Hvad skete der med 'The Mentalist'-stjernen Robin Tunney?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med 'The Mentalist'-stjernen Robin Tunney?
Hvad skete der med 'The Mentalist'-stjernen Robin Tunney?
Anonim

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der skete med den person? Du ved, den der altid er på spidsen af din tunge? Hollywood er et sted i konstant forandring, og folk kommer og går hurtigt. Uanset om det er nogen fra et populært tv-program, fra en film, du elsker, eller fra tabloidfoder, har vi en tendens til at miste overblikket over nogle mennesker.

Robin Tunney var genial på The Mentalist, og hun har haft travlt, siden hun medvirkede i hitshowet. Faktisk har hun holdt det nede på sættet og gården, siden den viste sluttede tilbage i 2016.

Lad os kaste lys over Robin Tunney og se, hvad hun har lavet, siden hendes hitserie sluttede.

Robin Tunney var fantastisk på 'The Mentalist'

Fra 2008 til 2015 spillede skuespillerinden Robin Tunney karakteren Teresa Lisbon i hitserien The Mentalist. Skuespillerinden havde opnået masser af succes, før hun landede i showet, men denne serie tog virkelig tingene til et andet niveau, efter at den blev en kæmpe succes.

Da serien nærmede sig sin afslutning, udtrykte Tunney glæde over, at serien og dens karakterer fik en ordentlig slutning.

"Jeg føler lidt, at jeg har fået [mit ønske], at vi faktisk har fået en endelig sidste sæson, og de kan binde alt. Det er virkelig usædvanligt, og jeg ved, at vi sætter det i seng på en ordentlig måde. For det har været et rigtig langt løb. Og fansene er virkelig knyttet til disse karakterer. Det føler jeg mig heldig med. Jeg er bare rigtig glad for, at vi får en rigtig slutning. Du får mætte karaktererne og dig selv, at der er en solid slutning på historien," sagde hun.

Det er en del år siden, at skuespillerinden var med i programmet, og heldigvis har hun haft travlt både på den store og lille skærm.

Tunney har været i shows som 'The Fix'

I betragtning af den succes, hun var i stand til at finde ud af The Mentalist, giver det mening, at fans forventer, at Robin Tunney fortsætter med at medvirke i projekter på det lille lærred.

Siden slutningen af The Mentalist i 2015 har Tony deltaget i flere forskellige projekter. Hun har været med i Love og på Insatiable, og i 2019 fik hun en hovedrolle i serien The Fix.

Da han diskuterede serien med The Chicago Tribune, sagde Tunney: "Det er stressende at introducere noget nyt til verden. Man vil virkelig gerne have, at alle kan lide det, men jeg tror, folk nyder det. Det er skabt af kvinder. Marcia Clark åbenbart skabte det. Jeg tror, hun og Liz (Craft) og Sarah (Fain) skrev en anden slags kvinde, end en mand ville have. Karakteren er i 40'erne, men hun er stadig vital."

efter blot en enkelt sæson i luften, blev The Fix annulleret af ABC.

"The Fix er ikke længere med på ABC: Netværket har annulleret den Marcia Clark-producerede juridiske thriller efter en sæson, har TVLine erfaret. Seriens debut i marts trak 4,4 millioner seere og en demo-rating på 0,7 med TVLine-læsere giver premieren en gennemsnitlig "B"-karakter," rapporterede TV Line.

Tingene gik ikke ud i det show, men heldigvis har Robin Tunney også været involveret i en række projekter på det store lærred.

Robin Tunney har også arbejdet på den store skærm

Efter primært at have flyttet sit fokus til tv, mens hun startede på The Mentalist, var fans begejstrede for at se Robin Tunney komme tilbage til det store lærred for at deltage i en række forskellige projekter.

Hun har været med i film som Looking Glass, Monster Party og Horse Girl, som var en Netflix-udgivelse med Alison Brie i hovedrollen.

Som det ser ud lige nu, har skuespillerinden ingen film- eller tv-projekter i kø. Det betyder ikke, at hun ikke vil vende tilbage til skuespil på et tidspunkt, men snarere, at hun bare ikke har noget på tryk i øjeblikket.

Skuespillerinden fokuserer dog sin tid på at opdrage sine to børn.

I 2020 fødte hun sit andet barn, og hun tog til sociale medier for at annoncere.

"Vi er glade for at kunne præsentere dig for Colette Kathleen. Oscar er nu en storebror. Jeg fødte den 8. januar, og vores hjerter er blevet større, mens vores hvile er skrumpet betydeligt. Dette fyrværkeri kom ud med et tykt hoved af jordbærblondt hår, klar til at overtage verden. newborn babygirl," skrev hun.

Robin Tunney har haft en vidunderlig karriere i underholdningsindustrien, og fans kan ikke vente med at se, hvad hun gør næste gang.

Anbefalede: