Disse 10 Angelina Jolie-film indtjente over $100 millioner

Indholdsfortegnelse:

Disse 10 Angelina Jolie-film indtjente over $100 millioner
Disse 10 Angelina Jolie-film indtjente over $100 millioner
Anonim

Lige siden Hollywood-stjernen Angelina Jolie blev berømt i 90'erne, har hun været en fast bestanddel i filmindustrien. I løbet af sin karriere medvirkede skuespillerinden i adskillige berømte og elskede film - men også et par stykker, der ikke blev modtaget, blev ikke særligt godt modtaget.

I dag tager vi et kig på de live-action-film med Angelina Jolie i hovedrollen, der tjente over 100 millioner dollars ved billetkontoret. Fra Lara Croft: Tomb Raider til Eternals - fortsæt med at rulle for at se, hvilken af hendes film der er på førstepladsen!

10 'Beowulf' - Box Office: $196,4 millioner

Fantasy-actionfilmen Beowulf fra 2007 sparker listen i gang. I den portrætterer Angelina Jolie Grendel, og hun spiller sammen med Ray Winstone, Anthony Hopkins, John Malkovich, Robin Wright og Brendan Gleeson. Filmen er baseret på det gamle engelske episke digt af samme navn - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb. Beowulf endte med at tjene 196,4 millioner dollars ved billetkontoret.

9 'Gone In 60 Seconds' - Box Office: $237,2 Million

Næste på listen er action-tyverifilmen fra 2000 Gone in 60 Seconds, hvor Angelina Jolie spiller Sara "Sway" Wayland. Udover Jolie har filmen også Nicolas Cage, Giovanni Ribisi, Delroy Lindo, Will Patton og Christopher Eccleston i hovedrollerne. Gone in 60 Seconds er en genindspilning af filmen fra 1974 af samme navn - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Filmen endte med at tjene 237,2 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'Lara Croft: Tomb Raider' - Box Office: $274,7 millioner

Lad os gå videre til action-eventyrfilmen Lara Croft: Tomb Raider fra 2001. I den portrætterer Angelina Jolie den titulære karakter, og hun spiller sammen med sin far Jon Voight samt Iain Glen, Noah Taylor og Daniel Craig.

Filmen er baseret på Tomb Raider-videospilserien - og den har i øjeblikket en vurdering på 5,8 på IMDb. Lara Croft: Tomb Raider endte med at tjene 274,7 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'The Tourist' - Box Office: $278,3 millioner

Den romantiske thrillerfilm fra 2010 The Tourist, hvor Angelina Jolie portrætterer Elise Clifton-Ward, er den næste. Udover Jolie har filmen også Johnny Depp, Paul Bettany, Timothy D alton, Steven Berkoff og Rufus Sewell i hovedrollerne. The Tourist er en genindspilning af den franske film Anthony Zimmer fra 2005 - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,0 på IMDb. Filmen endte med at tjene 278,3 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'S alt' - Box Office: $293,5 millioner

Næste på listen er action-thrillerfilmen S alt fra 2010. I den spiller Angelina Jolie Evelyn S alt, og hun spiller sammen med Liev Schreiber, Chiwetel Ejiofor og Andre Braugher. Filmen følger en kvinde, der er anklaget for at være en russisk soveagent - og den har i øjeblikket en 6.4 rating på IMDb. S alt endte med at tjene 293,5 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'Ønskes' - Box Office: $342,5 millioner

Action-thrillerfilmen Wanted fra 2008, hvor Angelina Jolie spiller Fox, åbner top fem på dagens liste. Udover Jolie har filmen også James McAvoy, Morgan Freeman, Terence Stamp, Thomas Kretschmann og Common. Wanted er baseret på tegneserieminiserien af samme navn - og den har i øjeblikket en 6,7-bedømmelse på IMDb. Filmen endte med at tjene 342,5 millioner dollars ved billetkontoret.

4 'Eternals' - Box Office: $402,1 Million

Lad os gå videre til superheltefilmen Eternals fra 2021. I den spiller Angelina Jolie Thena, og hun spiller sammen med Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Kit Harington og Salma Hayek.

Filmen er baseret på Marvel Comics-løbet af samme navn - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Eternals endte med at tjene 402,1 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Mr. & Mrs. Smith' - Box Office: $487,3 millioner

Den romantiske actionfilm fra 2005, Mr. & Mrs. Smith, åbner top tre på dagens liste. I den spiller Angelina Jolie Jane Smith, og hun spiller sammen med Brad Pitt, Vince Vaughn, Adam Brody og Kerry Washington. Filmen følger et ægtepar, der erfarer, at de begge er snigmordere - og den har i øjeblikket en vurdering på 6,5 på IMDb. Mr. & Mrs. Smith endte med at tjene 487,3 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'Maleficent: Mistress Of Evil' - Box Office: $491,7 Million

Den andenplads på dagens liste er fantasyfilmen Maleficent: Mistress Of Evil fra 2019. I den portrætterer Angelina Jolie Maleficent, og hun spiller sammen med Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Ed Skrein og Michelle Pfeiffer. Filmen er en efterfølger til Maleficent fra 2014 – og den har i øjeblikket en vurdering på 6,6 på IMDb. Maleficent: Mistress Of Evil endte med at tjene 491,7 millioner dollars ved billetkontoret.

1 'Maleficent' - Box Office: $758,5 millioner

Og endelig afslutter listen på førstepladsen fantasyfilmen Maleficent fra 2014. Selvom Angelina Jolie helt sikkert har gjort meget siden udgivelsen af filmen, er den stadig hendes største billetkontorsucces. Filmen fortæller historien om Torneroses antagonist, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,0 på IMDb. Maleficent endte med at tjene hele $758,5 millioner ved billetkontoret.

Anbefalede: