Denne 'Bold And The Beautiful'-skuespiller sagsøgte den største tv-producent nogensinde

Indholdsfortegnelse:

Denne 'Bold And The Beautiful'-skuespiller sagsøgte den største tv-producent nogensinde
Denne 'Bold And The Beautiful'-skuespiller sagsøgte den største tv-producent nogensinde
Anonim

The Bold and the Beautiful (også almindeligvis kendt som B&B) er en populær tv-serie-sæbeopera på CBS-netværket. Det betragtes som et "søstershow" til en anden sæbeopera, The Young and the Restless, som har haft sin egen rimelige andel af rollebesætningshemmeligheder. The Bold and the Beautiful bliver stadig tv-transmitteret fra den første premieredato i marts 1987. Det er også den mest sete sæbeopera i hele verden med en estimering på 26,2 millioner seere. Stjernerne på The Bold and the Beautiful har også haft enorme succeser, siden de startede med sæbeoperaen.

Som serien har stået på, er skuespillere kommet og gået, og nye karakterer er blevet introduceret for at holde showet aktivt. Især én skuespiller valgte at forlade The Bold and the Beautiful cast for at deltage i en anden sæbeopera, Melrose Place. Men da disse planer ikke gik som planlagt, sluttede hun sig igen til rollebesætningen i The Bold and the Beautiful og sagsøgte Melrose Places producer, Aaron Spelling.

Hunter Tylo sagsøgte Aaron Spelling

I 1992 udviklede Aaron Spelling, som er en anerkendt tv-producer, en ny sæbeopera Melrose Place for at 'rivaler' andre sæbeoperaer såsom The Bold and the Beautiful og The Young and the Restless. Da Aaron tilbød Hunter Tylo en plads i programmet, forlod hun sin rolle som Dr. Taylor Hayes i 1996 og sluttede sig til Aaron Spellings sæbeopera Melrose Place i februar 1996.

Hunter blev castet til at spille rollen som Taylor McBride, der blev beskrevet som en "sexet vixen" og planlagt til at forføre og stjæle hendes tidligere elsker Peter Bruns (spillet af Jack Wagner, som har optrådt i The Bold and the Beautiful) væk fra sin kone, Amanda (spillet af Heather Locklear). Men tingene gik ikke som planlagt, og rollen som Taylor McBride blev omstøbt og skulle spilles, Lisa Rinna. Hvilket førte til, at Hunter aldrig fik muligheden for at spille karakteren. Hvad mange fans ikke ved er, hvorfor Hunter Tylo blev omcastet, og hvordan det førte til, at hun sagsøgte den store tv-producer Aaron Spelling.

Why Hunter Tylo sagsøgte Aaron Spelling

Kort efter Hunter Tylo blev castet som Taylor McBride i Melrose Place, fandt hun ud af, at hun var gravid. Hunter nævnte hendes graviditet for Aaron Spelling og de andre producere, hvilket førte til et skænderi og Hunters kontrakt om sæbeoperaen blev afsluttet og omarbejdet Lisa Rinna til at spille Taylor McBride. Årsagen er, at Hunter ikke ville være i stand til at spille rollen på en overbevisende måde på grund af vægtøgningen fra hendes graviditet.

Hunter Tylo hyrede en advokat, som foreslog, at hun anlagde sag om graviditetsdiskrimination, uretmæssig opsigelse og kontraktbrudssøgsmål mod Aaron Spelling. Hunter og hendes advokat hævdede, at et kompromis kunne være blevet opfyldt for Hunter for at beholde rollen som Taylor McBride. Produktionen kunne have skjult de dele af Hunters krop, der ville vise hendes graviditet, eller de kunne have hyret Lisa Rinna en body double til Hunter Tylo. På samme måde som hvordan produktionen skjulte Heather Locklears graviditet i showet.

Hunter inkluderede også overhørte samtaler i sine retsdokumenter. Hun havde overhørt en producer sige hvorfor går hun ikke bare ud og får en abort? Så kan hun arbejde!” Aaron Spellings repræsentanter udt alte på hans vegne, at han ikke gjorde noget forkert i hans ende med omformningen af rollen som Taylor McBride fra Hunter til Lisa. Aaron anklagede Hunter for at være en løgner og søgte omtale. Han hævdede, at de tilbød Hunter Tylo en ny kontrakt og en ny karakterrolle som et forligstilbud. Efter de 5 dage tog juryen 5 til at overveje, og der var truffet en dom.

Hunter Tylo vs. Aaron Spelling-dom nået

Hunter Tylo var i sit tredje trimester, da hun nåede til en retsaftale. En medskuespiller på Melrose Place, Heather Locklear vidnede mod Aaron Spelling og sagde, at hun fik lov til at fortsætte showet som en anden karakter. Lisa Rinna nævnte, at hun også var gravid, og produktionen ville lade hende fortsætte med at lade hende spille rollen som Taylor McBride. At lade det betyde Aaron Spelling og produktion ønskede at finde en undskyldning for at give slip på Hunter Tylo, fordi de foretrak Lisa i stedet for og enten ikke vidste, hvordan de skulle være eller ikke ønskede at være fremme med Hunter.

Efter overvejelsesperioden på 5 dage fandt juryen Aaron Spelling og hans produktionsteam skyldige i, hvordan han håndterede Hunter Tylos graviditet. De tildelte Hunter mere, end hun oprindeligt bad om i sit forlig. Hunter bad om 2,5 millioner dollars og modtog i stedet 4,8 millioner dollars (4 millioner dollars for følelsesmæssig nød og 894.601 dollars for økonomisk tab).

Producerne bød Hunter Tylo velkommen hjem til rollebesætningen i The Bold and the Beautiful og gentog hendes rolle som Dr. Taylor Hayes. Hun fortsatte også med at vinde gæsteroller i andre tv-shows og fik nogle filmprojekter. I 200 udgav hun sin selvbiografi, Making A Miracle. I 2019 forlod Hunter Tylo The Bold and the Beautiful for altid, og i 2021 blev rollen som Dr. Taylor Hayes omarbejdet til at blive spillet af Krista Allen.

Anbefalede: