Hvor meget tjener Evan Rachel Wood for 'Westworld'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget tjener Evan Rachel Wood for 'Westworld'?
Hvor meget tjener Evan Rachel Wood for 'Westworld'?
Anonim

Når det kommer til unikke tilbud på den lille skærm, er få shows tæt på at matche, hvad Westworld har lavet siden debuten. Takket være at det er noget anderledes med et fantastisk cast, har showet fundet et betydeligt publikum og har sendt tre succesrige sæsoner, hvoraf en fjerde er på vej.

Evan Rachel Wood er stjernen i showet, og hun har gjort det ganske godt for sig selv økonomisk, siden hun fik hovedrollen. Hun tjente store penge i starten, men hun har også fået en pæn og vigtig lønstigning.

Lad os se, hvor meget Evan Rachel Wood har tjent på Westworld !

Hun startede med omkring $100.000 pr. afsnit

evan rachel wood westworld
evan rachel wood westworld

At få en rolle i et show uden for standard-tv-kanaler kan komme med en masse frynsegoder, herunder at få en betydelig løn for at få tingene i gang. Dette er ikke altid tilfældet, men en etableret kunstner kan komme ind og tjene store penge med det samme. Dette var tilfældet for Evan Rachel Wood, der startede omkring $100.000 pr. afsnit, da hun begyndte sin tid på Westworld.

Før Evan Rachel Wood fik sin ledende rolle på Westworld, var Evan Rachel Wood et etableret navn i branchen, der havde arbejdet i årevis. Hun begyndte sit arbejde på tv tilbage i 90'erne og ville til sidst gå over til film. Gennem årene har kunstneren stablet kreditter i projekter som Thirteen, The Wrestler, True Blood og mere. På grund af dette var fans spændte på at se, hvad hun kunne gøre i en serie, der så hende som hovedrollen.

Så stor som hendes oprindelige løn var, ville det til sidst være tid til, at rollebesætningen kom til forhandlingsbordet for at få flere penge. Dette er ret almindeligt i branchen, da et shows popularitet kan have en dyb indvirkning på en kunstners pengepung, især jo længere et show fortsætter med at trives.

Den blev stødt op til $250.000

evan rachel wood westworld
evan rachel wood westworld

Efter at have trukket omkring $100.000 pr. episode af Westworld, før sæson 3 gik i gang, var rollebesætningen i stand til at forhandle sig frem til en højere løn for det primære medvirkende. Dette kom hurtigt med nyheder, da lønspringet ikke var et lille spring af fantasien.

Ifølge ET ville Evan Rachel Wood og de primære rollebesætninger blive ramt op til $250.000 pr. episode af showet. Dette var en kæmpe lønstigning for alle, og det beviste, at showet var et hit, og at netværket havde den største tillid til, at projektet fortsat trækker et stort publikum. Dette er, hvad der sker, når et unikt show lander den perfekte rollebesætning og fortæller en fantastisk historie.

Selv om der er kunstnere på andre shows, der tjener flere penge end dette, er der ingen tvivl om, at de fleste kunstnere ville gøre næsten hvad som helst for denne type penge. Det er allerede en fjer i hatten at være med i et show, der rent faktisk kommer til tv, men vedvarende succes er sjælden. Tak til holdet for at bringe den succesrige Westworld til live på den lille skærm.

Nu, mens selve lønnen er imponerende, er det vigtigste at bemærke her, at det endelig gjorde tingene lige mellem de optrædende i showet.

Hun lavede endelig lige så meget som fyrene på showet

evan rachel wood westworld
evan rachel wood westworld

Der er blevet gjort meget om lønforskellen, der kan findes i både underholdning og den normale arbejdsstyrke, og at få de kvindelige Westworld-stjerner på samme lønskala som deres mandlige kolleger var en kæmpe gevinst her. Der skulle ikke have været et hul i første omgang, men der blev til sidst gjort fremskridt.

Når de t alte om deres løn, ville andre Westoworld-stjerne, Thandie Newton, sige: "Lad os se det i øjnene, det er ikke en ny bevægelse. Det har stået på siden suffragetter. [Men] for mig var det bare en lettelse faktisk at komme til et punkt, hvor jeg ikke behøvede at spørge, og jeg ikke behøvede at kæmpe for, hvad der skulle være en retmæssig gave fra en, der værdsætter og værdsætter dig.”

Wood ville selv sige: "Jeg har aldrig fået det samme bet alt som mine mandlige kolleger. Jeg tror, jeg lige nu er til det punkt, hvor jeg får det samme i løn som mine mandlige medspillere."

“Jeg fik lige at vide, 'hey, du får ligeløn.' Jeg blev næsten følelsesladet,” fortsatte hun.

Forhåbentlig er denne sejr for castet noget, der vil forårsage en fortsat bølge af underholdning, der ikke vil se nogen lønforskelle mellem stjerner, der alle har fået deres plads ved bordet. Ikke alene hævede det Wood til $250.00 per episode, men det viste også, hvad der sker, når folk kæmper for det, de fortjener.

Anbefalede: