Hvor mange spin-offs har 'Pretty Little Liars'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor mange spin-offs har 'Pretty Little Liars'?
Hvor mange spin-offs har 'Pretty Little Liars'?
Anonim

Pretty Little Liars var uden tvivl et af 2010'ernes mest succesrige teen-shows. Fans over hele kloden kunne simpelthen ikke få nok af Spencer, Aria, Hanna og Emilys eventyr, hvorfor showet endte med at få et par spin-offs. Det originale show er selvfølgelig stadig det mest berømte i franchisen, men siden det sluttede, har fans ønsket at se en succesfuld efterfølger.

I dag tager vi et kig på hver enkelt spin-off Pretty Little Liars, der blev produceret – og hvor succesrige de var. Når alt kommer til alt, var showet, der var baseret på Pretty Little Liars-bogserien af Sara Shepard, bestemt godt nok til, at det fortjente flere shows, som fortsatte historien.

6 'Pretty Little Liars' havde premiere i 2010

Da Pretty Little Liars havde premiere i juni 2010 blev seerne hurtigt investeret i teenagedramaet, som havde det hele - mystik, eventyr, kærlighed, venskab og mode. Showet fik hurtigt kultstatus, og Troian Bellisario, Lucy Hale, Ashley Benson, Shay Mitchell, Sasha Pieterse og Janel Parrish blev alle store stjerner. Men mens sæson 1 af serien havde imponerende 2,87 millioner seere i gennemsnit - faldt visningerne, efterhånden som de nye sæsoner udkom.

5 I 2013 havde sin spin-off 'Ravenswood' premiere

Den første Pretty Little Liars-spin-off, der havde premiere, var det overnaturlige teen-drama Ravenswood. Showet havde premiere i oktober 2013, og det fulgte "fem fremmede, hvis liv bliver sammenflettet af en dødelig forbandelse." Selvom Pretty Little Liars ikke rigtig havde mange overnaturlige elementer i sig, havde dette spin-off, hvilket bestemt ikke gav meget mening, da begge shows var sat i det samme univers.

Selvom showet havde et solidt seertal til dets premiereafsnit, kunne resten af sæsonen ikke sammenlignes. Pretty Little Liars-stjernen Tyler Blackburn medvirkede i spin-off'en, men det var ikke nok til at holde showet i luften. Efter kun én sæson blev Ravenswood aflyst i februar 2014.

4 'Pretty Little Liars' sluttede i 2017

Pretty Little Liars kørte i en solid syv sæsoner, før showet sluttede i juni 2017. Som tidligere nævnt faldt seriens ratings, og det ser bestemt ud til, at forfatterne ikke kunne komme på nye ideer der fungerede med plottet. Der var trods alt kun så mange gange, at de kunne afsløre, hvem 'A' var, uden at fans følte, at intet gav mening længere. Selve finalen blev ikke godt modtaget af seere, der stod tilbage med adskillige spørgsmål. Heldigvis forblev castet i showet succesfuldt, og siden det afsluttede Shay Mitchell, Lucy Hale og co. har alle arbejdet på adskillige andre projekter.

3 I 2019 havde dens spin-off 'Pretty Little Liars: The Perfectionists' premiere

I marts 2019 havde seriens anden spin-off Pretty Little Liars: The Perfectionists premiere. Denne spin-off var løst baseret på 2014-romanen The Perfectionists, som også blev skrevet af Sara Shepard. Selvom showet havde et stort set nyt cast, havde det også et par kendte ansigter fra originalen.

Sasha Pieterse og Janel Parrish gentog deres roller som Alison DiLaurentis og Mona Vanderwaal i spin-off'en. Men selvom showet indeholdt to af Pretty Little Liars' hovedpersoner - var det stadig ikke en stor succes som det originale show. I september 2019 blev det andet spin-off-show også aflyst efter kun én sæson.

2 I 2020 annoncerede HBO Max spin-off'en 'Pretty Little Liars: Original Sin'

I september 2020 annoncerede streamingtjenesten HBO Max, at de laver et fjerde show i Pretty Little Liars-serien. Titlen på det er Pretty Little Liars: Original Sin og teenagedrama-mysteriet er skabt af Roberto Aguirre-Sacasa, der også stod bag spin-off Ravenswood. Genstartens rollebesætning blev annonceret i juli 2021, men den første trailer til det kommende show er endnu ikke udgivet. Optagelserne af Pretty Little Liars: Original Sin startede i august 2021, og i skrivende stund er en udgivelsesdato for projektet ikke blevet annonceret. Showet forventes dog at få premiere engang i sommeren 2022 på den populære streamingplatform.

1 'Pretty Little Liars' havde to (kortvarige) spin-offs og en, der er undervejs

Mens Pretty Little Liars absolut var et af de mest succesrige teen-dramaer i det seneste årti, levede dets spin-offs ikke op til det - i hvert fald for nu. Både Ravenswood og Pretty Little Liars: The Perfectionists blev aflyst efter kun en sæson på 10 afsnit. Men fans forventer, at den kommende HBO Max-genstart bliver mere vellykket, men det er selvfølgelig alt for tidligt at sige. Selvom showet kan være godt, er det svært at tro, at det ville køre så længe, som de originale Pretty Little Liars gjorde. Teenagerdramaet blev trods alt sendt i syv år og 160 afsnit. I betragtning af, at fans blev skuffede over to af showets spin-offs, er det sikkert at sige, at de ikke forventer for meget af det kommende.

Anbefalede: