Leonardo DiCaprio mistede det fuldstændig under segmentet 'Don't Look Up Around The Table', da Jonah Hill gjorde dette

Indholdsfortegnelse:

Leonardo DiCaprio mistede det fuldstændig under segmentet 'Don't Look Up Around The Table', da Jonah Hill gjorde dette
Leonardo DiCaprio mistede det fuldstændig under segmentet 'Don't Look Up Around The Table', da Jonah Hill gjorde dette
Anonim

Adam McKay havde en stablet rollebesætning til sin rådighed under 'Don't Look Up', med personer som Jonah Hill, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep og Tyler Perry. På scenen havde de begavede skuespillere et enormt talent, især når det kom til deres impro-evner. Jennifer Lawrence havde en hård tid med Jonah Hill på grund af hans sjove evner under scener, mens Meryl Streep improviserede et telefonopkald 20 forskellige gange, hvor Adam McKay kaldte hver take hilarious.

Bag kulisserne voksede Jonah Hill og Leonardo DiCaprio sig tæt på hinanden under optagelserne. Deres kemi var på fuld visning under 'Don't Look Up Around The Table'-segmentet for EW, hvilket fik DiCaprio til at miste den fuldstændig over en enhed, der blev brugt af Jonah Hill.

Lad os tage et kig på, hvordan det hele gik, og hvordan fansene havde det med øjeblikket.

Leonardo DiCaprio og Jonah Hill brugte masser af tid sammen under optagelserne af 'Don't Look Up'

Takket være deres tidligere arbejde ved siden af hinanden, som i filmen, 'The Wolf Of Wall Street', havde Jonah Hill og Leonardo DiCaprio allerede et etableret forhold.

Derudover besluttede de under optagelserne til ' Don't Look Up ' at bo sammen, især i betragtning af de omstændigheder, der foregik i verden på det tidspunkt, midt i pandemien.

Sammen med W Magazine mindede Hill om den unikke oplevelse at bo sammen med sin medstjerne.

"Mens Leonardo DiCaprio og jeg var i lockdown, besluttede Leonardo DiCaprio og jeg at bo sammen i Boston. Vi kunne ikke gå på restauranter, så vi boede i et hus sammen og så tonsvis af film."

Hill ville også afsløre sammen med Variety, at DiCaprio tvang ham til at se 'The Mandalorian', Leo fik mig til at se 'The Mandalorian', da vi lavede 'Don't Look Up', og det var ligesom, Baby Yoda var så sød, men jeg var bare ligeglad, for jeg vidste ikke noget, det handlede om,” sagde Hill.

Det var helt sikkert en fantastisk oplevelse mellem de to - og derudover så vi deres åbenlyse kemi på fuld skærm under et særligt 'Around The Table'-segment på EW.

Leonardo DiCaprio mistede det fuldstændigt ved segmentet 'Don't Look Up Around The Table' på grund af Jonah Hills pruttemaskine

Det var en stjernebesat lineup under Entertainment Weekly's 'Around The Table'-segment, som indeholdt 'Don't Look Up'-stjernerne Jonah Hill, Adam McKay, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep og Tyler Perry.

Det var en fantastisk og interessant samtale blandt de medvirkende, der diskuterede deres tid i filmen, og hvad der skete bag kulisserne. Tingene ville dog tage en drejning, når Jennifer Lawrence t alte, da det så ud som om, en fra rollebesætningen passerede gas.

DiCaprio tabte det øjeblikkeligt og sagde: "Jeg vidste, at dette ville ske. Jeg hørte om det i går aftes, jeg er ved at være overstået, Jonah har en pruttemaskine."

Under outroen af segmentet ville DiCaprio fuldstændig bryde ud i latter, da Hill igen ville bruge sin pruttemaskine.

Jonah Hill ville diskutere årsagen til pruttemaskinen, mens han var på Jimmy Fallons 'Late Show', og sagde, at han syntes, det ville være sjovt at have de mest fancy Hollywood-stjerner i ét rum, mens han brugte det mest barnlige apparat under deres interview.

Taktikken virkede tydeligvis, da alle havde et godt grin, især Leo.

Fans på YouTube havde det sjovt med det øjeblik, der viste Leonardo DiCaprios lettere side

Fans omfavnede virkelig øjeblikket, da det endelig viste den lettere side af Leonardo DiCaprio, især i betragtning af hans seriøse karakter i de fleste film.

Jonah Hill var i stand til at afsløre sin lettere side, og fans i kommentarfeltet på YouTube spiste det fuldstændig op.

"Leonardo lader som om han er helt fancy, når han griner mest ud af alle lmao!"

"Jeg elsker, hvordan Leo siger til ham som et lille barn "Jonah har en pruttemaskine!"

"Jeg elsker, at det er det mest, Leo nogensinde har t alt om i et gruppeinterview, fordi han virkelig bekymrer sig om dette emne og ønsker at uddybe det specifikt og ikke om en filmrolle, der overhovedet ikke er væsentlig sammenlignet med hovedproblem!"

Jonah Hill blev tilføjet, og filmen gjorde bestemt tingene meget mere interessante. Selv Jennifer Lawrence ville nævne, at det var næsten umuligt ikke at knække, når det kom til Hills karakter i filmen, især når det kom til hans improviserede scener.

Alt i alt havde rollebesætningen en brag af at arbejde med filmen, og det inkluderer især DiCaprio. Forhåbentlig vil vi se Leo og Jonah sammen på en anden i den nærmeste fremtid.

Anbefalede: