Hvor meget tjener Rachel Brosnahan på 'The Marvelous Mrs. Maisel

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener Rachel Brosnahan på 'The Marvelous Mrs. Maisel
Hvor meget tjener Rachel Brosnahan på 'The Marvelous Mrs. Maisel
Anonim

På dette stadie er få tv-udsendelser så solide som The Marvelous Mrs. Maisel. Showet har skabt overskrifter af en række årsager gennem årene. Alex Bortseins stemmeskuespil har stjålet overskrifter, et slagsmål, der brød ud, skabte helt sikkert buzz, og castingen af Milo Ventimiglia sendte fans i vanvid. Uanset hvad der er sket, er serien forblevet fantastisk.

Rachel Brosnahan er hovedrollen i showet, og hun har været i stand til at tjene penge, mens hun har spillet den elskelige Midge. En lønstigning efter sæson to tog tingene til et andet niveau, og vi har detaljerne nedenfor!

'The Marvelous Mrs. Maisel' Is A Hit Series

Siden debuten i 2017 har The Marvelous Mrs. Maisel været et fantastisk show, der har budt på fantastisk forfatterskab og enestående skuespil.

Rachel Brosnahan kunne ikke have været en bedre egnet til at spille hovedpersonen, og hun er en stor grund til, at showet har været en succes.

Fjerde sæson er officielt i gang, og fans følger med i alle de ændringer, som Midge gennemgår i sit professionelle liv.

Da han t alte til Parade om karakterens skifte, sagde Brosnahan: "Midge opdager nyt talent; en ny passion. I anden sæson er hun ved at finde ud af, hvordan det når folk. I den tredje sæson forsøger hun at finde ud af hvordan man gør det til en karriere. I fjerde sæson bed karrieren hende på en eller anden måde, og hun forsøger nu at finde ud af, hvem hun er inden for alt det her rum, hun har skabt til sig selv. Hun vil blive ved med at skabe det ud."

Det har været et fantastisk show indtil videre, og seriens succes har helt sikkert styrket Brosnahans bankkonto.

Rachel Brosnahan tjente gode penge fra starten

Når det kommer til at medvirke i et hitshow, er hovedstjernens løn ofte en snak for fans. De største tv-programmer har bet alt deres stjerner en formue, og nogle skuespillere tjener endda omkring 1 million dollars pr. afsnit. Naturligvis er fans blevet nysgerrige efter den løn, som Rachel Brosnahan har trukket ned på showet.

Nøjagtige tal for tidligere sæsoner kendes ikke, men der er spekulationer om, at hun tjente omkring $100.000 pr. afsnit. Dette stammer fra en rapport om stjernens mere opdaterede løn, som vi vil komme ind på om kort tid.

I de første to sæsoner havde rollebesætningen en mindre løn, og de var i stand til at genforhandle dette, da sæson tre nærmede sig, hvilket er ret standard praksis.

"Praksis har været anvendt af broadcast-netværkene i årtier, med NBC's "This Is Us" som et nyligt eksempel, og er også blevet adopteret af streamingplatformene, illustreret ved de seneste lønstigninger efter sæson 2 for skuespillerne i Netflixs "Stranger Things" og '13 Reasons Why'," skriver Page Six.

Heldigvis, da det blev tid til at få en større løn, var Rachel Brosnahan i stand til at tage tingene til et andet niveau.

Brosnahan tjener nu 300.000 USD pr. afsnit

"Ingen ville kommentere, men jeg hører, at Brosnahan vil mere end tredoble sin tidligere løn og tjene omkring 300.000 USD for en episode i den kommende tredje sæson. Hun var mindre kendt end sine medstjerner i starten, og jeg høre, hun skulle til audition til rollen, hvilket siden har gjort hende til et kendt navn (og en SNL-vært). Ud over sin løn hører jeg, at Brosnahan er klar til at få et stykke af seriens backend blandt andet, " Deadline rapporteret.

Dette var en massiv lønforhøjelse for skuespillerinden, og hun tjente hver eneste krone, der var knyttet til hendes kontrakt. Denne rapport bekræfter, at hun tjente omkring 100.000 USD pr. afsnit før lønsummen.

Ikke kun fik Brosnahan en lønforhøjelse, men det fik medspilleren Tony Shalhoub, der allerede har tjent en formue på tv.

Per deadline, "Shalhoub var en meget dygtig skærm- og sceneskuespiller, en tre gange Emmy-vinder, da han blev castet i The Marvelous Mrs. Maisel, så han startede højere på lønskalaen. Jeg hører, han får en betydelig lønstigning til mere end $250.000. Borstein er stadig ved at færdiggøre sin aftale, men jeg hører, at hun vil ende i et lignende interval."

Det er vigtigt at bemærke, at dette blev rapporteret tilbage i 2019, og med en femte og sidste sæson, der er bekræftet, er det muligt, at Brosnahan kunne få et større skud i løn for sin sidste tur som Midge.

The Marvelous Mrs. Maisel har været en triumf på den lille skærm, og det er dejligt at se, at dets stjerner tjener en formue for deres tjenester.

Anbefalede: