfittet består af en baggy, oversized grafisk t-shirt, parret med et par fantastiske bukser. Bukserne er farveblokerede, med den ene side en metallisk pink, og den anden hvid.

Disse bukser tilføjer så meget karakter og detaljer og sammen med den relativt almindelige skjorte gør dette til et utroligt unikt og vidunderligt look, der passer perfekt til King Princess' persona og stil.

3 Bulls

Instagram-opslaget, der vises her, er et billede af kong prinsesse på scenen under en af hendes turnéer, som var fyldt med fantastiske outfits og kostumer til hendes optrædener. Dette look minder om KP's klassiske stil, en tanktop og Dickies, men er piftet op her.

Toppen er faktisk en Chicago Bulls-trøje, og de sorte bukser er ledsaget af tilbehør som et stort, sort bælte og kæder.

2 mavekæder

Dette Instagram-billede fra King Princess er et råb til en af hendes stylister, som med succes skabte et origin alt look fra Miss King. Outfittet er et sammenhængende sort ensemble, der består af en sort, cropped tanktop, svarende til den stil, som KP ofte bærer, parret med, hvad der ser ud til at være silkebukser.

Disse enkle stykker blev dekoreret med tilføjelsen af mavekæder, der drapererer over bukserne, hvilket skaber et unikt outfit. KP postede billedet med billedteksten: "Savanja klæder mig i fine silke, jeg er så vild med hendes inkorporering af mavekæder i mit liv!"

1 Balenciaga

King Princess bragte højmoden i spil med dette ikoniske look. Outfittet vist på dette billede er stilfuldt og sofistikeret, men også utroligt sjovt.

Modeerklæringen her er vellykket, da KP parrede en hot pink blazer med fantastiske skulderpuder, som hun har på som kjole, med gennemsigtige Balenciaga-tights. Kombinationen af disse to statement-stykker kolliderer ikke, men fungerer så godt sammen og udgør en fantastisk duo.

Anbefalede: