Her er hvad Leonardo DiCaprio og Jonah Hill gjorde, mens de boede sammen under 'Don't Look Up

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad Leonardo DiCaprio og Jonah Hill gjorde, mens de boede sammen under 'Don't Look Up
Her er hvad Leonardo DiCaprio og Jonah Hill gjorde, mens de boede sammen under 'Don't Look Up
Anonim

Fans kunne ikke undgå at bemærke de stjernespækkede under Netflix's 'Don't Look Up', som indeholdt folk som Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, og Jonah Hill.

Det var ikke så nemt at filme sammen, da Lawrence beskrev arbejdet med Jonah og Leo som et helvede. Derudover var det ikke nemt for Lawrence at filme impro-scener sammen med Jonah Hill på grund af hans hurtige vid og sjove under scener.

Med hensyn til Jonah Hill åbnede han op om oplevelsen sammen med W Magazine. Ifølge skuespilleren var det noget af en opgave, givet de omstændigheder, der foregår i verden.

Det gjorde det muligt for skuespilleren at komme tæt sammen med en bestemt medspiller, Leonardo DiCaprio, da de to boede sammen ude i Boston.

Vi tager et kig på, hvordan oplevelsen var for Hill, og hvordan det hele gik mellem de to.

Jonah Hill blev stjerneramt af skuespillerne i 'Don't Look Up'

Medvirken i Netflix' 'Don't Look Up' havde nogle af de allerbedste i branchen, fra Jonah Hill til Meryl Streep til Leonardo DiCaprio til Jennifer Lawrence og så mange andre.

Da hun t alte sammen med W Magazine, diskuterede Jonah Hill at arbejde sammen med så store stjerner i branchen. Han blev især slået, da han arbejdede sammen med en legende som Meryl Streep.

"Det var jeg bestemt, da jeg mødte Meryl. Måske gav jeg hende hånden et par gange. Så skulle vi med det samme have en super tæt dynamik. Jeg var spændt. Hun er så fantastisk: som person, som professionel, som kunstner. Hun var der og øvede efter jeg rejste. Hun var der før mig. Hun er ligesom i beast mode hele tiden, og cool. Vi ville snakke meget og hænge ud, så intimideringen forsvinder ret hurtigt."

Skuespilleren ville også omtale både Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio som "freaks", givet deres vanvittige talentniveau. Hill kunne ikke tro, hvordan Lawrence ville tale om TikTok et sekund, og derefter give en fandens præstation i scenen.

Som om livet ikke kunne blive sødere for skuespilleren, måtte han hygge sig sammen med Leo, når kameraerne ikke rullede.

Under optagelserne til 'Don't Look Up' boede Jonah Hill og Leonardo DiCaprio sammen i Boston

Jonah Hill var tilbøjelig til at arbejde med filmen af et par grunde. Selvfølgelig var rollebesætningen en stor del af det, selvom han derudover elskede Adam McKays arbejde på 'Stifbrødre' og kaldte det en af de største film nogensinde.

Skuespilleren ville også afsløre, at givet tiden i verden, var det hans øjeblik at være sjov igen.

I betragtning af at verden var låst, og restauranter ikke var åbne, besluttede Leo og Jonah at bo sammen ude i Boston. De to havde en fantastisk tid og nød bare de grundlæggende ting i livet som at se en film.

"Mens Leonardo DiCaprio og jeg var i lockdown, besluttede Leonardo DiCaprio og jeg at bo sammen i Boston. Vi kunne ikke gå på restauranter, så vi boede i et hus sammen og så tonsvis af film."

"Covid var forfærdeligt, men det fik mig til at omprioritere værdien af at være uærbødig og sjov."

Selvfølgelig kender de to hinanden og udvikler et forhold under 'The Wolf Of Wall Street'.

På grund af deres nærhed anbefalede Leo visse shows, som Hill var nødt til at se i deres tid sammen, selvom det ikke var hans stil.

Leonardo DiCaprio og Jonah Hill så adskillige film sammen, inklusive serien 'The Mandalorian'

I løbet af sin tid med Leo kom stjernen ud af sin komfortzone og så en Star Wars-serie, han aldrig ville se alene, 'The Mandalorian'.

Ifølge hans ord sammen med Variety blev han tvunget til at se serien på grund af DiCaprio.

“Leo fik mig til at se 'The Mandalorian', da vi lavede 'Don't Look Up', og det var som om, Baby Yoda var så sød, men jeg gav bare ikke et f--- fordi Jeg vidste ikke noget, det handlede om,” sagde Hill.

Hill ville yderligere indrømme, at han mere er en fantasy-fyr, der går ind i 'Game Of Thrones'. Skuespilleren indser, at han er for sent til festen.

"'Game of Thrones' er så sygt," sagde Hill. "Jeg ved, at det her er sjovt, for jeg er i 2012. Jeg ser bare tre afsnit ad gangen, som om man ville have ethvert show. Men jeg glemmer, at dette skete i re altid og var som en kulturel begivenhed."

Fans vil hævde, at Hill måske er bedre stillet til at holde sig til den nyere Disney+-serie, men i virkeligheden, hvis Leo ikke kunne få skuespilleren til at komme ind i det, så er der ingen chance for, at nogen kan det.

Anbefalede: